- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
Karşımda ki adam bana değer veriyor zekama, fikirlerime, dünya görüşüme hayran olduğunu dile getiriyor, gerçekten şahane anlasiyoruz. Ama işte.. Hayatlarimiz denk değil, ailelerimiz, yaşama stillerimiz farklı. Bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açıyor bu maddi farklar? Yorumlariniza anılariniza ihtiyacım var..
Aslında burada iş kişilere kalıyor. Zor ama aşmak kişilerin elinde. Sevgiyle çözülür diye düşünüyorum.
Ben bu farkı kimsenin gözüne sokmuyorum. Genel hayatta da çok mütevazi biriyim aslında. Aslında siz de bunu hissedersiniz, karşınızdaki sizden varlıklı ama bunu size nasıl yansıtıyor bu önemli. Eziyor mu, ezmeye çalışıyor mu, görgüsüz mü yoksa aslında çok karakter sahibi ve mütevazi biri ama tek suçu dedelerinden ona mal varlığı kalmış olması mı?
Ön yargılı olmayın. Zaten sizin nasıl yaklaştığınızı görünce bunları sorun etmeyecektir. Onun da geçmişinde ona sadece parası için yaklaşan bir sürü kız vardır eminim. O sizinleyse, bir nedeni vardır, demek ki sizin ondan faydalanmaya çalışacak biri olmadığınızın farkındadır.
Ben sevgilime şunu dedim: Deprem olabilir, evim yıkılabilir, arabam selde paramparça olabilir, herşeyim gidebilir. Yarın bir kaza geçirip engelli kalsam bugün aldığım maaşı da alamam. Beni beni olarak değerlendir. Beni sahip olduklarımla değerlendirme.
Şimdilik iyi gidiyoruz. Ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum.
Yalnız 2 ay sonra yurtdışına çıkacağım, ona telefon almak istiyorum, onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Onun maaşı telefon kadar. Bilmiyorum. Ama almak istiyorum.
Aslında burada iş kişilere kalıyor. Zor ama aşmak kişilerin elinde. Sevgiyle çözülür diye düşünüyorum.
Ben bu farkı kimsenin gözüne sokmuyorum. Genel hayatta da çok mütevazi biriyim aslında. Aslında siz de bunu hissedersiniz, karşınızdaki sizden varlıklı ama bunu size nasıl yansıtıyor bu önemli. Eziyor mu, ezmeye çalışıyor mu, görgüsüz mü yoksa aslında çok karakter sahibi ve mütevazi biri ama tek suçu dedelerinden ona mal varlığı kalmış olması mı?
Ön yargılı olmayın. Zaten sizin nasıl yaklaştığınızı görünce bunları sorun etmeyecektir. Onun da geçmişinde ona sadece parası için yaklaşan bir sürü kız vardır eminim. O sizinleyse, bir nedeni vardır, demek ki sizin ondan faydalanmaya çalışacak biri olmadığınızın farkındadır.
Ben sevgilime şunu dedim: Deprem olabilir, evim yıkılabilir, arabam selde paramparça olabilir, herşeyim gidebilir. Yarın bir kaza geçirip engelli kalsam bugün aldığım maaşı da alamam. Beni beni olarak değerlendir. Beni sahip olduklarımla değerlendirme.
Şimdilik iyi gidiyoruz. Ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum.
Yalnız 2 ay sonra yurtdışına çıkacağım, ona telefon almak istiyorum, onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Onun maaşı telefon kadar. Bilmiyorum. Ama almak istiyorum.
ooooooo ceylinim yeni bir aşk??Şöyle aciklayayim ikimizin ailesi de muhafazakar, ama mesela illa ki farklar var. Hayat gorusu olarak değil ama maddiyat olarak farklar bariz var..
ooooooo ceylinim yeni bir aşk??
çok sevindim canım.. hayırlısı olsun inşallah
şöyle söyleyeyim.. eğer ailesi ve kendisi bunu dile getirmeyecek insanlarsa sorun olmaz
karşılıklı anlayış önemli
biri mi tanıştırdı sizi.. yaz kız bana merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?