millet buraya tilkilik örenmeye geliyor zattii yavru
abooo ben ne güzel yüzerim bilin mi
artık gideriz denize hergün tatlım ..
gel yüzelim,sen nerdesin
ben bursadayım canım gecen sene balayında kemerdeydim alanya ile ikisi arasında kalmıştım ama ohh ne güzel olurdu valla
şimdi denizcim
seninle uzun zamandan beri konusuyoruz dertleşiyoruz sen bana hep acık oldun beni degerli görüp hep dertlerinle benle paylaştıgın için teşekkür ederim
hep senin iyiliğini isteyenlerden birisiyim canım benim
burası hepimizin konusu yuvası sıkıntın olsun olmasın her zaman seni burda görmek isterim
öncelikle şu anda buhramlı günlerinin gececeğini umuyorum
inş sana yorumlarımla yardımcı olurum canım benim
kocanın bazı konularda sorumsuzca davranıp kötü huylara sahip olup eskiden boca girdiniz için maddi sıkıntınız oldugunu
ve de bir evin beyi gibi davranıp cok fazla sorumluluk almadını bilmekteyim ve sana karsı olan tutumları da hoşuma gitmiyor evet ama
şu aralar kaç gündür bir tasınma olayı vardı ve hala ev bulamadınız biliyorum
amcan sana bir teklif sunmus ne kadar amcanlar dedikoducuda olsa ne kadar hayatınız göz önünde olup dedikodular gecsede
siz birbirinizle konusup bile isteye gittikten sonra kapınızı kapatmayı bildikten sonra emin ol sizi cok fazla etkilemez ama sen
her sözden etkilenen ve kafaya takan birisin bu yüzden her şeye cok ta kırılıyorsun ama hayat seni bazı şeylere zorlarken böle bir lütfu sırf bu korkuların yüzüden elinin tersiyle itmen resmen sizin daha kötü bir duruma düşmenize neden olacaktır
kocamla aram daha cok bozulacak diye düşünürsen kocanı alıp karsına konusursan olabilecek en kötü lafların aranızı bozmak istemedini söyleyip tembihlersen cok fazla gaza gelip aranızda kavga cıkableceğini zannetmiyorum
CANIM şimdi şöyle gerçekten biraz akrabalarından uzak durucan evlilikde ama suan zor durumdasın madem evde bulamadın denemekten bişey çıkmaz birsey kaybetmezsin demi biraz mesafeli durursun işne gücüne bakarsın baktın olmuyo bu arada ev ararsın acele etmeden NACİZANE BU BENİM FİKRİM suan bende kirada oturuyorum kiracılıkda zor yani gideceğin yerde üst kat yada allt kat komsunlada anlaşamayabilirsin sen bi dene bence
CANIM şimdi şöyle gerçekten biraz akrabalarından uzak durucan evlilikde ama suan zor durumdasın madem evde bulamadın denemekten bişey çıkmaz birsey kaybetmezsin demi biraz mesafeli durursun işne gücüne bakarsın baktın olmuyo bu arada ev ararsın acele etmeden NACİZANE BU BENİM FİKRİM suan bende kirada oturuyorum kiracılıkda zor yani gideceğin yerde üst kat yada allt kat komsunlada anlaşamayabilirsin sen bi dene bence
kızlar bugün sıkı yönetim var deniz arkadaşımıza yardımcı olup onun hakkında en iyi neyse onu sölicez ve ona yardım edicez her kez paylaştıgım konuyu okusun
yardımcı olduk be kıza alla alla
yazdını kopyala denize yapıştır yavru
sağolun fıstıklar hepinizi çok seviyorum
herkesin fikri çok önemli benim için hakkımızda hayırlısı olsun
bi kaç gün daha bekleyip görelim bakalım ne olacak
annemle konuştum az önce telde anladığım kadarıyla onunda çekinceleri var ve bu beni dahada soğuttu
uzak olayım kirada olayım mantığındayım şuan ama bilemiyorum
oohh kemerde güzel haaa
bi dahaki sefere alanyaya bekliyorum
banada öğritin izcik tilkilik beya
alanyalı izmirli olupta yüzmeyi bilmez miyiz kuzuu
inşallah canım kemerde AMARA DOLCA VİTA ya gitmiştik çok güzeldi balayı sonuçtainşallah bi gün oraya gelir buluşuruz
heee benim koca bilmiyo yüzmeyi onun yüzünden bende denize gittiğimde yüzemiyorum
sağolun fıstıklar hepinizi çok seviyorum
herkesin fikri çok önemli benim için hakkımızda hayırlısı olsun
bi kaç gün daha bekleyip görelim bakalım ne olacak
annemle konuştum az önce telde anladığım kadarıyla onunda çekinceleri var ve bu beni dahada soğuttu
uzak olayım kirada olayım mantığındayım şuan ama bilemiyorum
yaptım o işi yevrumya of evde sıkıntılar basıyo beni canım bişicik yapmak istemiyo bu mahallede kimsede yok ya bebişim olursa diye işede giremiyommm aman ne olacak benim halim bilmemmm
ooooo sen bayaaa eli maşalısın galibaaaa :):)
yani sevmemek değilde çokta iyi anlaşmıyorlarannen de amcanları sevmiyor sanırım canım :26:
insallah balımm dünya kücük yer
kim bilir nasip tanısırız insallahhhhhh
biz varız ya kuzum
benimkide su fobisi var , yüzme de bilmiyo
kardeşlerim ve annemler arkadaşlarla gidiyorum
keske yakın olsak yaaa ne dert kalırdı ne gam
Hamilelegi avantajlarii :))
he yaa tek başına yüzmek güzel olmuyor birde denizde yabancı erkekler oluyor insann dibinden geciyorlar oda insanı sinir ediyo bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?