• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Şiddet...

Melike582

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
13
0
1
28
Merhabalar ben 16 yaşında sevdiğim insana kaçarak evlendim şuan 20 yaşındayım 4 senelik evliyim.. Evlendiğim günden beri gün yüzü görmemiş biriyim hamileliğimde bile dayak yedim şuan bi oğlum var 3 yaşında herşeye onun için boyun eğiyorum bu evliliği bitiremiyorum. Sürekli kavga gürültü sürekli şiddet çocuğumun da pisikolojisi bozuk durumda. Bende annesiz büyüdüğüm için bilirim yarım kalmak nasıl birşey ama huzursuz bi evde büyümek daha kötü diye düşünüyorum. Eşimin de bana karşı sevgisi yok onu hissettiriyo bana ama herşeye cocugumuz için katlanıyoruz şuan 1 ay önce karşıma alıp konuşmak istedim olmuyo yürümüyo bitirelim dedim bana demediği kelime kalmadı aynı zamanda ailesiyle birlikte yaşıyoruz ailesinin de bana yaptığı haksızlıklar cabası.. ben 4 defa ayrılmayı denedim çocugu göremezsin diye tehdit ettiler tam 2 ay evladımdan ayrı annemde kaldıktan sonra dayanamadım geri döndüm elimden birşey gelmedi. Artık hem gidemezsin senide ailenide öldürürüm yaşatmam diyo tehdit ediyo hem çocuğu göremezsin diyo ne yapçam şaşırdım gidicek bi yerim yok ailem arkamda durmuyo daha yaşım küçük korkuyorum benim yüzümden ailem zarar görsün istemiyorum gülmeyi özledim mutlu olmak benim hakkım değilmi diye düşünüyorum ne yapmam lazım akıl verin bana lütfen :'( düzelicek bi yuva yok ortada zorla tehdit altında yaşıyorum bu evde...

Merhabalar ben 16 yaşında sevdiğim insana kaçarak evlendim şuan 20 yaşındayım 4 senelik evliyim.. Evlendiğim günden beri gün yüzü görmemiş biriyim hamileliğimde bile dayak yedim şuan bi oğlum var 3 yaşında herşeye onun için boyun eğiyorum bu evliliği bitiremiyorum. Sürekli kavga gürültü sürekli şiddet çocuğumun da pisikolojisi bozuk durumda. Bende annesiz büyüdüğüm için bilirim yarım kalmak nasıl birşey ama huzursuz bi evde büyümek daha kötü diye düşünüyorum. Eşimin de bana karşı sevgisi yok onu hissettiriyo bana ama herşeye cocugumuz için katlanıyoruz şuan 1 ay önce karşıma alıp konuşmak istedim olmuyo yürümüyo bitirelim dedim bana demediği kelime kalmadı aynı zamanda ailesiyle birlikte yaşıyoruz ailesinin de bana yaptığı haksızlıklar cabası.. ben 4 defa ayrılmayı denedim çocugu göremezsin diye tehdit ettiler tam 2 ay evladımdan ayrı annemde kaldıktan sonra dayanamadım geri döndüm elimden birşey gelmedi. Artık hem gidemezsin senide ailenide öldürürüm yaşatmam diyo tehdit ediyo hem çocuğu göremezsin diyo ne yapçam şaşırdım gidicek bi yerim yok ailem arkamda durmuyo daha yaşım küçük korkuyorum benim yüzümden ailem zarar görsün istemiyorum gülmeyi özledim mutlu olmak benim hakkım değilmi diye düşünüyorum ne yapmam lazım akıl verin bana lütfen :'( düzelicek bi yuva yok ortada zorla tehdit altında yaşıyorum bu evde...

Kadın sığınma evi orayı deneseniz.
Yaşınız çok küçük ve yavrunuza çok üzüldüm.
Anneniz neden destek değil peki.

Kadın sığınma evi orayı deneseniz.
Yaşınız çok küçük ve yavrunuza çok üzüldüm.
Anneniz neden destek değil peki.

Eşim karslı biraz kötü insanlar dediğim dedik.. Bişey yapamıyorlar bide cocugum oldugu için annem yuvanı yıkma diyo sıgınma evine gitsem bile cocugumu alamam yanımda götüremem eşim çok düşkün herşeyi göze alır oğlu için.. Ne yapmam gerekir size herşeye ragmen sabır mı yoksa cesaret edip çıkıp gitmek mi

Kesinlikle boyun egmeyin cocugunuz icin neye katlaniyorsunuz?cocugunuz Ayrildiginizda mi yoksa su an mi daha mi iyi bir ailede olacak?
Cocugunuzu dusunuyorsaniz daha fazla bu ahlaksizliga insan disi duruma katlanmayin. Kesinlikle siginacak kadinlar icin bir cok yer var, kimseden korkmayin allah askina kendinizi ezdirmeyin.

Ama çocugumu alıp gidemem tek gidersem de dayanamam gerçekten zor durumdayım

Eşim karslı biraz kötü insanlar dediğim dedik.. Bişey yapamıyorlar bide cocugum oldugu için annem yuvanı yıkma diyo sıgınma evine gitsem bile cocugumu alamam yanımda götüremem eşim çok düşkün herşeyi göze alır oğlu için.. Ne yapmam gerekir size herşeye ragmen sabır mı yoksa cesaret edip çıkıp gitmek mi

Bakın burada avukat arkadaşlar var size mutlaka haklarınız ile ilgili şeyleri söyleyeceklerdir.
Madem şiddete maruz kalıyorsunuz yapılacak şey belli,çocuk en önemlisi.
anneniz şiddete madur kalsanızdamı yuvanızı yıkma diyor bunu boylu boyuna konuştunuz mu ?

ilk cümle itibari ile okumayı kestim 3 yaşında çocuğunuzun psikolojisini bozup çocuk yarım kalmasın demek sizde sağlıklı değilsiniz belliki yorum yapamayacağım.

Ben babamla büyüdüm annem hayatta arkadaşım. Ben küçükken boşandılar demek istedim.

Her evde kavga olur diyo ortada bi çocuk var sabret yıkma yuvanı diyo

annesiz büyüdüm şimdi annemdeyim demişsiniz orayı anlamadım ben.
inş Allah yardımcınız olur. devlete sığının

Memlekete göre iyi insan kötü insan kıyaslaması yapma

Annesiz buyumussun annen nasıl yuvani yıkma diyor ???

Küçük yaşta annemle babam ayrıldıgı için annemden ayrı büyüdüm yarım büyüdüm yanlış anlaşılmasın. Şuan annemde değilim 3 4 ay önce annemde kalıyordum cocugumu özlediğim için geri dönmek zorunda kaldım...

Eşiniz çocuğuna çok düşkün, onun için herşeyi göze alır bu yüzden çocuğu götüremezsiniz.. Peki siz herşeyi göze alıp çocuğunuzla birlikte gitmeyi neden denemiyorsunuz???

Hem çocuğun psikolojisi bozuk hem de çocuk için sürdürülen bir evlilik. Çok Yaman çelişkiler bunlar..

Önce kararınızı verin. Benim peşimi bırakmaz, çocuğu göstermez bahanelerinin arkasına saklanmayın. Sonra açın davanızı. Ama eğer bu cesareti bulamazsanız da lütfen büyümeden bir daha çocuk yapmayın. Sizin yazdıklarınız tamamen bir çocuğun yazacağı cümleler. Lütfen kendiniz ve çocuğunuz için biraz olgun düşünün ve davranın.

Küçük yaşta annemle babam ayrıldıgı için annemden ayrı büyüdüm yarım büyüdüm yanlış anlaşılmasın. Şuan annemde değilim 3 4 ay önce annemde kalıyordum cocugumu özlediğim için geri dönmek zorunda kaldım...
O zaman dava açıp tekrardan annenizin yanına gideceksiniz. İşe girip çalışacaksınız evladınıza bakacaksınız. O olmaz bu olmaz hiçbir şey kabul etmiyorsunuz. Başka çıkar yol mu var ?

Back
X