- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Bende bunu yazıcaktım liseye giden kardeşime aylık 200den fazla harçlık veriliyormaasiniz ne kadar? 200 tlyi insan liseye giden cocuguna bile vermez yani 200 nedir?
maas kartinizi alin, masraflari bolusun. kendi hesabinizi da yapabilirsiniz boylece.
Öyle tabi. Bir ay eşinizin eline 200 TL vermesi için mi çalışıyorsunuz?Dimi ama
2500 maaşım pişman oldum işe girdiğime zaten ama borç var diye de bişey demiyorum idare ediyorummaasiniz ne kadar? 200 tlyi insan liseye giden cocuguna bile vermez yani 200 nedir?
maas kartinizi alin, masraflari bolusun. kendi hesabinizi da yapabilirsiniz boylece.
Çok safım dimiÖdemeleri yapıyor diye kartı vermek mi? İnternet bankacılığı diye bir şey varonu kullanın. Maaşlar yatınca yanyana oturun, ödemeleri yapın. Elden yapılması gerekenler için de para çekip verin gerekirse. Ya da eşinizin maaş kartını siz alın ona 200 lira verin. Emin olun daha rahat geçinirsiniz.
Adamı alıştırmışsınız borçlar bittikten sonra da bir şey değişmeyecek. Başka bir konunuzda okudum, hem evin bütün yükü temizlik, yemek, çocuk bakımı vs. sizin üzerinizde bir de çalışıp üstüne maaş kartınızı adamın eline veriyorsunuz.2500 maaşım pişman oldum işe girdiğime zaten ama borç var diye de bişey demiyorum idare ediyorum
Bence seninki saflık değil.Çok safım dimi
Çok safım dimi
Değişmek istiyorum kendimi ifade edemiyorum. Senin benim param demiş gibi mi olurum diye düşünüyorumÖyle tabi. Bir ay eşinizin eline 200 TL vermesi için mi çalışıyorsunuz?
Gerçekten zor geçiniyorda olabilirsiniz ama gelir ve gideri karşılaştırıp ne kadar harcayacağınıa siz karar verebilmelisiniz. Ben kadınların eşlerinin belirlediği harçlığını kabul etmelerini hiç anlamıyorum.
Çalışmıyorum eşimden belirli bir harçlık almıyorum. Kalkıp şu kadar harca dese eşim tamam deyip kabul etmem. Bu tavır çocuklara yapılır çünkü.
8 aydır onda düşünüp verse keşke bu kadın çalışıyor kartı onda dursun desin.maaş kartını eline vermekle hata etmişsiniz
maaş kartınızı alın "işyerinde baktım hiçbir kadın maaş kartını eşine vermiyor
ben bazı ödemeleri yapayım gerisini hallederiz vs" diyin
200 tl nedir gerçekten benim liseye giden yeğenim bile 300 tl aylık harçlığı
Normal değil de ben normal değilim asıl200 çok komik bir para değil mi ya
Ben okuyorum ev kirası yok, yemek harcamam yok gibi ve ancak 1500 2000 civarı birikim yapmam için yeterli oluyor aylık...
Ya bir kuaföre gitmek isteseniz gidemezsiniz bir şey almak istemezseniz biter allahaşkına normal mi 200 tl
hiç der mi?8 aydır onda düşünüp verse keşke bu kadın çalışıyor kartı onda dursun desin.
Net... Dimii istiycem diyorum ne bileyim değişik durum bizimki aslındaBen maaş kartı eşe verme olayını bir türlü anlayamayacağım. Borca yardımcı olurum ama kartım bende kalır.
Öyle deyince taşlanıyoruz evet. Hayat müşterek diye iyi kaldı üstümüze her şey.ayda 200tl için çalışmam şahsen, benim 10 yaşındaki kızımın harçliği ayda 200tl
siz koca kadınsınzı neyinize yetiyor o para
Daha öncede yazmıştım bunu çok taşlandım burda ama yine yazıcam çünkü bu benim görüşürüm benim hayatım ben çalıştığım parayı eve istersem harcarım, evi geçindirmek eşimin sorumluluğudur.
Eltimde öyle kartı eşinde o harçlık bile vermez aylık market alışverişi ne istersen al der kanım abi kardeş eşlerin kartı onlardahiç der mi?
alışmış o öyle
siz örnek verebilirisiniz herkesin kartı çatır çatır cebinde
bana ver kartımı ben sana gerek olduğu kadar gönderirim diyin
alın kartı muhakkak
en sevmediğim şey şu kartın eşte durması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?