evlilikte ilk sabah !

gece 12 de eve geldik tabi pesımzde eşimın butun sülalesi desem abartmıs olmam teyzelerı kuzenlerı annesı abılerı eltimgiller coluk cocuk hepsı evın ıcnde kosturuyo yatak odam üst katta cocuklar baktım merdıvenlere tırmanıyo bende halıyle bagıramadıgım için suratımın asıklıgından anlamıslar tabi o zamandan beri hala suratsız derler benım için neyse 3 gıbı cıkıp gıttıler esımle yalnız kaldık önce duşumuzu aldık tabı ben utancımdan hemen pijamaları cektım :)cıktık odamıza eşim cok anlayıslı davrandı ben korkudan tirtirtitrıyodum ıstersen bu gece olmaz nasıl ıstersen dedi bende yok yok bu gece olmazsa dahada yapamam ertelemeyelım dedım kalktım namazımızı kıldık duamı ettım allahım kolaylık ver yüzümü kara cıkarma dedım ve ıkı dknın içinde bitti hıcte korktugum gibi degılmıs uyuduk sabah 10 gıbı tekrar hareketlendık tam işe koyulmusken o da ne zil çalıyo oyle bır kalktıkkı eşim benden hızlı davranıp asgıya ındı kapı acmaya tabı bende elim ayagım karısmıs bulamıyorum uzerıme bısey kosup duruyorum odanın ortasındaohaoldumsmileneyseki buldum asagı ındım yengesi pis pis sırtıyo yengesıde benım cok yakın arkadsım bıze kahvaltı hazırlamaya gelmıs bızde adettır gelın iş yapmaz yatagıda yengesi yapmaya gelmıs yastıgın altına bahşiş koyar damat yatagı yapanda alır oyle yanı cok guzel bır gundu bayagı bi uzun anlattım coştum yine:lepi:

Ne Güzeeelllll :)
boshayallersmile:asigim::asigim:
=/

sabah erkenden kalkıp banyomu yapıp eşimin ailesinin gelmesini beklemiştim eşimi zor kaldırdım yataktan. bizde aile gelmedn yatak toplanmaz. bekleriz bekleriz gelmezler sonra babmı ara merak ederler dedim aradı. kendi ailesini aradı abuk sabuk bir konuşmayla canımızı sıkmışlardı. evde bişey yok aç açına bekliyoruz bizde salak gibi. sonra gittik kiraladığımız kına kıyafetini gelinliği teslim ettik ellerini öpelim dedik aman burnumuzdan getirdiler. ama yinede canım aşkımla uyanmak muhteşem her sabah gözümü açtığımda eşime bakar öperim ve şükrederim.

Aynı duyguları paylaşıyoruz :asigim:
Onu çok seviyorum iyiki hayatımda :asigim:

ilk sabahımızda ben erkenden uyanıp duşumu almıştım ve birazcık süslenmiştimbayanssulusmile.sonra muazzam bi kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırdım ama utancımdan yüzüne bakamıyordum ne varsa sankibilmiyorumkismile.o da çok rahatlatmıştı beni sağolsun.Ama hiç öyle dayanılmayacak ya da oturulmayacak kadar ağrım sızım olmamıştı:umursamaz:kahvaltımızı yaptıktan sonra herşeyi bırakıp çarşıya çıkmıştık hatta sinemaya gitmiştik.ama en güzeli her zaman iskeleden yolcu ettiğim aşkımla birlikte evimize dönmektiŞeniz.Ertesi gün de balayına gittik zaten.Çok güzel başlamıştı benim için her şey ve çok şükür hala da ilk günkü gibiyiz.Rabbim bozmasın mutluluğumuzu...a.s

şimdi düşündümde ilk sabahaımı
güzeldi,mutluydum
kötü bir gece geçirmiş kendi düğünümde hastanmak çok kötüydü biraz tuafdı ona sarılmak öpmek sanki hiç sarılmamışım gibi geliyordu içim titriyordu
ama malesef ben sizler gibi kendi kahvaltımızı hazırlıyamadım çünkü kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz hemen sabah sabah indik elk öptük bir düğün evi kadar kalabalıkdı sabah kahvaltısı el öpmeler felan haaaa bide balayı olayı olmadı iş yerim çok komik sadece 1 hafda izin vermişdi şiddetle kınıyprum o zamanki müdürümü hıh...

bu sene bi akrabamız evlendi düğünün ertesi günü bizim evin orda çarşıda gördüm gelini
yengeme dedim bu nasıl rahat yürüyo nasıl ayağa kalmış kaydirigubbakcemile3
yengemde dediki saçmalama ameliyatmı oldu sanki niye kalkamasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi yürünülebilceğini biliyorum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

abartacak bi durum yok o eşle alakalı afedersinizde hayvan gibi saldırırsa işi bilmezse acır yoksa yumuşak olsan sende kendini kasmazsan niye acısın.kızlarımızı çok korkutuyorlar bu konuda ee böyle olunca çoğu kızlarımız kasıyor kendini kasıncada acıma olabilir.o yüzden rahat olun.

biz eve girdik tartıştık kavga ettik. sonra baktık olmuyor yatağa geçtik. o işi halledince salona geçtik biraz sonra tekrar kavga etmeye başladık. sonra baktık olmuyor tekrar yataga girdik.
sabah kalktıgımızda ikimizdede kavga edecek hal yoktu

bende tam bunu soylemıstım işte geçenlerdeolumunekankayizsmile

bizde düğünden sonra kayınvalidemlere yemeğe gittik düğündekilerin yarısıyla birlikte ama benim boğazımdan tabi tek lokma bile geçmedi.sonra 12 gibi bir konvoyla eve geldik bir saat filan oturdu onlar ve gittiler.biz de sabah 6 da balayına gideceğimiz için o gece hiç bir şey olmadı.balayında da ancak 5.gün olabildi.eşimin ani atağı olmasa ben 5 ayda izin vermezdimde çok korkuyordum çünkü ama o kadarda korkulacak bir şey değilmiş.sonuçta bayaniz evlenmeden önce de yeri geliyordu adet sancılarından kıvraniyorduk o yüzden korkmayın bence.

ya hepsi iyi güzelde su ilk sabah kayınvalideye gidilmesi falan bence güzel değil...
birde gidince de kayınvalide de birsürü insanın olması,yatak toplanmaması hoş değil aslında.bazı adetlerimiz insanı sıkıyor.bizim ailemizde pek böyle adetler yoktur ama inş böyle adetleri olan biriyle evlenmem:S

minicik acıo abartanlar abartmasın töbee yaaa....ben yeni evliyim hiç öle yok oturamadım yok eğilemedim gibi bi durum olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…