- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
gece 12 de eve geldik tabi pesımzde eşimın butun sülalesi desem abartmıs olmam teyzelerı kuzenlerı annesı abılerı eltimgiller coluk cocuk hepsı evın ıcnde kosturuyo yatak odam üst katta cocuklar baktım merdıvenlere tırmanıyo bende halıyle bagıramadıgım için suratımın asıklıgından anlamıslar tabi o zamandan beri hala suratsız derler benım için neyse 3 gıbı cıkıp gıttıler esımle yalnız kaldık önce duşumuzu aldık tabı ben utancımdan hemen pijamaları cektım :)cıktık odamıza eşim cok anlayıslı davrandı ben korkudan tirtirtitrıyodum ıstersen bu gece olmaz nasıl ıstersen dedi bende yok yok bu gece olmazsa dahada yapamam ertelemeyelım dedım kalktım namazımızı kıldık duamı ettım allahım kolaylık ver yüzümü kara cıkarma dedım ve ıkı dknın içinde bitti hıcte korktugum gibi degılmıs uyuduk sabah 10 gıbı tekrar hareketlendık tam işe koyulmusken o da ne zil çalıyo oyle bır kalktıkkı eşim benden hızlı davranıp asgıya ındı kapı acmaya tabı bende elim ayagım karısmıs bulamıyorum uzerıme bısey kosup duruyorum odanın ortasındaohaoldumsmileneyseki buldum asagı ındım yengesi pis pis sırtıyo yengesıde benım cok yakın arkadsım bıze kahvaltı hazırlamaya gelmıs bızde adettır gelın iş yapmaz yatagıda yengesi yapmaya gelmıs yastıgın altına bahşiş koyar damat yatagı yapanda alır oyle yanı cok guzel bır gundu bayagı bi uzun anlattım coştum yine:lepi:
not: Eşiniz normal bir insansa ve bu işlerin yolunu yordamını bılıyosa bı yerınıze bısey olmuyor..Eşiniz bahşi bir hayvan gıbı saldırırsa o zaman ertesı gun oturamazsınız tabı hatta yururken bıle zorlanırsınız..İşini bilmesıyle alakalı
sabah erkenden kalkıp banyomu yapıp eşimin ailesinin gelmesini beklemiştim eşimi zor kaldırdım yataktan. bizde aile gelmedn yatak toplanmaz. bekleriz bekleriz gelmezler sonra babmı ara merak ederler dedim aradı. kendi ailesini aradı abuk sabuk bir konuşmayla canımızı sıkmışlardı. evde bişey yok aç açına bekliyoruz bizde salak gibi. sonra gittik kiraladığımız kına kıyafetini gelinliği teslim ettik ellerini öpelim dedik aman burnumuzdan getirdiler. ama yinede canım aşkımla uyanmak muhteşem her sabah gözümü açtığımda eşime bakar öperim ve şükrederim.
Niye insanları yanlış yönlendirerek korkutuyosunuz. Çok çirkince bir davranış.
Tüm bu durumu yaşamamış kızlarımıza sesleniyorum, korkmayın. Korkulacak bişey olsa millet birbirinin üstüne bu kadar atlamaz dimi ama.
Sevdiğiniz insanla o günün tadını çıkarın ki, gelecekte tebessümle anarsınız.opuyorumnanaktan
biz eve girdik tartıştık kavga ettik. sonra baktık olmuyor yatağa geçtik. o işi halledince salona geçtik biraz sonra tekrar kavga etmeye başladık. sonra baktık olmuyor tekrar yataga girdik.
sabah kalktıgımızda ikimizdede kavga edecek hal yoktu
doğruyu söyleyeyimklava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo
bende tam bunu soylemıstım işte geçenlerdeolumunekankayizsmileabartacak bi durum yok o eşle alakalı afedersinizde hayvan gibi saldırırsa işi bilmezse acır yoksa yumuşak olsan sende kendini kasmazsan niye acısın.kızlarımızı çok korkutuyorlar bu konuda ee böyle olunca çoğu kızlarımız kasıyor kendini kasıncada acıma olabilir.o yüzden rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?