• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte maddi uyum

ayynill

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.137
1.884
333
İstanbul
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı

Ne var ki bunda. Sizle maaşınız eviniz arabanız için birlikte olmadığına inaniyosaniz sorun yok bence. İnsanları maddi durumlarına göre yargılamayı hiç doğru bulmuyorum, bu ülkede asgari ücretle çalışan mühendisler, öğretmenler var, maaşınız ne kadar yüksekse siz de o kadar yüksek karakterli bı insan olmuyosunuz yani

Bu şekilde evlenen var ya da yok ne fark eder sizin için?
İçinize sinmiyorsa daha iyilerine bakın, herkes ayni değil sonuçta.
benzer tecrübeyi yaşayanlar var mı diye merak ettim. yaşarken ne oluyor.sonuçta bilemeyiz. herkesin tecrübesi farklıdır evet ama o zaman burada konu açmak gereksiz.

arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
Eşimin çok güzel bir maaşı olmasa da çok ciddi mal varlığı var babasından kalma trilyonlar ediyorö evi arabası var ama Benim biraz maaşım var siz böyle yazınca kötü oldum böyle değer biçilir mi sevmeye acaba. Eşim hiç düşündü mü ki dedirttiniz bana. Bence sevgi evlilik hesap kitapla olamaz.

Bana göre gelir denkliği çok önemli değil ama karşınızdaki kişi sizi ilerde annesine babasına kardeşine ev, araba almaya ikna etmeye çalışabilir gibime geliyor. Yada böyle durumlarda eş maaşına güvenip, kendi maaşını tamamen başka yerlere harcayabiliyorlar.

Evli değilim ama öevremden gözlemlediğim kadarıyla olmuyor o iş. Erkek bş süre sonra kendini aşağılık komplekse sokuyor. Evlilikte bence maddiyatta biraz denk olmalı

Ne iş yapıyorsun merak ettim

Kızz olmasın bırak baskın olursun :D maddi imkanı yok diye eziyet edilen çile çeken kadınlardan olmazsın ben olsam böyle düşünürdüm sanırım :) Maddiyatı olan birini bulsanız, başka şeyleri beğenmiyceksiniz illa bir eksiklik çıkar sanki. Siz maddiyattan ziyade efendiliğine vs bakın adam gibi adam mı ona bakın derim. Maddiyat olur zamanlada çalışkansa..çalışkan mı ona bakın derim.. içinize sindi mi? hem 5 bin tl maaş şuan az sayılmaz

Seviyorsan anlaşıyorsan sorun yok bence hem rengini bulsan dengini bulamazsın dengini bulsan rengini bulamazsın illaki bir kusuru olur hakkında hayırlısı olsun
ya evet burda elektrik oluştu. maddiyatı uygun olanlarla da bu oluşmadı.

Back
X