Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

Gözün kapalı yorum yaptığından olabilir:) laf olsun torba dolsun :)

Yine bir laf olsun torba dolsun yorumu :)
Ya gerçekten üzücü.
Bu sizin evliliğinizde kendi aldığınız sorumluklar. Ben sorun derken bunlardan bahsetmedim. Ohh mohhh ne çok taktınız ya :)
Yazar burada ne anlatmak istedi ben anlamadım?

Evet sende mimlediklerimdensin

Bence şunu düşünün size ne ?

Cıks, beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum. Bikaç saat sonra sana yaptığım yorumları da seni de unutucam mesela
Ben çok keyfim olduğunda açıp bakıyorum yorumlarına ve senin gibi yorumlara sonra unutuyorum real hayatta sizi merak etmiyor değilim. :)))

Tamam güldük eğlendik, şimdi ciddiyet vakti. Eşinle nasıl barıştınız, anlatır mısın? Bak dalga geçme, ciddi ciddi soru soruyorum. Ben dalga geçmeyeceğim.

Ahahahahahaha
Elit insan seni.
Konu sahibi dert sahibidir, buraya yazıyordur.
Allahıma çok şükür konu yorumcusu olmak için ( burnumu sokmak ) için aklıma girmek gelmiyor buralara.
Aman ne havalısın...:) biz konu sahibiymişiz o yorumcuymuş. Evet var öyle bir tayfa. Muhalif olan, insanları bu platformdan kaçıran.
Konularına dertlerine karışan.
Ya bu insanlar normal hayatta kaçsa burada yakalanıyor böyle durumlara.
Kadın kadının kurdudur, gerçekten de öyle Bana ağza alınmayacak ithamlarda bulunup siz diye hitap edince saygılı konuşmuş olmuyorsun, SEN. Heeee kurallara göre sataşmaya alışıksın muhtemelen , anlıyorum seni. Sayın değerli saygıdeğer , BDV Yorumcusu

Ben çok keyfim olduğunda açıp bakıyorum yorumlarına ve senin gibi yorumlara sonra unutuyorum real hayatta sizi merak etmiyor değilim. :)))
Real hayat ne? Plaza türkçesi bile değil bu

Gerçek hayatta bir araya gelebilecek insanlar olduğumuzu sanmıyorum. Yanıma yaklaştıracağım insanları çok dikkat ederek seçerim. Yani üzgünüm merakın baki kalacak.

Evet sende mimlediklerimdensin
Aman ne güzel aferin maşallah

Dikkatimi çekti küfür hakaret yok bu sefer çok ilginç sende bir gelişme var
Arkadaşlar konum manipüle edildi
Aşağı kaydırarak yorulmayın.
Tartışma atışma tarzı şeyler okuyarak vaktinizi kaybetmeyin :)
Sağlıcakla kalın.
Konuyu silmişin yine ban yolda hadi by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…