- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Şimdik borç var idare et diyorKoskoca ay için 200 tl mi veriyor ? Neden maaş kartınızı veriyosunuz ki siz masrafları paylaşın
Ne alakası var sizde masrafları karşılıcaksınız.. maaşınız ne kadar yani 200 tl gerçekten nasıl yetirebiliyosunuzŞimdik borç var idare et diyor
Merhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.
İkinizin maaşına karşılık, borçlar ve giderleri hesap edin oturup bakalım ney ne kadar, ödemeler yapılınca ne kadar kalıyor geriye. Eşiniz mi belirledi 200 TL'yi, çok az bir rakam çünkü bir ay için.Şimdik borç var idare et diyor
ben de asla anlyamam bunu, çalışıp para kazanacak yeteneğe sahip kadın ama maaşını yönetmiyor eşi yönetmeli gibi birşey sanırım. Çok saçmaBen maaş kartı eşe verme olayını bir türlü anlayamayacağım. Borca yardımcı olurum ama kartım bende kalır.
Bana eziklik gibi geliyor. Sabahtan akşama kadar çalışacağım sonrasında eşim aylık elime 200 TL tutturacak. Aynısı konu sahibi eşine yapıp kartını alsa adam ortalığı birbirine katar.ben de asla anlyamam bunu, çalışıp para kazanacak yeteneğe sahip kadın ama maaşını yönetmiyor eşi yönetmeli gibi birşey sanırım. Çok saçma
Dimi amaİkinizin maaşına karşılık, borçlar ve giderleri hesap edin oturup bakalım ney ne kadar, ödemeler yapılınca ne kadar kalıyor geriye. Eşiniz mi belirledi 200 TL'yi, çok az bir rakam çünkü bir ay için.
Maaş kartınızı eşinize vermeyip, belirli ödemeleri sizin yapmanız geri kalan paranızı da kendinize ayırmanız en mantıklısı. Ben eşlerin şu kadar harçlık veriyorum sana tavrını da hiç hoş buluyorum orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?