Aslında çalışsanız iyi olur sizin için ama ki çalıştırmıyorsa ona bir şey diyemem.
Zaten evlilik ve işi bir arada tutmak çok zor, ciddi anlamda.
Eşim evin ihtiyaçlarını alır birlikte gideriz markete genelde toplu alışveriş yapmıyoruz genel anlamda ne bitiyorsa onu gidip alıyoruz.
Size gelecek olursak savurganım dediniz acaba benim gibi gerekli gereksiz herşeyi alır mısınız bilemiyorum savurganlık derecenizi.
Genel itibari ile aldığınız parayı haftaya bölerseniz sadece haftanın parasını harcarsanız ay bitmeden para bitti sorununu çözersiniz.
çok rahat diye bir şey yok, çalışıyorum bitene kadar harcayayım demiyoruz.
Maaş alır almaz kartımı öderim 300 -400 arası nakit ayırırım kalanını internet bankacılığından altına çeviririm.
Ben kendimi söyleyim eşimin ailesi ev aldı evlenirken hediye, benim ailemde içini yaptırdı.Bütün eşyalarımızı aileler ortak aldı benim ailem bir tık daha fazla aldı tabi ev hediye olduğu için.
Eşimde öğretmen bende. Onun branşından dolayı çok fazla özel dersi var geliri daha yüksek benden.
Ben 3 bin civarı alıyorum. Bu para benim. Eğer ben istersem eve ufak alış veriş yapıyorum market. Ama evi geçindirme işi eşimde. Benim aldığım maaş ile tatile, gezmeye gidiyoruz ya da birikim için kenara ayırıyoruz( benim derken aslında bizim ikimiz için harcıyoruz ama eşimin eline saymıyorum)Eşim benden hiç para istemedi. O senin hakkın nasıl harcamak istersen harca biriktirmek istersen biriktir.bizim düZenimiz bu
İşte bunları bilmek istemiştim hesabınızı bütcenizi nasıl yönetiyosunuz diye çok teşekkür ederim fikir oldu hepsi