Cevaplar için teşekkür ederim. Şimdi benim konum şöyle eşim fazla cimri bir adam. Sevdiğini belli edip şımartmaktan uzak duran biri... küserseniz kaybetmekten çekindiği için sırnaşan adım atan, iyi davranırsanız ise mesafe koyan bir yapıya sahip. Eşimle 7 aylık evliyiz bana hiç gel hayatım akşam yemeğe çıkalım demedi, h.sonu bir plan yapalım şuraya gezmeye gidelim demedi.... 9 günlük tatiller oldu değerlendiremedik.. Bana hediye vs de almaz.
Evde bozulan kapağı kırılan dolaplar var ve bunları tamir de etmez, tamir de ettirmiyor bunun kavgasını ettim çok kez ve el yordamıyla kendim düzelttim gücümün yetmediği kadarını emrivaki ile hallettirmeye çalıştım kapıyı tamamen söktürerek mesela..
Eşimin mali durumu dediğim gibi gayet iyi, evliliğimiz boyunca faturaları o ödedi açıkçası maddi konuda beni üzmese en azından doğalgazı ben ödemeyi planlamıştım. Eve sebze, meyve, ekmek ufak tefek belki aylık 3 5 bin liralık alışveriş yapıyorumdur. Ondan almasını istediğim şeyleri ise söylerim alır. Evin bulaşığı yemeği çamaşırı temizliği bende çok ısrar edersem biraz destek olur. Bozulan dolap kapakları işimi zorlaştırıyor hallet dememe, gezi planları, tatil planları yapalım dememe rağmen direnç gösteriyor. Bu yüzden biraz öfkeliydim. Yakın zamanda kendi aracımın sigorta zamanı geldi, maddi olarak sıkışığım modeli yükseltmem lazım birikim yapıyorum diyerek bunu ondan ödemesini rica ettim kabul etmedi... sonrasında evin bütün giderlerini onun karşılaması gerektiğini söyledim o ise eve hiç birşey alma herşeyi ben alacağım dedi. Ben de eve 5bin lira bırakacaksın her ay ben senin peşinde dolanamam dedim. Kim haklı?