EVLILIKTE SIDDET

Bu arada ben de bosandim. Bosanma bir travma zaten. Zorlu bir surec. Benim kendine gelmem uc yil surdu. Kimisinde daha kisa suruyor. Ama illa ki geciyor ve oh be iyi ki bitmis diyorsunuz. Gecmis olsun.
Size tavsiyem bir psikolog ya da bir psikiyatrdan yardim alin mutlaka. Bunu tek basiniza atlatamayabilirsiniz. Kendinize geldiginizde yasadiklarinizin normal olmadigini ve cok agir seyler oldugunu farkedeceksiniz.

3 yil cok uzun degil mi ya:-( en buyuk hayalim bebekti yaş da geçiyor 3 yil uzun ya

Şiddet epey sarsmış sizi sağlıklı düşünemiyosunuz.
Ne düğünü? Ne her şeyi kendi yaptısı?

İsterse sürünsün şu saatten sonra sizi ilgilendirmemesi lazım. Pişman olması gereken kişi de siz değil o olmalı. Ayrıca pişman olsa da o el hep kalkar.. Dönmek gibi bi gaflete düşmeyin sakın..

1. Çalışıyorsunuz.
2. Ölmeden kurtulmuşsunuz.
3. Aileniz size destek oluyor.
4. Sevgisizliği okdr dibine kadar yaşamışsınız ki kendinizi sevmiyorsunuz.
5. Çocuğunuz yok.
6. Acıma duygunuza ve annelik hasretinize yenik düşmemelisiniz.
7. Kontrolsüz koca,boşanmak isteyen karısını öldürdü haberlerini okumalısınız.

Şimdi diyorum ki memur da olsan okumuşta olsan mesleğinde olsa yok insanda önce cesaret olucak sonra kendine saygı inanç sizin iyi olucağınıza mutlu olucağınıza dair bi inancınız yok ki bırakın o pis insanı hayatınıza bakın mutlu olmayı deneyin gezin tozun bırakın ya mutlu olmak için tatillere çıkın başka insanlarla tanışın bırakın o insan müsveddesini ne hali varsaa görsün! Oda siz dayak yerken belkide köşede duran anasıda! Hakikaten siz şiddete uğrarken sevgili kayınvalide nabıyodu?

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN BENI BIRAZ OLSUN KENDIME GETIRDINIZ

0glunu sakinleştiriyordu aman oglum sinirlenme sen diye

3 yil cok uzun degil mi ya:-( en buyuk hayalim bebekti yaş da geçiyor 3 yil uzun ya
Benim yasadiklarim seyler farkli idi ve 12 yillik bir evlilikti. Evet benimki uzun surdu. Evlilik suresi ne kadar uzunsa bosanma travmasini atlatmasi da o kadar uzayabiliyor. Bir de bu kisiden kisiye de degisiyor. Dedigim gibi herkeste bu sure farkli. Her ayriligin bir taziye donemi oluyor illaki, onemli olan bu yikimin altindan bir an once cikabilmek. Bunun icin de bir uzmandan destek almani tavsiye ederim.
Bu arada bebek icin bile bu evlilik surdurulmez. Cocuga yazik olur. Hem cocuk olursa bosanman daha zor olur. Yasin daha genc. Cocuk icin gec degil ama lutfen bu adamla degil.

Ya lutfen bu arada seninki de uc yil surecek sanma. Benim oglum kucuktu. Baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladik biz. Sifirdan. Bosanirken ben doktorali issizdim. Benim yasadiklarim ve bosanma sebeplerim cok cok farkli. O yuzden 3 yil diye kendini sartlama. Bir an once su adamdan kurtul ve bir nefes al.

Evlendiğin günden beri dayak yiyorsun ve ne yapacağım ben diye mi soruyorsun .
Sen kendine şunu sor bence:Ben kendime bunu nasıl yaptırıyorum.
Kurtar kendini

Ben seni yaralamak için yazmadım gerçekten. Sadece dışarıdan bakan birisi olarak yazıyorum,eger sert konustuysam ozur dilerim ama ben hemcinsimin iyiligini düşünüyorum. Hemcinsi gectim bir insansın sen bunlari hak etmiyorsun. Anladim kiskancligi psikopatliga baglayan kendinr guveni olmayan sozum ona despot ve maco bir kocan var. Boşanacak mısın annenler ne diyor .?

Eşim nekadar kabul etmesede sinir hastası diyorsun ama şu laflarından sonra "geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyomuyum ,onun hakkina girmis oldum mu , bidaha dugun yapabilirmi ya" işte bu sözlerinden sonra Bence sende psikolojik vakasın. ..

Adam vura vura kadıncağızın beynini sulandırmış. Yoldan geçen adamla kocan olacak şahsın ne farkı var ? Bu kadar zarar veren bi insanla ne işin var ?

Hala ne yapacağım diyorsunuz. Dayak yemekten zevk alıyorsanız buyrun gidin eşinize. Ömür boyu dayak yersiniz artık. Çocuklarınız olunca onların önünde dayak yersiniz. Sonra şiddeti bilen şiddet uygulamaya meyilli çocuklarınız olur onlarda insanlara eşlerine şiddet uygular. Eğitim diploma ile olmuyor. Anlaşılan eşiniz insanlık eğitimi almamış sizde bilinçsizce ne yapacağım diyorsunuz bravo. yazık be ne hale geldik şiddet yapan şiddete sebep bulamaz şiddete uğrayan da bu durumda ne yapılır bunu bilemez haldeyiz. Babannelerimiz anneannelerimiz şiddete uğrayınca susardı o zaman öyleydi eski kafayla. Siz şimdi aynı onlar gibisiniz susun ömür boyu aşağılanmayı şiddeti görmezden gelin. Şu ölümlü dünyada dayak yiyerek yaşlanın birgün şiddetle sizi öldürse o zaman bunun geri dönüşü olmaz. Size o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şuanda eşiniz gelse koşarak gidersiniz. Eşinizde bunu bilerek herşeyi yapar karaktersiz herif.

Ben sizi anliyorum ayni duygulari Ben de yasadim zamaninda.ama bunlara kulak verirseniz bosa gecen bir hayatınız olacak.kismet degilmis bu evlilik deyip ayrilmak en dogrusu..

Pişman olmakta haklısın tabiki hala seviyorsun ilk günden dayak atmaya başlayan koca sevilmez mi hic
Hakkinada giriyorsun bi daha düğün yapamaz yazık yani adama
Bu vicdanla bi ömür geçmez sen geri dön kocana dayak yemeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…