- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi Napacamben87
-
Sende pek normal değilsin bi doktora git bence.Iste aslinda normal bi durum degil ama içinde olunca değişik bi pskoloji
Dayak yemekten daha kolaydır emin olun.Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi
yahu siz darbeleri kafaya aldınız herhalde!Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Günde 3 öğün dayak yemek daha kolaydır geri dönün bari.Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi
Ben kendimi anlatamadimda neyseSen eşine döneceksin,çocuk da yapacaksın.Yazdıklarından bunu anlıyorum.İnsan kocasinin bi daha nasıl düğün yapacağını düşünüp üzülür mü yaa?Ya gerçekten hastasın ya da burdaki kadınları sinir etmek için açtın konuyu.
Bir kadın olarak durumuna çok üzüldüm.İnan ne yazılsa da aklını başına toplasa,kendine gelse diye düşünüp duruyorum.Çocuğun da yok neden çekiyorsun arkadaşım?Neden kendine bunu layık görüyorsun?O adam gelecek "bi daha olmayacak" deyip sözler verecek,ağlayıp zırlayacak,sen de kanıp gideceksin diye hissediyor ve üzülüyorum.Kırdıysam seni kusuruma bakma.Lütfen dönme,lütfen..Ben kendimi anlatamadimda neyse
Allah razi olsun canim hani bazi arkadaşlar dalga geciyo ama inan ben de dogru yanlis gunah sevap tüm herşey birbirine girdi beynimde yani baska böyle evlilik olup olmadığını merak ettim bende mi anormal durum ben hiç böyle bise yaşamadım ki el bebek gul bebek büyüdüm ben de kendimi taniyamiyorumSevgili Konu Sahibi öncelikle konunu okudum. Allah yardımcınız olsun zor bir hayat zor bir durum.
İnsan olayların tam ortasında kaldığında apaçık duran gerçekleri göremiyor. Başına gelenleri sınavımdır çekmem gerek gibi düşünüyor ya da sabretmenin erdeminden dem vurup düzelecek gibi düşünüyor.
Ama düzelmiyor düzelmiyecekte kendinizi bir an önce kurtarın. Ailenizin yanına gidin. Sığınma evleri sizin psikolojinize uygun değil yanlız hissedersiniz tekrar kocanıza dönersiniz.
İnan’ın biraz uzaklaşmak resme dışardan bakmak sizin gerçekleri apaçık görmenizi sağlayacak.
Boşanmış olmak kolay mı zor mu bilmiyorum. Dünya gerçekten adaletsiz bir yer ve bazı insanlar bu adaletsizlikten daha fazla nasipleniyorlar.
Sizin için dua edicem
Yok canim Allah razi olsun kirilmadim zatrn cikmazdayim siz beni kendime getiriyosunuz geri gelsede gidemem tayinim cikti buraya yani yalvarmasi nafile artk 2 sene hep acidim aman yuva yikilmasin aman kimse duymasin aman ilk yillar herkesde olurmus falan ama baktim bu seferdr ben sagligimdan olacam o zaman kim bana aciyacakBir kadın olarak durumuna çok üzüldüm.İnan ne yazılsa da aklını başına toplasa,kendine gelse diye düşünüp duruyorum.Çocuğun da yok neden çekiyorsun arkadaşım?Neden kendine bunu layık görüyorsun?O adam gelecek "bi daha olmayacak" deyip sözler verecek,ağlayıp zırlayacak,sen de kanıp gideceksin diye hissediyor ve üzülüyorum.Kırdıysam seni kusuruma bakma.Lütfen dönme,lütfen..
Insan niye evlenir? Mutlu olmak için..Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Sağlığından,kendine olan saygından,gençliğinden hatta belki bi gün hayatından...Yok canim Allah razi olsun kirilmadim zatrn cikmazdayim siz beni kendime getiriyosunuz geri gelsede gidemem tayinim cikti buraya yani yalvarmasi nafile artk 2 sene hep acidim aman yuva yikilmasin aman kimse duymasin aman ilk yillar herkesde olurmus falan ama baktim bu seferdr ben sagligimdan olacam o zaman kim bana aciyacak
Evlilik kolay olmayan ama kolay bitebilen bisey gözüyle görülse de aslında seven ve evini esini benimseyen birine cok zor biten bi muesseseYa bene o hasta ben de 2 sene ikisini de çocuğum gibi mi gordum bilmiyorum bana cok çektirdi daha ilk gece başladı dayagi ama yine de kotu olsun isteyemiyorum ustelik 5 parasiz kalan benim ev araba tek bise istemedim
Canım senin annenin babanın evliliği de mı boyle? Benimki mı anormal diyorsun da annenin babanın evliliginin referans olması yeterli değil mi. Kaldı ki senin gibi evlilikler çok olsa bu durumun normal olduğu anlamına mı geliyor. Senin cidden psikolojin çökmüş durumda. Asla sağlıklı düşünemiyorsun. Kimsenin kimseye evliliğini bitir demeye hakkı yok. Ama insan olarak sana insanca yasamanı tavsiye edebiliriz. Insanca yaşamayı şimdiki esinle bundan sonra başarırsın başaramazsın orası senin ve eşinin çabasına kalmış. Becerebilirseniz ne mutlu. Ama dayak şiddet bırak canlı bir varlığa cansız varlıklara uygulandığında *dahi* normal karşılanmaz Bu kadar soylıyım sen düşün doğruyu gormeye çalışAllah razi olsun canim hani bazi arkadaşlar dalga geciyo ama inan ben de dogru yanlis gunah sevap tüm herşey birbirine girdi beynimde yani baska böyle evlilik olup olmadığını merak ettim bende mi anormal durum ben hiç böyle bise yaşamadım ki el bebek gul bebek büyüdüm ben de kendimi taniyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?