- Konu Sahibi Nehir_0685
-
ask uzun yillar surmez arkadasim, uzun yillar suren sevgi ve guvendir. kim ''ona olan askin yillardir bitmedi'' derse yalan soyluyordur emin ol. yahu insanin 5 yillik karisi/kocasi aksam eve gelirken kalbi kutkut atar mi?
Neden öyle düşünüyorsunuz ben 4 yıllık evliyim ve her akşam eşim eve gelirken kalbim küt küt atıyor emin olabilirsiniz.
Ve asla yalan söylemiyorum...
ask uzun yillar surmez arkadasim, uzun yillar suren sevgi ve guvendir. kim ''ona olan askin yillardir bitmedi'' derse yalan soyluyordur emin ol. yahu insanin 5 yillik karisi/kocasi aksam eve gelirken kalbi kutkut atar mi?
aşk mı?
o çook yoğun bir duygudur. eğerki ilk günler ilk aylardaki gibi aşk olsa insan yaşayamaz ya...
kocamı çook seviyorum. onunla vakit geçirmeyi seviyorum. hatta mutfakta yemek hazırlarken bile illa gel yanımda otur derim...
ama ilk zamanlardaki aşk duygusu hala olsaydı çoktan kalp krizinden gitmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?