- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Napacamben87
-
+1İnsanın kendine ettiğini dokuz köy bir araya gelse edemezmiş..
Mümkünse bir daha düğün yapmasın zaten. Bir kadının daha günahına girmesin.bidaha dugun yapabikt mi
3 yil cok uzun degil mi ya:-( en buyuk hayalim bebekti yaş da geçiyor 3 yil uzun yaBu arada ben de bosandim. Bosanma bir travma zaten. Zorlu bir surec. Benim kendine gelmem uc yil surdu. Kimisinde daha kisa suruyor. Ama illa ki geciyor ve oh be iyi ki bitmis diyorsunuz. Gecmis olsun.
Size tavsiyem bir psikolog ya da bir psikiyatrdan yardim alin mutlaka. Bunu tek basiniza atlatamayabilirsiniz. Kendinize geldiginizde yasadiklarinizin normal olmadigini ve cok agir seyler oldugunu farkedeceksiniz.
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN BENI BIRAZ OLSUN KENDIME GETIRDINIZ1. Çalışıyorsunuz.
2. Ölmeden kurtulmuşsunuz.
3. Aileniz size destek oluyor.
4. Sevgisizliği okdr dibine kadar yaşamışsınız ki kendinizi sevmiyorsunuz.
5. Çocuğunuz yok.
6. Acıma duygunuza ve annelik hasretinize yenik düşmemelisiniz.
7. Kontrolsüz koca,boşanmak isteyen karısını öldürdü haberlerini okumalısınız.
0glunu sakinleştiriyordu aman oglum sinirlenme sen diyeŞimdi diyorum ki memur da olsan okumuşta olsan mesleğinde olsa yok insanda önce cesaret olucak sonra kendine saygı inanç sizin iyi olucağınıza mutlu olucağınıza dair bi inancınız yok ki bırakın o pis insanı hayatınıza bakın mutlu olmayı deneyin gezin tozun bırakın ya mutlu olmak için tatillere çıkın başka insanlarla tanışın bırakın o insan müsveddesini ne hali varsaa görsün! Oda siz dayak yerken belkide köşede duran anasıda! Hakikaten siz şiddete uğrarken sevgili kayınvalide nabıyodu?
Benim yasadiklarim seyler farkli idi ve 12 yillik bir evlilikti. Evet benimki uzun surdu. Evlilik suresi ne kadar uzunsa bosanma travmasini atlatmasi da o kadar uzayabiliyor. Bir de bu kisiden kisiye de degisiyor. Dedigim gibi herkeste bu sure farkli. Her ayriligin bir taziye donemi oluyor illaki, onemli olan bu yikimin altindan bir an once cikabilmek. Bunun icin de bir uzmandan destek almani tavsiye ederim.3 yil cok uzun degil mi ya:-( en buyuk hayalim bebekti yaş da geçiyor 3 yil uzun ya
Size şiddet uygularken engel oluyormuydu ?0glunu sakinleştiriyordu aman oglum sinirlenme sen diye
Ya lutfen bu arada seninki de uc yil surecek sanma. Benim oglum kucuktu. Baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladik biz. Sifirdan. Bosanirken ben doktorali issizdim. Benim yasadiklarim ve bosanma sebeplerim cok cok farkli. O yuzden 3 yil diye kendini sartlama. Bir an once su adamdan kurtul ve bir nefes al.3 yil cok uzun degil mi ya:-( en buyuk hayalim bebekti yaş da geçiyor 3 yil uzun ya
Yok ablacim cocuk yok Allahtan yazdıkların böyle tokat gibi carpsada acı gerçekler ve cok haklisin diyorum ya ben cok gulen eglenen herkesin sevdiği birisiyken önce hayat enerjimi almakla başladı ozguvenimi bitirdi ben kendimi tanıyamaz oldum artik hic gulmuyorum cunku gulsem de kizardi birisine selam versemde kizardi yani ayarlarimla.oynadı resmen
Ben sizi anliyorum ayni duygulari Ben de yasadim zamaninda.ama bunlara kulak verirseniz bosa gecen bir hayatınız olacak.kismet degilmis bu evlilik deyip ayrilmak en dogrusu..Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?