- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Offf kızlar bilenler biliyor benim konularımı.. Anca buraya yazınca rahatlıyorum işte. Herkesin anneler gününü kutlarım bu arada. Olan bazı ufacık sebeplerden dolayı annem eşime ve ailesine karşı tepkiliydi. Ablamın dgününde ablamın kızacağı şekilde bir snaple kutladı doğumgününü. Art niyeti yok komiklik olsun diye paylaşmıştı. Ama annemle ablam tepki gösterdiler. Aslında konuşulsa halledilcek mevzular. Belki de halledilmez çünkü annemin kafasına koyduğu şeyleri degistiremezsiniz. Malum hiçbir yere çıkmıyorum annemi de 2 aydır görmüyorum. Sürekli eşimi ve ailesini telefonda şikayet ederdi bunu yaptı şöyle baktı bunu dedi diye. Artık yeter psikolojim bozuluyor dedim ve 2 aydır konusunu açmıyor(yüzyüze gelince açılacak biliyorum). Neyse annem geçenlerde eşimi aradı Doğumgününü kutlamak için tel hoparlördeydi. Annemin o eski konuşmalarından eser yok o kadar soğuk konuştu ki eşimle sonra toparlıyım diye ben araya girdim anne napıyosun diye bi anda iyiyim annecimmm diye benimle sıcak sıcak konuşmaya başladı eşim de doğal olarak üzüldü. Biraz da konuşmada eşimle ters konuştu.Ablam da mesajla soğuk soğuk kutlamış. Neyse eşim birşey demedi. Bugün anneler gününü kutlamak için annemi aradı yine, annem yine soğuk o öyle olunca eşimde soğuk. Telefonu kapattı. Eşim soğuk davrandığından yakındı. Sonra başka mevzular açılınca ben de yükseldim baya kavga ettik. Eşimin teyzesi arar,anneni aradım iki kere açmadı birşey yok değil mi der,yok derim orayı idare ederim, eşimi idare etmeye çalısırken sinirlerime hakim olamam, annemle konuşurken ayrı idare etmeye çalışırım. Güzel giden evliliğimden soğur oldum sırf bu sebeplerden dolayı. Eşim karantina süreci bitsin yüzyüze konuşuruz nasılsa diyor. Ben anneme eşime soğuk davranma diye uyarmalı mıyım. Karışmıyım mı ? İki tarafında karışmadığı evlilikler yok mu şu dunyada. Bıktım ben 
. Dinlediğiniz için teşekkür ederim..