Bu kısım evlilik köprüsünü geçerken ayıya dayı demek mi oluyor, nasıl -olduğunuz gibi- davranacaksınız evlilikten sonra, öncesinde kim gibi davranıyordunuz gibi bir soruyu da işaret ediyor.İşte şimdi ohhh diyeceğiz, olduğumuz gibi olacağız, ne de olsa beni her halimle anlayacak, kabullenecek derken...
Aman bosan deme deBu kısım evlilik köprüsünü geçerken ayıya dayı demek mi oluyor, nasıl -olduğunuz gibi- davranacaksınız evlilikten sonra, öncesinde kim gibi davranıyordunuz gibi bir soruyu da işaret ediyor.
Ayrıca sizin zaten nişanlılık döneminde uyumsuzluklarınız varmış, yani evlenmeden önce de bir şeyler pek yolunda değilmiş ancak evlenmişsiniz. Bir bakayım dedim, baştan aşağı eş konuları ile doldurmuşsunuz bdvyi neredeyse ve artık genellemeler de başlamış. Sanırım kendinizi teselli için "Yalnız değilim, her kadın bunu yaşıyor" yolunu buldunuz.
Çünkü kendisinin boşanmış kadınlar hakkında fikirleri tam bir fecaat. Onlardan biri olmak zinhar alternatifleri arasında olamaz.E madem öyle bu konunun amacı nepiremsesliğe devamke
Aman bosan deme debu arkadasın bosan diyenlere alerjisi var.. maaş aliyor olabilirlermis, mutsuz olduklari icin bosan derlermis herkese
Editör var ama konu açan üyelerde kurallara uysa ne güzel olur, bu suç işledim polis yok mu beni tutuklasın o zaman demekle benzer şey.Editör yok mu, uygun yere taşınabilir konum.
Gerekli yerlere bildirebilirsiniz
Simdi gelicek hepinizin ağzını payını vericekOhhh be evlendik. Kötü gunler geride kaldı sırada daha kötü günler de ki ohhh mu
O kabuller yaşadıklarını normalleştirmek için bir çeşit korunma mekanizması işlevi görüyor bence. “Herkesin evliliği aslında benimki gibi, sadece dışarı yansıtmıyorlar, aslında onlarınki de mücadeleden ibaret” ya da “çoğu insan benimki gibi bir evlilik sürdüyor, iyi evliliği olan kadınlar şanslı azınlık” diyerek kendilerini avutuyorlar.
Ortalık karıstıran ben olurum zaten.. geyik ci deSimdi gelicek hepinizin ağzını payını vericek
Gözlem için açmış ya konuyu yada gözlemlemiş ya amacına ulaşmış iste kim 24 saat burda kim parayla yorum yazıyor kim kavga çıkarıyor kim boş yorum yapıyor kim çok kötü (o benim kalbimden şakır şakır kötülük akiyor)
Kim sahte kim gerçek konu uzmanı kendisi
Valla bu kadının hayatını yaşasaydım muhtemelen boşanmakla kalmam uzun yıllar psikoloğa giderdim. Umursamaz karısını sallamayan bir koca, yine oğlunun/kardeşinin eşini kaale almayan kv görünce, e tabi herşeye rağmen boşanmayı tü kaka gören, hayatını değersizleştiren konu sahibi. Bazı insanlar bile bile yaşadıkları için üzülmüyorum, yaşadıklarını hakediyorlar. Eee ilahi adalet sen boşananlara 2.sınıf insan muamelesi yapmaya çalışırsan evde, eşinde ve kayınvalidende sana olan saygının esamesi okunmaz.Çünkü kendisinin boşanmış kadınlar hakkında fikirleri tam bir fecaat. Onlardan biri olmak zinhar alternatifleri arasında olamaz.
Tamam liste yapıyorumOrtalık karıstıran ben olurum zaten.. geyik ci de
Sorma arkadaşım, konuya yorum yapmaya korkuyorum ama gaza geldim yapıcimmm.Simdi gelicek hepinizin ağzını payını vericek
Gözlem için açmış ya konuyu yada gözlemlemiş ya amacına ulaşmış iste kim 24 saat burda kim parayla yorum yazıyor kim kavga çıkarıyor kim boş yorum yapıyor kim çok kötü (o benim kalbimden şakır şakır kötülük akiyor)
Kim sahte kim gerçek konu uzmanı kendisi
O kadar zenginim ki o kadar olur yani.. bir de maydanozum, bana verilmemiş cevaplara cevap vermeyi görev edindim cünku neden vermeyeyim.. ee bedava olcak hali de yoktuYa ek kazanç, ya da 7 24 forumda takılacak kadar fazla zenginsiniz
Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?Çünkü kendisinin boşanmış kadınlar hakkında fikirleri tam bir fecaat. Onlardan biri olmak zinhar alternatifleri arasında olamaz.
"Boşan"Tamam liste yapıyorum
Ortalığı karıştıran...yasolin
En kötü...msspare
Paralı üyeler..katipsondanbir kudralobar
O zaman bilgin yoksa yazma...gigless
Başka kim vardı ...
İyi gözlem yapamadığın için olabilir mi?Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?
Hayır ben 24 saat burda yorum yaparak para kazanan bir insan olarak kendisini neden tanımıyorum acaba?
Gideyim de gözlem yapma dersleri alayım. Böyle olmazİyi gözlem yapamadığın için olabilir mi?
Benim de işim gücüm var, çoluk çocuk var kociş var, herkesi bilmem mümkün değil. Anca böyle aklımda kalanlar oluyor. Eşimde telefon karıştırma huyu olmadığı için kk açık kalıyor zaten, kolaylıkla erişiyorum.Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?
Hayır ben 24 saat burda yorum yaparak para kazanan bir insan olarak kendisini neden tanımıyorum acaba?
Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?