Evlilikte kadının akrabası yoksa erkeğin de sülalesi kalabalıksa...

Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.

Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....

Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
Erkek doğası gereği kadınını mutlu edebildikçe mutlu olur.Bu erkek neden bu kadını mutlu etmeye çalışmıyor?Acaba sevmiyor mu?

Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.

Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....

Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
Seninle şarj olamıyorum derken?Evlenene kadar anlamamışta mı kadının hayatını hiç ediyor

Demek ki erkek için evlilik 2 kişilik değil sülalecek, en tahammül edilmez olan aileci tipler, madem neden evlendin, otur ailenin sülalenin dibinde, her allahın günü heryer de aile sülale, bu nedir, millete hayatı zehir etmek için evleniyor bazıları net ve kesin, ördek yavrusu misali tek başına yolda yürüyemez bu aileci tipler

Yoo.
Esimin memleketinde yaşıyorum
Eşim kürt ve bilirsiniz ki Kürt aileler akraba vs durumlarında kevel atlamış durumdalar. Babalarının amca oğulları bile amca derler ve bya baya tanırlar. Ben amcamı tanımam sokakta. Neyse hiç bir kuvvet beni kayınvalidem ve kayinpederim dışında bir yere götüremez. Köye gideriz bu kadar.
Evime de kimse gelmiyor.
ben misafir sevmiyorum insanlara.
Sağ olsunlar onlarda deli galiba deyip yaklaşması 3 senedir. 😂
Ahahaha bende ailemi bırakıp eşimin memleketine geldim aynı şekilde canım ne zaman isterse gidiyoruz eşim bana soruyor sıkbogaz etmemek İcin ne dersem o. Bu iş biraz kadında bitiyor baştan kurallarını söyleyecekti cok gidip gelmekten hoslanmam diye. Haa söylemedi önünü alamıyor mu bıcak zoruyla mı götürüyorlar otur evinde bu kadar basit

Sen söyleyince baktım da vallaha o olabilir
O büyük ihtimalle, takıntılı hali, çocuğun küçük olması, köy, ablalar hepsi uyuyor. Arada başka bir üyelik daha açmıştı çok sıkıştırılinca itiraf etmişti ama o üyeliğin ismi aklıma gelmiyor.

universite yillarinda ailesinden uzakta ozgurce takilmak icin baska sehirler tercih eden erkekler evlenince anasinin babasinjn bacisinin evinden cikmaz oluyorlar cok enteresan.
özelikle evlenince oluyor bende buna ayarım
Mesela bneim esim hepuzaklarda okumus tek kaldığı zmaan aielsi yilda 2kerekalmis
Simdi yüz versem benden çıkmayacaklar
Maalesef oyuz yok
Çünkü kadinvar heryer duzenli yemek yapilir
Acikcasi hizmetçi var tabi
Sen esek olursan semer vuran cok olur
Dik duracaksin valla

özelikle evlenince oluyor bende buna ayarım
Mesela bneim esim hepuzaklarda okumus tek kaldığı zmaan aielsi yilda 2kerekalmis
Simdi yüz versem benden çıkmayacaklar
Maalesef oyuz yok
Çünkü kadinvar heryer duzenli yemek yapilir
Acikcasi hizmetçi var tabi
Sen esek olursan semer vuran cok olur
Dik duracaksin valla
benim esim evlenmeden once 10 sene ankarada tek yasamis okumus ise girmis bir gun gelmemisler biz nisanlandik ailesini yolcu edecegiz bide evine bakalim dediler e haliyle bekar evi kapidan iceri giremediler pasaktan
simdi yuz versem gelir her ayin 20 gununu torun seviyoruz oglumuzu ozluyoruz bahanesiyle burda gecirirler.
neden dediginiz gibi is yapan var benden 6 yas kucuk kizlari bile gelip bacak bacak ustune atip oturup yemek yedigi tabagi bile kaldirma zahmetinde bulunmuyor.
o rahatligi nerde bulsa yerlesesi gelir insanin.
gelip insan gibi bir isin ucundan tutsalar temizlik yapsinlar demiyorum hic degilse ben yemek yaparken salatayi yapsinlar yada teklif etsinler yedikleri tabagi kaldiriputfaga koysunlar ona bile raziyim.
bir ramazanda geldiler ben kizimi uyuturken ezan okundu kalkip hazir olan yemegi hazir olan masadaki tabaklarina koyupta oruclarini acmadilar.

Back
X