Evlilikte meslek denksizliği sorun olur mu?

Öncelikle bi sınavlara gir hakim savci ol sonra bunları dusun şimdiden neyin derdi bu olacağının garantisi mi var.

Sevgi saygı olduktan sonra es adayı da kompleks yapmadiktan sonra etiketlerin bir önemi yok. Anneniz de öncelikle hayirlisini istesin tavsiyem.

Ayrıca siz gerçekten sevip değer veriyorsanız kararlı durursaniz aileniz ikna olur.

Son düzenleme:
Burada çok enteresan bir algı var .Bir genelleme yapıldığında bir fikir beyan edildiğinde insanlar ‘ben de kadınım o zaman ben de böyleyim.Hayır olamaz’ zihniyetiyle saldırıya geçiyorlar.Halbuki bu bir gözlem.üstelik içine kendimi de dahil ettiğim bir gözlem.Böyle olmayan kadınlar var mı?Elbette var.Ama ne diyor Popper ‘bütün kuğuların beyaz olması hiç siyah kuğu görmeyeceğimiz anlamına gelmez’ Fikir alışverişi ve medenice tartışabilmek eğitimli insanların işidir.Sizin gibi..Sevgiler.

Bu olayın tam tersi bir durum söz konusu olsaydı, yine aynı şey sorun olacakmıydı onu merak ettim
Hayır tabii ki olmayacaktı.
Neden derseniz biz henüz ataerkil kültürün etkisinde bir toplumuz ve bu kültüre göre erkek her zaman, her konuda kadından bir adım önde olmalı.
Küçük bebekleri olan bir komşumuz var, kadın çalışıyor adam home-office çalıştığı için evde aynı zamanda bebekle ilgileniyor.
Geçen bir konuda yardıma ihtiyacı oldu eşimle destek olduk adama.
Komşular bu durumu epey gündem yaptılar, herkese bebekle babanın ilgilenmesi tuhaf ya da en hafif ifadeyle alışılmamış geliyor.

Kendiniz cok guzel anlatmıssınız.

Erkek arkadasın kendini geliştirmiş bir insn mı ?
Sosyal mi aktif mi konuştuğumuz konular dünya görüşü birbirinize uyuyor mu ?
Azimli mi ?
Bunlar çok önemli

Ailen tani ki meslek olarakta denk olmanızı ister ama her meslek sahibi olan kişinin de iyi niyetli ahlaklı ve gercekten seven insan olmayacağı aşikâr.

Ünv de brnim erkek arkadasım vardı. Boğaziçi'nde okuyordu hep muhteşem biridir Kişilik olarakta diye düşüyordum ama işin içine girince öyle olmadığını anladım.

Sonuç olarak Kişilik karakter ve azim meselesi.

Hakimlerin atama durumlarını falan biliyorsundur. Bu çocuk seninle ordan oraya sürüklenebilir mi? Hiç sanmıyorum...
Ama avukat olursan bir şans olabilir.

Son düzenleme:
Ayyyy maşalllah :) çok hoşuma gitti ama eşiniz anladığım kadarıyla çalışan bir birey. Mutluluğunuz daim olsun:)

Evet haklısınız , birazda bu durum yaşanılan yere göre de değişiyor .Bazıları bunu modernlik, eşitlik,hayat müştereklik olarak görürken bazılarıda kılıbıklık yada karısının parasını yiyen adam olarak görüyor

:))kendi diyen kendi olur diyip kafama oyuncak kovanı da vuracakmısın?Ardından da ‘aneeeaaaa yaa şuna bir şey de’ çığlığı bekliyorum.
Ne kullanıyosanız aynısından istiyorum nasıl ulasılıyo bu kafaya?
Kendi yazdıklarınızı tekrar bi okuyun bence. Kadınlar başka kadınların kendilerininkinden daha iyi bir yaşamı olsun istemez diyen benmisim gibi davranıyorsunuz. Komik oluyor.

Bir arkadaşa yukarda Karl popper’den bir örnek verdim.Bir bilim kadını olduğunuzdan söylemek istediğimi anladığınız düşünüyorum.Siz belki de siyah kuğusunuz.Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Yorumunu gerçekten çok beğendim.Ben 22 o ise 24 yaşında :)

Öyle davranmıyorum.Siz biraz daha okuduğunu anlama pratiği yapın.Bu bir fikirdir bir gözlemdir ve dile getirmek hak olan bir paltformda dile getirilmiştir.Ardından sizin yazdığınız mesaja dönün hani şu pis düşüncelerim be kötülüğümle ilgili.Ben öyle düşünmüyorum bence bu sebeplerden böyle böyledir diye fikrinizi dile getirip tezimi çürütmek yerine direk hakaret etmeyi tercih ettiniz.Bu da ilk sorunuzun cevabına götürüyor bizi ne mi kullanıyorum,aklımı!Tavsiye ederim herkes de var ve biraz eğitilip sıkca kullanılınca çok işe yarıyor.

Zaten market çalışanı olarak kalmayı düşünmüyor polisliğe hazırlanıyor şuan oda olmazsa yine dgsye hazırlanırım mühendislik olana kadar diyor

Şöyle diyeyim sevdiğim sözelci ve dgsde sayısaldan girdi mühendislik için.Gerçekten çaba gösterdi matematiğe sıfırdan başladı Ve zekidir de normalde.Ama kardeşlerine bakıyor Ve ayrıca çalışmak zorunda bir iite pndan dolayı tamamen kendini veremedi ama gerçekten çaba gösterdi.Çalışıyorum ama sınavda yapamıyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…