Merhabalar ben 16 yaşında sevdiğim insana kaçarak evlendim şuan 20 yaşındayım 4 senelik evliyim.. Evlendiğim günden beri gün yüzü görmemiş biriyim hamileliğimde bile dayak yedim şuan bi oğlum var 3 yaşında herşeye onun için boyun eğiyorum bu evliliği bitiremiyorum. Sürekli kavga gürültü sürekli şiddet çocuğumun da pisikolojisi bozuk durumda. Bende annesiz büyüdüğüm için bilirim yarım kalmak nasıl birşey ama huzursuz bi evde büyümek daha kötü diye düşünüyorum. Eşimin de bana karşı sevgisi yok onu hissettiriyo bana ama herşeye cocugumuz için katlanıyoruz şuan 1 ay önce karşıma alıp konuşmak istedim olmuyo yürümüyo bitirelim dedim bana demediği kelime kalmadı aynı zamanda ailesiyle birlikte yaşıyoruz ailesinin de bana yaptığı haksızlıklar cabası.. ben 4 defa ayrılmayı denedim çocugu göremezsin diye tehdit ettiler tam 2 ay evladımdan ayrı annemde kaldıktan sonra dayanamadım geri döndüm elimden birşey gelmedi. Artık hem gidemezsin senide ailenide öldürürüm yaşatmam diyo tehdit ediyo hem çocuğu göremezsin diyo ne yapçam şaşırdım gidicek bi yerim yok ailem arkamda durmuyo daha yaşım küçük korkuyorum benim yüzümden ailem zarar görsün istemiyorum gülmeyi özledim mutlu olmak benim hakkım değilmi diye düşünüyorum ne yapmam lazım akıl verin bana lütfen :'( düzelicek bi yuva yok ortada zorla tehdit altında yaşıyorum bu evde...