Şaka mı bu.
Sonrada çıkıp her tartışmadan haklı çıkıyor mu diyeceksin. Ya da şu an yaptığın şeyin farkında mısın? Merak ettim çocuklarıda alacak mısın? Böyle fevri kararlar alabiliyorsan elbette tartışmalar olur.yazıyıda yorumlarıda okudum.
Eşinin geçmişinden haberdar olmak istemem sırf damarına basmak içinse kusura bakma normal olmayan davranış seninki.
Duygusu olmayan bir insan nasıl çocuklarına iyi baba olabilir? Çocuk bakmakta sevgi ve sabır işidir.
Her tartışmada haklı çıkıyor diye bir suç yok. Belki her tartışmada haklı ya da haksız olduğu konuları tartışma ortamına dönüştürmüyor. Tartışmanın sebebini bilmeden burdan size haklı sensin demek ne kadar doğru.
Bir psikoloğun sadece sizin anlatımınıza göre tanımadığı bir kişiye teşhis koyması bence yanlış.
Depresif ve melankoliğim diye kendin yazmışsın. Bu sıkıntıların patlaması eşine oluyor olabilir mi?
Bu teşhisler kolay konan şeyler değil. Her tartıştığınıza narsist, şizofren felan diye başlarsak sonu zor gelir ve herkeste bir miktar kişilik bozukluğu belirtiside olabilir.
Manipülasyonla ilgili bir örnek evde bir eşyanın yerini değiştirir ve o hep ordaydı diyerek sizin kendinizin delirdiğinizi düşünmenizi sağlamaya çalışır gibi..
Canım bak bir çok arkadaş seninde normal davranışın olabileceğini düşünmüş. Bir sakin davran bir psikoloğa gidiyormuşsun onunlada konuş. Aydınlandım ben diye diye geleceğini karartma.