Artık düşünmekten ağlamaktan peraşanım Bana yol gösterin nolur Ben sünniyim Allah'a çok inanıyorum Ibadetlerimi tam yapamasamda yapmaya çalışıyorum Evlenmeyi düşündüğüm kişi alevi ama hiç bir ibadeti yapmaz Dinden bahsedilince siyaset oluyormuş Herkesin inancına saygım var sadece benzer evlilik yapanlar bu sorunları nasıl aştı Bana yardımcı olun nolur
ne yani aleviler inancli degilmi , bence siz kendi dünyanizdan birini secin , o oglana da allah aki fikir versin ....
Artık düşünmekten ağlamaktan peraşanım Bana yol gösterin nolur Ben sünniyim Allah'a çok inanıyorum Ibadetlerimi tam yapamasamda yapmaya çalışıyorum Evlenmeyi düşündüğüm kişi alevi ama hiç bir ibadeti yapmaz Dinden bahsedilince siyaset oluyormuş Herkesin inancına saygım var sadece benzer evlilik yapanlar bu sorunları nasıl aştı Bana yardımcı olun nolur
Amacım mezhep tartışması değil Ben sadece benzer şeyler yaşayan insanlardan yol göstermelerini istedim
ilk sözlerin altinda o mantik var ama...
ozaman ayril inanci bütün birisiyle hayatini kur ...
ilk sözlerin altinda o mantik var ama...
ozaman ayril inanci bütün birisiyle hayatini kur ...
Iki yoruma da katiliyorum!konu yine kapanacak gibi ama çözümü basit gerçekten saygı duyarak aşabilirsiniz siz ona o size ve aileler her ikinize ..ama gerçek anlamda saygı duymalısınız yoksa çok zor
Haklısınız Keşke baştan daha bilinçli olsaydık Ama benim ilk ilişkim Çok kaptırdım kendimi O da beni çok sever Gören onun sevgisini benim sevgimi imrenirdiIki yoruma da katiliyorum!
Ben de erkek arkadasimla farkli goruslerde olan ailelere sahibim.
Fakat biz ikimiz bu duruma (daha cok ailelerimize...) saygi gosterdigimiz gibi sizin durumdan farkli olarak yasam tarzlarimizda da benziyoruz.
Ayrica ailelerimiz de ilk ogrendiklerinde "onemli olan iyi insan olmak" seklinde karsiladilar...
Fakat bunlardan herhangi birinde (ozellikle karsilikli olarak benzer dusuncelere ve yasam tarzlarina sahip olmasaydim) sorun gorseydim cok baglanmadan yolun basinda bitirmis olurdum,
cunku tamamen zit goruslerde birini saygi duysam da duygusal iliski olarak sevemezdim.
Canim simdi beni iyi dinlee benim esimde alevi evlenmeden herkez karsi cikti yok o alevi inancsiz yapamazsin ayrilirsin deddiler pis pes etmedik evlendik aleviyle sunnileein arasinda hic bir fark yok ben kapaliyim bide dusun onlarin akrabalarindan kimse beni yadirgammi hepsi beni cok seviyo bende ole esime asla din konusunda karismiyorum oda bana ramazan da 1 hafta oruc tutu sonra tutamadi garson onun icin zor bise dmedim ibadetler ayni mezhep arasinda hic bi farklilik yok eger evlenirsende ne sen ona nede o sana karissin onu anlasin ilk ben gayet mutluyum allaha sukur benim arkamdan okunasanlar desteklemeyenlede oyle arkamdan parmak isiryo onlari utanndirdik yni bizim icin bi sorun olmadi kii babam asiri karsiydi simdi en sevdigi dmadi esim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?