Evlendikten bir süre sonra kendi isteğimizle geçtik birlikte yaşamaya beraber karar verdikÇocuklara bakmaları için mi aynı evde yaşıyorsunuz? Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Eğer bu ise sebep eşiniz bundan hoşnut değil gibi daha önce ailenizle yaşamak istemediğini size söyledi mi?
Hangi gerekçe ile? Yani maddi sıkıntı, hastalik, cocuk bakimi vs.Evlendikten bir süre sonra kendi isteğimizle geçtik birlikte yaşamaya beraber karar verdik
Bununla ilgili bir problemimiz yok
Ama problem bundan kaynaklı, adam kendini içgüveysi hissediyor, ezilmiş hissediyor, bunun hıncını başka yerlerden alıyor. Çünkü sorunun kendisi ile ya başa çıkacak gücü yok ya da işine gelmiyor.Evlendikten bir süre sonra kendi isteğimizle geçtik birlikte yaşamaya beraber karar verdik
Bununla ilgili bir problemimiz yok
Biz 5 yıldır beraber yaşıyoruz birlikte yaşamakla ilgili bir problem yaşamadık şimdiye kadar bu karar ikimizin kararıydı şuan ki problem birlikte yaşamak değil yaptığı hareketAnnenizin babanızın evinde kocanizi bir daha yataga almamayi mi düşünüyorsunuz? Özeliniz kalmayacak ortaya dökülecek yani her sey. Herkes birlikte olmadığınızı küstüğünüzü gorecek bilecek.
İçgüveyliği neden kabul etti ki bu adam? Hiç anlaşılır degil.
Yapmayin ya hangi erkek kabul eder bunu? Çok baskın insanlarsınız demek ki. Anne babaniz da boyle. Adam sevdiği için basta kabul etti, hatta buna mecbur kaldi gibi duruyor.Biz 5 yıldır beraber yaşıyoruz birlikte yaşamakla ilgili bir problem yaşamadık şimdiye kadar bu karar ikimizin kararıydı şuan ki problem birlikte yaşamak değil yaptığı hareket
Tamam onu anladık birlikte yaşamaya karar verdiniz ama neden? Bir gerekçe var mı ? Yoksa durduk yerde biz birlikte yaşamalıyız mi dediniz?Biz 5 yıldır beraber yaşıyoruz birlikte yaşamakla ilgili bir problem yaşamadık şimdiye kadar bu karar ikimizin kararıydı şuan ki problem birlikte yaşamak değil yaptığı hareket
Niye mecbur kalsın ya zaten bir düzenimiz vardı biz kendi evimizi bozup geldim demek ki kabul eden erkekler varmış bu iki tarafın karşılık iyi anlaşmasında demiyor kimse toplum bunu kabul etmiyor ama bi tarafı suçluyor baskınlık diyeYapmayin ya hangi erkek kabul eder bunu? Çok baskın insanlarsınız demek ki. Anne babaniz da boyle. Adam sevdiği için basta kabul etti, hatta buna mecbur kaldi gibi duruyor.
Durduk yere annem ve babamla çok iyi anlaştıklar için ailem kendi evlatlarından ayırmadığı için 5 yıldır da aynı saygı ve sevgi içinde gidiyor bi sıkıntı olmadı birlikte yaşamamızınTamam onu anladık birlikte yaşamaya karar verdiniz ama neden? Bir gerekçe var mı ? Yoksa durduk yerde biz birlikte yaşamalıyız mi dediniz?
saygi sevgi icinde gidiyor derken?Durduk yere annem ve babamla çok iyi anlaştıklar için ailem kendi evlatlarından ayırmadığı için 5 yıldır da aynı saygı ve sevgi içinde gidiyor bi sıkıntı olmadı birlikte yaşamamızın
Zaten bu ilk defa olduğu için kaldıramadığım için sizlerle paylaşmak istedim şimdiye kadar böyle bir problemle değil tartışmalarımızı ailem bile bilmez anlamaz yansıtmayız kimseyesaygi sevgi icinde gidiyor derken?
gozleri onunde kizlarina salak gerizekali diyecek kadar mi
bir de saygi sevgi icinde gitmese Allah korusun
Karşılıklı iyi anlasmak ayri birlikte yasamak ayri seyler. Siz bunca zaman bir sorun olmadi sanmissiniz sadece. Durup dururken, ustelik cok iyi anlastigi kayinvalidesi kayinbabasi yaninda esine salak gerizekali diye hakaret eden koca demek ki bunca zaman susmuş yutmuş. Onlar da duysun istemis, bile isteye hakaret etmis size. Cok seviyor cok iyi anlasiyor cok mutlu olsaydi onlarin yaninda sizi asagilar miydi?Niye mecbur kalsın ya zaten bir düzenimiz vardı biz kendi evimizi bozup geldim demek ki kabul eden erkekler varmış bu iki tarafın karşılık iyi anlaşmasında demiyor kimse toplum bunu kabul etmiyor ama bi tarafı suçluyor baskınlık diye
Amacım sizi kırmak değil ama hani aile ile yaşamak ne kadar doğru kendi düzeninin olması insanin kendi ozelinin olması gerekmezmi bekar değilsiniz evlisiniz ilk başlarda kabul etmiş ola bilir birlikte karar almış ola bilirsiniz bence eşiniz verdiği kararın yanlış olduğunun farkında belki bundan size tavır almasıZaten bu ilk defa olduğu için kaldıramadığım için sizlerle paylaşmak istedim şimdiye kadar böyle bir problemle değil tartışmalarımızı ailem bile bilmez anlamaz yansıtmayız kimseye
Zaten biz 6 aydır taşınma karışı almıştık çocuklardan dolayı odaları olsun ayrı ayrı diye beni sevmeyen bir adam olsa söylesin bitsin kimsenin canı sıkılmadan ben her Zaman bunu söylerim sevgi bitmişse zaten bir evlilik yürümez herkes yolunu çizerAmacım sizi kırmak değil ama hani aile ile yaşamak ne kadar doğru kendi düzeninin olması insanin kendi ozelinin olması gerekmezmi bekar değilsiniz evlisiniz ilk başlarda kabul etmiş ola bilir birlikte karar almış ola bilirsiniz bence eşiniz verdiği kararın yanlış olduğunun farkında belki bundan size tavır alması
demek ki sizin bilmediginiz birseye kizmisZaten bu ilk defa olduğu için kaldıramadığım için sizlerle paylaşmak istedim şimdiye kadar böyle bir problemle değil tartışmalarımızı ailem bile bilmez anlamaz yansıtmayız kimseye
Paylaşması gerek o halde bu şekilde hiç bir problem çözülmezdemek ki sizin bilmediginiz birseye kizmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?