- 4 Mayıs 2017
- 635
- 968
- 103
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
O evleneceginiz kisinin karakterine baglidir. Gorgulu saygili biriyse bunu yasamazsiniz. Diger turluyse ilk firsatta basiniza kakar. Benimle evlendinde gordun herseyi der.Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
Karşımda ki adam bana değer veriyor zekama, fikirlerime, dünya görüşüme hayran olduğunu dile getiriyor, gerçekten şahane anlasiyoruz. Ama işte.. Hayatlarimiz denk değil, ailelerimiz, yaşama stillerimiz farklı. Bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açıyor bu maddi farklar? Yorumlariniza anılariniza ihtiyacım var..
bir insana da olumlu yorum yapsan dişimi kıracağım.sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu olmalıOrtada evlilik durumu var mı?
Konuşulmuş mu?
Yorumların çoğunu okuyamadım,
Konuda evlenmek isteyen erkek YÖK, evlilik hayali kurup, durduk yere üzülen kız var.
Bence yorumları okuyun. Konu sahibi karşı tarafın evlilik niyetinde olduğunu belirtmiş.Ortada evlilik durumu var mı?
Konuşulmuş mu?
Yorumların çoğunu okuyamadım,
Konuda evlenmek isteyen erkek YÖK, evlilik hayali kurup, durduk yere üzülen kız var.
O yüzden sordum, hızlıca sayfayı kaydırdım çoğu yorum kişlilik, aile içerikli.Bence yorumları okuyun. Konu sahibi karşı tarafın evlilik niyetinde olduğunu belirtmiş.
Evet daha sonraki sayfalarda belirtmiş. Ama anladığım kadarıyla henüz çok yeni görüşüyorlar, bekleyip görmek lazım, o ilk heyecanlar çok güzel ama birini tanımak da zaman alıyor neticede.O yüzden sordum, hızlıca sayfayı kaydırdım çoğu yorum kişlilik, aile içerikli.
Konu sahibinin, cevaplarda eklediği başka durumlar var mı bilemedim.
Ben olmaz diyorum.Evet daha sonraki sayfalarda belirtmiş. Ama anladığım kadarıyla henüz çok yeni görüşüyorlar, bekleyip görmek lazım, o ilk heyecanlar çok güzel ama birini tanımak da zaman alıyor neticede.
uyu sen uyuBen olmaz diyorum.
Ki denedim olmadı.
Para illa ki mevzu olacak.
Baştan böyle düşünen kadın,ilerde bunun lafı bile geçtiğinde, alınır çok üzülür.
Erkeğin durumu kötü olunca sıkıntı oluyor da kız tarafı olunca pek sıkıntı olmaz merak etmeyinKızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
Karşımda ki adam bana değer veriyor zekama, fikirlerime, dünya görüşüme hayran olduğunu dile getiriyor, gerçekten şahane anlasiyoruz. Ama işte.. Hayatlarimiz denk değil, ailelerimiz, yaşama stillerimiz farklı. Bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açıyor bu maddi farklar? Yorumlariniza anılariniza ihtiyacım var..
Ayrıl ayrıl olmazKızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
Maddi hayatları ne kadr önemsediğinizle alakalı bence. Bizimde aramızda fazlasyla fark var ama biz umursamadık. Diğer taraf zaten hiiiç umursamadı:) yani tek tarafn umursamamasyla da olcak iş değil. Aranızdaki orantıyı güzelce kurarsanız ben sıkıntı olcağnı sanmıyorm. Bide szde ve ailenzde ondan bi beklenti olmazsa tabiKızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?