Evlilikte tartışma

Drnshr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
63
17
88
36
Merhaba kızlar
Ben konuyu size anlatayım sen akıl verin
Normalde çok düzgün saygılı çerçevesinde giden bir evliliğim 2 çocuğum var 4 ve 1 yaşlarında var dün akşam kendi ailem ve abimlerler pikniğe gittik evden çıktık eşim araba kullanmayı bilmiyor benim yani istemiyorda kullanmak neyse ben arabayı aldım orada eşyalar falan konulacak bana hiç anlamsız yere salakmısın sen dedi ve bu da benim çok zoruma gitti bende düzgün konuş benimle diye cvp verdim herneyse piknik alanına gittik hiçbirşey olmamış gibi davrandım kokuştuk güldük eğlendik o sıra mangal yapıyor orada kedi köpekler geldi bende 1 yaşında çocuğuma yemek yedirmek için uğraşıyordum eline verdim o sıra kedi çocuğun eline doğru gitti görmedim o anı ama zaten herkes orada eşim bana ailemin içinde sen almamışım gerizekalımısın neden dikkat etmiyorsun diye bağırdı bende cvp verdim tabi görmedim sensin salak diye ama çok sinirlendim artık ve ilk defa 6 yıllık evliyiz ailemin içinde bu şekilde tartıştık ben ondan sonra onunla hiç muhattap olmadım buğunde olmadım evde yokmuş gibi davranıyorum bu arada biz benim ailemle beraber yaşıyoruz ve şimdi yatakodasına girdim yatmaya yastığını alıp kalktı ben şimdi ne yapayım bunu bir daha yatagama almasam bu harekettinden dolayı yani ben mi haksızım anlamıyorum kararda veremedim çok saçma belki ama şuan yaşadığım durum bu

Niye ailenizle birlikte yasiyorsunuz? Kendi basiniza bir hayat kuramayacaksaniz neden evleniyorsunuz? Annemlere misafirlige gitsek sevisemiyoruz biz.
Bence kocanız bıktı bu durumdan. Bu sekilde saçma sapan hakaretlerle belli ediyor bıkkınlığını.

Annenizin babanızın evinde kocanizi bir daha yataga almamayi mi düşünüyorsunuz? Özeliniz kalmayacak ortaya dökülecek yani her sey. Herkes birlikte olmadığınızı küstüğünüzü gorecek bilecek.
İçgüveyliği neden kabul etti ki bu adam? Hiç anlaşılır degil.

Kaç yaşındasınız merak ettim? Eşinizin tavırları ergen gibi, biraz da aşağılık kompleksli var sanki, öz güvensiz insanlar karşılarındaki insanları böyle laflarla ezmeye çalışırlar. Tavrınızı koyun yoksa önüne geçemezsiniz. Ayrıca aileyle yaşamak en büyük probleminiz bence, önce ona çözüm bulmaya çalışın

Çocuklara bakmaları için mi aynı evde yaşıyorsunuz? Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Eğer bu ise sebep eşiniz bundan hoşnut değil gibi daha önce ailenizle yaşamak istemediğini size söyledi mi?

Çocuklara bakmaları için mi aynı evde yaşıyorsunuz? Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Eğer bu ise sebep eşiniz bundan hoşnut değil gibi daha önce ailenizle yaşamak istemediğini size söyledi mi?
Evlendikten bir süre sonra kendi isteğimizle geçtik birlikte yaşamaya beraber karar verdik
Bununla ilgili bir problemimiz yok

Evlendikten bir süre sonra kendi isteğimizle geçtik birlikte yaşamaya beraber karar verdik
Bununla ilgili bir problemimiz yok
Ama problem bundan kaynaklı, adam kendini içgüveysi hissediyor, ezilmiş hissediyor, bunun hıncını başka yerlerden alıyor. Çünkü sorunun kendisi ile ya başa çıkacak gücü yok ya da işine gelmiyor.

Annenizin babanızın evinde kocanizi bir daha yataga almamayi mi düşünüyorsunuz? Özeliniz kalmayacak ortaya dökülecek yani her sey. Herkes birlikte olmadığınızı küstüğünüzü gorecek bilecek.
İçgüveyliği neden kabul etti ki bu adam? Hiç anlaşılır degil.
Biz 5 yıldır beraber yaşıyoruz birlikte yaşamakla ilgili bir problem yaşamadık şimdiye kadar bu karar ikimizin kararıydı şuan ki problem birlikte yaşamak değil yaptığı hareket

Biz 5 yıldır beraber yaşıyoruz birlikte yaşamakla ilgili bir problem yaşamadık şimdiye kadar bu karar ikimizin kararıydı şuan ki problem birlikte yaşamak değil yaptığı hareket
Yapmayin ya hangi erkek kabul eder bunu? Çok baskın insanlarsınız demek ki. Anne babaniz da boyle. Adam sevdiği için basta kabul etti, hatta buna mecbur kaldi gibi duruyor.

Tamam onu anladık birlikte yaşamaya karar verdiniz ama neden? Bir gerekçe var mı ? Yoksa durduk yerde biz birlikte yaşamalıyız mi dediniz?

Yapmayin ya hangi erkek kabul eder bunu? Çok baskın insanlarsınız demek ki. Anne babaniz da boyle. Adam sevdiği için basta kabul etti, hatta buna mecbur kaldi gibi duruyor.
Niye mecbur kalsın ya zaten bir düzenimiz vardı biz kendi evimizi bozup geldim demek ki kabul eden erkekler varmış bu iki tarafın karşılık iyi anlaşmasında demiyor kimse toplum bunu kabul etmiyor ama bi tarafı suçluyor baskınlık diye

Tamam onu anladık birlikte yaşamaya karar verdiniz ama neden? Bir gerekçe var mı ? Yoksa durduk yerde biz birlikte yaşamalıyız mi dediniz?
Durduk yere annem ve babamla çok iyi anlaştıklar için ailem kendi evlatlarından ayırmadığı için 5 yıldır da aynı saygı ve sevgi içinde gidiyor bi sıkıntı olmadı birlikte yaşamamızın

Durduk yere annem ve babamla çok iyi anlaştıklar için ailem kendi evlatlarından ayırmadığı için 5 yıldır da aynı saygı ve sevgi içinde gidiyor bi sıkıntı olmadı birlikte yaşamamızın
saygi sevgi icinde gidiyor derken?
gozleri onunde kizlarina salak gerizekali diyecek kadar mi
bir de saygi sevgi icinde gitmese Allah korusun

saygi sevgi icinde gidiyor derken?
gozleri onunde kizlarina salak gerizekali diyecek kadar mi
bir de saygi sevgi icinde gitmese Allah korusun
Zaten bu ilk defa olduğu için kaldıramadığım için sizlerle paylaşmak istedim şimdiye kadar böyle bir problemle değil tartışmalarımızı ailem bile bilmez anlamaz yansıtmayız kimseye

Niye mecbur kalsın ya zaten bir düzenimiz vardı biz kendi evimizi bozup geldim demek ki kabul eden erkekler varmış bu iki tarafın karşılık iyi anlaşmasında demiyor kimse toplum bunu kabul etmiyor ama bi tarafı suçluyor baskınlık diye
Karşılıklı iyi anlasmak ayri birlikte yasamak ayri seyler. Siz bunca zaman bir sorun olmadi sanmissiniz sadece. Durup dururken, ustelik cok iyi anlastigi kayinvalidesi kayinbabasi yaninda esine salak gerizekali diye hakaret eden koca demek ki bunca zaman susmuş yutmuş. Onlar da duysun istemis, bile isteye hakaret etmis size. Cok seviyor cok iyi anlasiyor cok mutlu olsaydi onlarin yaninda sizi asagilar miydi?
Siz kendinizi kandiriyorsunuz sorun yoktu cok seviyorlardi bilmem ne diye.

Zaten bu ilk defa olduğu için kaldıramadığım için sizlerle paylaşmak istedim şimdiye kadar böyle bir problemle değil tartışmalarımızı ailem bile bilmez anlamaz yansıtmayız kimseye
Amacım sizi kırmak değil ama hani aile ile yaşamak ne kadar doğru kendi düzeninin olması insanin kendi ozelinin olması gerekmezmi bekar değilsiniz evlisiniz ilk başlarda kabul etmiş ola bilir birlikte karar almış ola bilirsiniz bence eşiniz verdiği kararın yanlış olduğunun farkında belki bundan size tavır alması

Amacım sizi kırmak değil ama hani aile ile yaşamak ne kadar doğru kendi düzeninin olması insanin kendi ozelinin olması gerekmezmi bekar değilsiniz evlisiniz ilk başlarda kabul etmiş ola bilir birlikte karar almış ola bilirsiniz bence eşiniz verdiği kararın yanlış olduğunun farkında belki bundan size tavır alması
Zaten biz 6 aydır taşınma karışı almıştık çocuklardan dolayı odaları olsun ayrı ayrı diye beni sevmeyen bir adam olsa söylesin bitsin kimsenin canı sıkılmadan ben her Zaman bunu söylerim sevgi bitmişse zaten bir evlilik yürümez herkes yolunu çizer

Back
X