- 3 Şubat 2009
- 10.356
- 18.570
- 823
- 45
O zaman 6 ay gitsin birak satma arabayi bankanin bile kredi vermediği adam guvenip is yapmam ben.Bulamadı ki para kredi de çıkmıyor ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 6 ay gitsin birak satma arabayi bankanin bile kredi vermediği adam guvenip is yapmam ben.Bulamadı ki para kredi de çıkmıyor ona
Ailesinden borç istesinBulamadı ki para kredi de çıkmıyor ona
Önünüzde bedelli gibi pat diye çıkarıp parasını veremeyeceğiniz bir ödemeniz olacakken araba almak yanlış olmuş kesinlikle. Araba almakla bitmeyen bir masrafa da sahip sonuçta. Kötü olmuş ama biraz da tercihlerinin sonucu bu malesef.Takılarla araba almak mantılı geldi sonrasında birikim yapacaktık ama evdeki hesap çarşıya uymadı ne yazık ki
Merhaba araba 600 askerlik 300 geri kalan ne olacak?Kızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Maddiyat ile ilgili problemler yaşıyoruz. Sizlerle dertleşmek istedim.
Bu zamana kadar niye beklemiş diye soracak oluyor insan,O zamanda çok konuştuk. Gidip gelmesi gerektiğini söyledim iş kurdu olmadı hep hayatına bir şeyler girdi maddi manevi çok destekçisi oldum ama en çok etkilenen de ben oldum. Hayatımızda maddi sorunlar dışında bir problemimiz yok ama hal böyle olunca sürekli gerginlik oluyor evlilik nedir anlayamadım bile
280.000 için araba satılması saçma değil mi?Ya ailesi de durumu biliyor ama hiçbir değişiklik olmadı. Borçla halledilecekti ama yine ben de ödeyecektim borcu zaten şartlar bu kadar zorken çözümsüz kaldım bende
Kredi notu düşükMerhaba araba 600 askerlik 300 geri kalan ne olacak?
Terfi aldı demişsiniz , gelirler ne kadar neden eşinize kredi çıkmıyor ki?
Geri kalanı altın alıp kasaya koyun, askerlik için ödenen parayıda taksit taksit geri versin , onu da altın yapın bence.
Terfi almış ikinizde çalışıyorsunuz ? Daha önce ne kredisi çekmişte notu düşük? Neden önce askerliğini yapıp evlenmedi?Kredi notu düşük
Bedelli 280 binKızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Maddiyat ile ilgili problemler yaşıyoruz. Sizlerle dertleşmek istedim.
280 bin kredi eşinize cikmiyorsa babasi, kardesi vs ceksin yine esiniz odesin. Araba sattiktan sonra ne yapacaksiniz? Tamam bir sure aracsiz idare edilebilir ama erkegin askerlik yükümlülüğünün altina esi girmemeli.Kredi notu düşük