Evlilikte kadının akrabası yoksa erkeğin de sülalesi kalabalıksa...

sadece huzur istiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
236
93
13
40
Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.

Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....

Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?

Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.

Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....

Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?

Erkek kadını sevmiyor
Kadın ya bunu kabul edip evliliğe devam edecek ya yoluna gidecek

Şarj olmak derken? Ruhsal olarak tamamlanmak ondan sonra gezmek mi?
Kulağa saçma sapan bahanelerden başka bir şey gibi gelmiyor üzgünüm.
Evet canım ruhsal olarak tamamlanmak istiyordu ondan sonra gezmeler olur diyordu ama kendisi aile olabilmemiz için hiçbir çabada emekte bulunmadı.

Yorumlar ne kadar felsefik. Daha basit aslında olay. Adam böyle görmüş böyle alışmış bundan hoşlanıyor. Bende böyle severim ne var bunda

Karşısınızdaki kişiyi yok saymayı, hep bana hep bana yapmayı, ‘akrabama gidersek evliliğimiz oturur’ diyerek insanların aklı yok gibi davranmayı mı seversiniz? Konuda sevilecek bişey yok da o sebeple sordum.

Baş başa vakit geçirmeden Nasil ruhsal olarak tamamlanacakmis bu evlilik Anlamadim. Bazi erkeklerin beyni nasil çalışıyor cidden merak ediyorum. Eşimle geçireceğim vakti anne-baba ve kardeş hariç tum akrabalarima tercihederim. Hatta yeri gelir anne babamdan daha cok tercih ederim(eglenmek istedigimde, romantik bi an yasamak istedigimde yani ruh halime gore)
(Tabii ki anne babayi da eşime tercih ettigim anlar olabilir yanlis anlasilmasin o anlik moduma gore)

Hayatimda duydugum en sacma bahanelerdendi bu erkegin söyledikleri.

Karşısınızdaki kişiyi yok saymayı, hep bana hep bana yapmayı, ‘akrabama gidersek evliliğimiz oturur’ diyerek insanların aklı yok gibi davranmayı mı seversiniz? Konuda sevilecek bişey yok da o sebeple sordum.
Evet akrabalarımıza gidersek evliliğimiz oturur sözünü bizzat söyledi kendisi.

Back
X