Evlilikte maddi farklar.

Nasıl yani anlamadım kartları açık oyna kısmını :)
Vallahi bilemiyorum o kadar çok soru işareti var ki aklimda

Nasıl yani anlamadım kartları açık oyna kısmını :)
Vallahi bilemiyorum o kadar çok soru işareti var ki aklimda
Yani hiç bir seyini saklama herşeyi anlat bilsin etsin. Bile bile başlıyorsa ilişkiye sen neden bitiriyorsun

Sizde herhangi bir sorun var mı ?

Yani yok desem yalan olur.
Benim 3'te birim maaş alıyor. Ama dışarı çıktığımızda bana hesap ödetmek istemiyor.
Maddi bir şeyden bahsedeceğim zaman korkuyorum, tedirgin hissediyorum, bir keresinde "offf bu ay yine kredi kartını abartmışım, ..... tl ekstre geldi" dedim diye trip attı, arabayla kendini yollara vurdu, sanırım kendini ezik hissetti.
Ya da hediye aldım, onu geri vermek istedi. Karşılığını vermek istiyor ama maddi olarak benimle denk bir şey alması imkansız.

Zor yani.

Sen su an kendini ondan alt bi duruma sokmussun bile. Bu enerjin ileride ona da yansir ve sen kendini eksik hissettigin icin bazi konularda tepkini koyamayabilirsin. Ya da dengin insana fazla tepki verecekken bu durumda her tepkini yumusatarak verirsin.

Ama bakarsin ailesi gorgusuz degil de iyi insanlardir evlenecegin kisi de iyi merhametli bi insan cikar seni her konuda yuceltir neden olmasin borcsuz evlenir rahat bi hayat surer gezer tozarsiniz. Borc stresi maddi konular evlilikte cogu kavganin sebebi maalesef. Bi de su onemli isi ailesinden bagimsiz mi?

Zor evet. Su an korkmadim desem yalan olur sanırım. Bilmiyorum ne yapsam. Off

Ailesi nedir bilmiyorum tanışmadım, ama kendisi çok efendi çok sakin biri. Isı ailesinden bağımsız kendi işi. Ama kendimden çok ailem ne dusunur onu düşünüyorum.
Babam borctan harçtan kurtulamayan bir adam. Evlilik arifesinde sıkıntılar çıkacak illa ki. Bilmiyorum çok zor..

Sormamissiniz ama fikrimi soylemek istiyorum. Bize basit geliyor ama erkekler para konusunda ezildiklerini hissettikleri zaman cok büyütüp garip tepkiler veriyorlar. Ben sizden olmayacak gibi hissettim..

bir yangın bir depremin götüreceği şeyler için ömür boyu mutlu olabileceğin adamı bırakmak. çok saçma..

Kendimi kazanmış babasından miras mi kalacak
eğer kendi kazanmışsa bence sorun olmaz ama babasından miras kalacaksa bana göre sorun
çünkü kendi kazanmadigi için kıymetini bilmez emeğin önemini bilmez ve hep arkasında o parayi güvence görür

Şahane yazmissiniz. Çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi hissettim

kaldı ki dedenin diyorsun. önemli olan eşin olacak kişinin senin eğiitmine dünya görüşüne denk olması. gerisiini salla.. buralar zengn koca bulayımda rahat edeyim diye yanan kızlarla dolu. :) olumsuz yorum yapanları salla. inş hakkında en hayırlısı olur.

Ne kadardır tanisiyosunuz bilmiyorum ama ilk baslarda her erkek sakin oluyo. Isi ciddiyete bi bindirin bakalim o zaman kendisinin de ailesinin de huyunu ogrenirsin. Ailesinden bagimsiz isi olmasi güzel. Sen de çalışıyorsun bildigim kadariyla evlilik surecinde aileleri cok dahil etmeden her seyi beraber yaparsaniz neden sorun yasayasiniz ki?

Dededen kalmış miras .

Zor evet. Su an korkmadim desem yalan olur sanırım. Bilmiyorum ne yapsam. Off

Aslında burada iş kişilere kalıyor. Zor ama aşmak kişilerin elinde. Sevgiyle çözülür diye düşünüyorum.
Ben bu farkı kimsenin gözüne sokmuyorum. Genel hayatta da çok mütevazi biriyim aslında. Aslında siz de bunu hissedersiniz, karşınızdaki sizden varlıklı ama bunu size nasıl yansıtıyor bu önemli. Eziyor mu, ezmeye çalışıyor mu, görgüsüz mü yoksa aslında çok karakter sahibi ve mütevazi biri ama tek suçu dedelerinden ona mal varlığı kalmış olması mı?

Ön yargılı olmayın. Zaten sizin nasıl yaklaştığınızı görünce bunları sorun etmeyecektir. Onun da geçmişinde ona sadece parası için yaklaşan bir sürü kız vardır eminim. O sizinleyse, bir nedeni vardır, demek ki sizin ondan faydalanmaya çalışacak biri olmadığınızın farkındadır.

Ben sevgilime şunu dedim: Deprem olabilir, evim yıkılabilir, arabam selde paramparça olabilir, herşeyim gidebilir. Yarın bir kaza geçirip engelli kalsam bugün aldığım maaşı da alamam. Beni beni olarak değerlendir. Beni sahip olduklarımla değerlendirme.

Şimdilik iyi gidiyoruz. Ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum.
Yalnız 2 ay sonra yurtdışına çıkacağım, ona telefon almak istiyorum, onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Onun maaşı telefon kadar. Bilmiyorum. Ama almak istiyorum.

Gorgulu insanlarsa sorun olmaz benve sonradan gorme olmadiklari icin. Iclerine.
Girmeden anlayamazsiniz bunu para lafi eder mi onem verirler mi bu kadar tanimaniz lazim bence ayrilmayin biraz tanimaya calisin.

Gerçekten devam etmek istiyorum mutlu olmak istiyorum ama o kadar kurcalıyor ki aklimi. Acaba aileler anlaşabilir mi ? Acaba kötü mü olur sonuçlar..

Sormamissiniz ama fikrimi soylemek istiyorum. Bize basit geliyor ama erkekler para konusunda ezildiklerini hissettikleri zaman cok büyütüp garip tepkiler veriyorlar. Ben sizden olmayacak gibi hissettim..

Onu şimdilik rahatlattığımı düşünüyorum. Ezmek gibi bir niyetim zaten yok, yaptıklarıma da dikkat eder oldum.
Ama yapacağım bir şey yok. Sahip olduklarımı birilerine bağışlayıp işten de istifa edemem. Bir şekilde çözeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…