- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence erkeğin durumunun kötü olması daha kötü bi durum. Çünkü hiç bir anne kızının alıştığı standartlar altına dusmesini istemez. Ama tam tersi durumda eğer karşı taraf ezmeye meyilli değilse bence sıkıntı yok. Aileler her zaman gorusmeyecek sonuçta. Bir de kartlarını her zaman açık oyna
Yani hiç bir seyini saklama herşeyi anlat bilsin etsin. Bile bile başlıyorsa ilişkiye sen neden bitiriyorsunNasıl yani anlamadım kartları açık oyna kısmını :)
Vallahi bilemiyorum o kadar çok soru işareti var ki aklimda
Sizde herhangi bir sorun var mı ?
Evet haklisiniz ama maddi konuları konuşmaya çok çekiniyorum ama yeri gelince saklamam sanırımYani hiç bir seyini saklama herşeyi anlat bilsin etsin. Bile bile başlıyorsa ilişkiye sen neden bitiriyorsun
Yani yok desem yalan olur.
Benim 3'te birim maaş alıyor. Ama dışarı çıktığımızda bana hesap ödetmek istemiyor.
Maddi bir şeyden bahsedeceğim zaman korkuyorum, tedirgin hissediyorum, bir keresinde "offf bu ay yine kredi kartını abartmışım, ..... tl ekstre geldi" dedim diye trip attı, arabayla kendini yollara vurdu, sanırım kendini ezik hissetti.
Ya da hediye aldım, onu geri vermek istedi. Karşılığını vermek istiyor ama maddi olarak benimle denk bir şey alması imkansız.
Zor yani.
Ailesi nedir bilmiyorum tanışmadım, ama kendisi çok efendi çok sakin biri. Isı ailesinden bağımsız kendi işi. Ama kendimden çok ailem ne dusunur onu düşünüyorum.Sen su an kendini ondan alt bi duruma sokmussun bile. Bu enerjin ileride ona da yansir ve sen kendini eksik hissettigin icin bazi konularda tepkini koyamayabilirsin. Ya da dengin insana fazla tepki verecekken bu durumda her tepkini yumusatarak verirsin.
Ama bakarsin ailesi gorgusuz degil de iyi insanlardir evlenecegin kisi de iyi merhametli bi insan cikar seni her konuda yuceltir neden olmasin borcsuz evlenir rahat bi hayat surer gezer tozarsiniz. Borc stresi maddi konular evlilikte cogu kavganin sebebi maalesef. Bi de su onemli isi ailesinden bagimsiz mi?
Sormamissiniz ama fikrimi soylemek istiyorum. Bize basit geliyor ama erkekler para konusunda ezildiklerini hissettikleri zaman cok büyütüp garip tepkiler veriyorlar. Ben sizden olmayacak gibi hissettim..Yani yok desem yalan olur.
Benim 3'te birim maaş alıyor. Ama dışarı çıktığımızda bana hesap ödetmek istemiyor.
Maddi bir şeyden bahsedeceğim zaman korkuyorum, tedirgin hissediyorum, bir keresinde "offf bu ay yine kredi kartını abartmışım, ..... tl ekstre geldi" dedim diye trip attı, arabayla kendini yollara vurdu, sanırım kendini ezik hissetti.
Ya da hediye aldım, onu geri vermek istedi. Karşılığını vermek istiyor ama maddi olarak benimle denk bir şey alması imkansız.
Zor yani.
Sormamissiniz ama fikrimi soylemek istiyorum. Bize basit geliyor ama erkekler para konusunda ezildiklerini hissettikleri zaman cok büyütüp garip tepkiler veriyorlar. Ben sizden olmayacak gibi hissettim..
Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
Karşımda ki adam bana değer veriyor zekama, fikirlerime, dünya görüşüme hayran olduğunu dile getiriyor, gerçekten şahane anlasiyoruz. Ama işte.. Hayatlarimiz denk değil, ailelerimiz, yaşama stillerimiz farklı. Bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açıyor bu maddi farklar? Yorumlariniza anılariniza ihtiyacım var..
Şahane yazmissiniz. Çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi hissettimbir yangın bir depremin götüreceği şeyler için ömür boyu mutlu olabileceğin adamı bırakmak. çok saçma..
Şahane yazmissiniz. Çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi hissettim
Ne kadardır tanisiyosunuz bilmiyorum ama ilk baslarda her erkek sakin oluyo. Isi ciddiyete bi bindirin bakalim o zaman kendisinin de ailesinin de huyunu ogrenirsin. Ailesinden bagimsiz isi olmasi güzel. Sen de çalışıyorsun bildigim kadariyla evlilik surecinde aileleri cok dahil etmeden her seyi beraber yaparsaniz neden sorun yasayasiniz ki?Ailesi nedir bilmiyorum tanışmadım, ama kendisi çok efendi çok sakin biri. Isı ailesinden bağımsız kendi işi. Ama kendimden çok ailem ne dusunur onu düşünüyorum.
Babam borctan harçtan kurtulamayan bir adam. Evlilik arifesinde sıkıntılar çıkacak illa ki. Bilmiyorum çok zor..
Dededen kalmış miras .Kendimi kazanmış babasından miras mi kalacak
eğer kendi kazanmışsa bence sorun olmaz ama babasından miras kalacaksa bana göre sorun
çünkü kendi kazanmadigi için kıymetini bilmez emeğin önemini bilmez ve hep arkasında o parayi güvence görür
Zor evet. Su an korkmadim desem yalan olur sanırım. Bilmiyorum ne yapsam. Off
Gorgulu insanlarsa sorun olmaz benve sonradan gorme olmadiklari icin. Iclerine.
Girmeden anlayamazsiniz bunu para lafi eder mi onem verirler mi bu kadar tanimaniz lazim bence ayrilmayin biraz tanimaya calisin.
Sormamissiniz ama fikrimi soylemek istiyorum. Bize basit geliyor ama erkekler para konusunda ezildiklerini hissettikleri zaman cok büyütüp garip tepkiler veriyorlar. Ben sizden olmayacak gibi hissettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?