benzer tecrübeyi yaşayanlar var mı diye merak ettim. yaşarken ne oluyor.sonuçta bilemeyiz. herkesin tecrübesi farklıdır evet ama o zaman burada konu açmak gereksiz.Bu şekilde evlenen var ya da yok ne fark eder sizin için?
İçinize sinmiyorsa daha iyilerine bakın, herkes ayni değil sonuçta.
Eşimin çok güzel bir maaşı olmasa da çok ciddi mal varlığı var babasından kalma trilyonlar ediyorö evi arabası var ama Benim biraz maaşım var siz böyle yazınca kötü oldum böyle değer biçilir mi sevmeye acaba. Eşim hiç düşündü mü ki dedirttiniz bana. Bence sevgi evlilik hesap kitapla olamaz.arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
Evli değilim ama öevremden gözlemlediğim kadarıyla olmuyor o iş. Erkek bş süre sonra kendini aşağılık komplekse sokuyor. Evlilikte bence maddiyatta biraz denk olmalıarkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
ya evet burda elektrik oluştu. maddiyatı uygun olanlarla da bu oluşmadı.Seviyorsan anlaşıyorsan sorun yok bence hem rengini bulsan dengini bulamazsın dengini bulsan rengini bulamazsın illaki bir kusuru olur hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?