- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.182
- 798
- 36
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
dün nişanliydin ne ara evlendiniz :)hafta sonu eşimle dışarı çıktık. bu ay araba vs masrafı olduğu için bendensin dedim 250 tl hesap ödedim. öyle zengin insanlar da değiliz ama 200 tl çok az. ayrıca niye maaş kartı verip harçlık alıyorsun ki yani? şu şu masraf kalemleri bende olsun de al kartını. ben mesela aidat, su, netflix ödüyorum. günlük market harcamalarını vs ödüyorum. kalanı da evde cüzdan var ona atıyorum. ihtiyaç oldukça alıyoruz.
olabilir eltimin düzeni beni ilgilendirmez diyinEltimde öyle kartı eşinde o harçlık bile vermez aylık market alışverişi ne istersen al der kanım abi kardeş eşlerin kartı onlarda
ne dünü ya 5 ay oldu evlenelidün nişanliydin ne ara evlendiniz :)
Bende calisiyorum esim herseyi oder benden 1lira almaz mutfak alisverisini ben yaparim ki yeri gelir ondanda harclik alirim maasinizi vermeyin esiniz alismis bu duruma siz cekin parayi 1000 verin gerisini vermeyinMerhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.
dün nişanliydin ne ara evlendiniz :)
haberim olmadi :)ne dünü ya 5 ay oldu evleneli
yok o.. isteme konusu açmişti oradan biliyorum :)Arkadaş evli zaten ..
Hatta gelinliğini satmayı düşünüyordu resmini falan koymuştu zannediyorum ki öyle hatırlıyorum..
Sizin yanlışınız var bence :)
:) zaman çabuk geçiyor ya, ondandır.haberim olmadi :)
Allah mutlu mesut etsin:)
nişanlı diye biliyordum.
Sanırım sizde zeka geriliği olduğunu düşünüyor kocanız.Merhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.
İlla kartı geri istemenize gerek yok.Değişmek istiyorum kendimi ifade edemiyorum. Senin benim param demiş gibi mi olurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?