Kadınların başkalarının kocalarının kötü olmasını istediğini ilk defa sizden duyuyorum.Yürümez o evlilik.Ne onun aklından çıkacak ne senin!Verilen örneklerde hep afaki.Tanıdığımın tanıdığı,dış kapının mandalının düğmesi.Biri çıksın da ben böyle mutlu oldum desin.Bu ne insalığınla ilgili ne ahlakınla.Bu insan doğasının hele bir de kadın doğasının gerçekliği ile ilgili.Kadınlar hep başkalarının kocası kötü olsun isterler bu arada.İyi bir işi kaliteli bir yaşamı olsun istemezler başka bir kadının.Çevrenizden size aa olsun canım insan olsun yeter naraları yükselecek.Yemeyin!!
Cevreniz ve profiliniz icin uzgunum ve keyfini surdügüm ve surecegim konusunda emin olabilirsiniz!yalniz bu sitede kadinlarin Neden esim x kişisinin kocasindan az maas aliyor,ya da X kisinin esine aldigi hediye benimkinden cok pahali baslikli actigi bir konu goremedim yoruma dahi rastlamadim....Neyse bence gormek istediginiz gibi goruyorsunuz gunumuz kadini ucuz islerle ugrasmiyor konu sahibi arkadasimiz gibi kendini gelistirmenin derdinde!sizde gelistirin once hemcinsinize sahip cikin ve baska hemcinslerinizin hayatini kiskanmayin....Neden bu kadar yaralandınız ki?Madem etrafınız pürü-pak keyfini sürün.Benim düşüncem bu yönde ve haklılığımın ispatı da bu sitenin ta kensisidir.Tanımadığınız bir kadın profili olduğumsa su götürmez bir gerçek:)Bilmiyorum anlatabildim mi?
Ne güzel işte gözlemlememiş olmanız.Demek ki çok iyi niyetli birisiniz ya da çevrenizi özenle seçip ona göre ilişkiler kuruyorsunuz.Kadınların başkalarının kocalarının kötü olmasını istediğini ilk defa sizden duyuyorum.
Bu kanıya nerden vardığınızı doğrusu merak ettim.
Açıkcası yakın çevremde hiç gözlemlemediğim bir durum.
Ben sorumun cevabını alamadım ki oysa gerçekten merak etmiştim.Ne güzel işte gözlemlememiş olmanız.Demek ki çok iyi niyetli birisiniz ya da çevrenizi özenle seçip ona göre ilişkiler kuruyorsunuz.
Argümansız altyapısız sallıyorsun bacım.Kendimi geliştirmemden aldın sosyolojik çözümlemelerini yaptın üstüne bir de psikoloji sosu serptin yürüdün gittin.Şimdi bir keyif sigarası yakmışsındır ohh nasıl da verdim ağzının payını diye!İşte sen benim tezimin kanıtısın.Çift anadalla felsefe ve sosyoloji okudum Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinde.Üstüne yetmedi hukuk okudum,ana dilim gibi ingilizce biliyorım,derdimi anlatacak kadar da ispanyolca.Fikrimi söyledim diye kendini paralaya paralaya iki saattir ağız payı verme çaban bize gösteriyor ki, senin çevrende haset kadın yok sen yetiyorsun çünkü:)Cevreniz ve profiliniz icin uzgunum ve keyfini surdügüm ve surecegim konusunda emin olabilirsiniz!yalniz bu sitede kadinlarin Neden esim x kişisinin kocasindan az maas aliyor,ya da X kisinin esine aldigi hediye benimkinden cok pahali baslikli actigi bir konu goremedim yoruma dahi rastlamadim....Neyse bence gormek istediginiz gibi goruyorsunuz gunumuz kadini ucuz islerle ugrasmiyor konu sahibi arkadasimiz gibi kendini gelistirmenin derdinde!sizde gelistirin once hemcinsinize sahip cikin ve baska hemcinslerinizin hayatini kiskanmayin....
Arkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
Bu kadar egitime kadin hasettir kiskanctir gozu hep baskasinin iyisindedir tezine mi vardiniz?burada gelistirmekden kasit zihniyet sevgili hemcinsim...cevreniz ve sizin adiniza uzgünüm...neyse kalin cirkin dusuncelerinizle,umarim hayatta avukat olarak karsima cikmazsiniz bana bu sekil bakan bir zihniyetin beni savunmasi hic adil olmaz....Argümansız altyapısız sallıyorsun bacım.Kendimi geliştirmemden aldın sosyolojik çözümlemelerini yaptın üstüne bir de psikoloji sosu serptin yürüdün gittin.Şimdi bir keyif sigarası yakmışsındır ohh nasıl da verdim ağzının payını diye!İşte sen benim tezimin kanıtısın.Çift anadalla felsefe ve sosyoloji okudum Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinde.Üstüne yetmedi hukuk okudum,ana dilim gibi ingilizce biliyorım,derdimi anlatacak kadar da ispanyolca.Fikrimi söyledim diye kendini paralaya paralaya iki saattir ağız payı verme çaban bize gösteriyor ki, senin çevrende haset kadın yok sen yetiyorsun çünkü:)
Yürümez o evlilik.Ne onun aklından çıkacak ne senin!Verilen örneklerde hep afaki.Tanıdığımın tanıdığı,dış kapının mandalının düğmesi.Biri çıksın da ben böyle mutlu oldum desin.Bu ne insalığınla ilgili ne ahlakınla.Bu insan doğasının hele bir de kadın doğasının gerçekliği ile ilgili.Kadınlar hep başkalarının kocası kötü olsun isterler bu arada.İyi bir işi kaliteli bir yaşamı olsun istemezler başka bir kadının.Çevrenizden size aa olsun canım insan olsun yeter naraları yükselecek.Yemeyin!!
Valla kusura bakmayın nasılsa bana saldırmak için sordunuz diye cevaplamadım.Benim gözlemlerim hep bu yönde oldu,Biz kadınlar erkeklerden farklı bir düşünce sistematiğine sahibiz.Daha detaycı daha tutkulu daha hırslıyız.Erkek etrafını çok gözlemleyemiyor.Daha basit düşünüp basit yaşamaya meğilli.Hep daha iyisini isteyen kadın da arzuları tatmin olmadıkça daha hırslı!Bu hırs zamanla onun var neden benim yok,O daha iyisine sahip benim neyim eksik psikolojisine evriliyor.Burada yüzlerce konu ve mesaj okudum.Hep altında iyiliği istemeyen başka bir kadın var.Alt metinleri oluyabilirseniz durum bariz.Oğlunun mutsuz olması pahasına gelinini parçalamak isteyen kaynana örnekleri bile beni doğruluyor.Ben sorumun cevabını alamadım ki oysa gerçekten merak etmiştim.
Mesleki merak diyelim hatta tam olsun.
Demek ki ilk mesajımda ben kendimi doğru ifade edemedim.Valla kusura bakmayın nasılsa bana saldırmak için sordunuz diye cevaplamadım.Benim gözlemlerim hep bu yönde oldu,Biz kadınlar erkeklerden farklı bir düşünce sistematiğine sahibiz.Daha detaycı daha tutkulu daha hırslıyız.Erkek etrafını çok gözlemleyemiyor.Daha basit düşünüp basit yaşamaya meğilli.Hep daha iyisini isteyen kadın da arzuları tatmin olmadıkça daha hırslı!Bu hırs zamanla onun var neden benim yok,O daha iyisine sahip benim neyim eksik psikolojisine evriliyor.Burada yüzlerce konu ve mesaj okudum.Hep altında iyiliği istemeyen başka bir kadın var.Alt metinleri oluyabilirseniz durum bariz.Oğlunun mutsuz olması pahasına gelinini parçalamak isteyen kaynana örnekleri bile beni doğruluyor.
Çirkin sizsiniz düşünceniz de yok denecek kadar az.Ucuz ve cahil çıkışlarınızsa düşünemeyecek kadar az yoğrulmuş beyninizin göstergesi.Yani eğitilmemişsiniz!Biraz eğitilmiş olsanız,elma konusuna armutla cevap vermez düşüncesini dile getiren insana kişiliğine hakaret ederek yaklaşmazdınız.Avukat olarak zaten karşınıza çıkamam,imkansız yani sizin vekiliniz olmam.Bunu bir iki gün düşünün neden vekiliniz olamayacağımı sonra cevap yazarsınız:)Bu kadar egitime kadin hasettir kiskanctir gozu hep baskasinin iyisindedir tezine mi vardiniz?burada gelistirmekden kasit zihniyet sevgili hemcinsim...cevreniz ve sizin adiniza uzgünüm...neyse kalin cirkin dusuncelerinizle,umarim hayatta avukat olarak karsima cikmazsiniz bana bu sekil bakan bir zihniyetin beni savunmasi hic adil olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?