evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
canım benim yaa sağolasın fıstığım
başımda bi dünya dert vardı gelemedim

hele yazda iyice bu enine boyuna konusak ordaki herkez yorum yapacak yorum yorum üstüne binecek iyice kafan karısıcak diye cok karışamadım surda iyice bir ayrıntısına kadar konusalımda sende rahatla bende sen rahatladın diye rahatlıyım

haklısın canım
durumum bahsettiğim gibi işte
yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali
iki arada bi derede kaldım

haklısın canım
durumum bahsettiğim gibi işte
yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali
iki arada bi derede kaldım

iznin olursa konudaki yazıklarını buraya kopyalıyım seni merak edenlerde okusunlar sana yardımcı olmaya calıssınlar sonra ben uzun uzadıya yazıcam düşüncelerimi

iznin olursa konudaki yazıklarını buraya kopyalıyım seni merak edenlerde okusunlar sana yardımcı olmaya calıssınlar sonra ben uzun uzadıya yazıcam düşüncelerimi
tabi canım fikirlere önerilere eleştirilere açığımmmm

HanimKelesimiGetir
abla oraya yazamadım siyasi bölümü diye
bu arada arkadaş bulusucaz gelicek demiştim ya sana kk dan
verdiğiniz tarifi yapamadım cok utandım emmee cok güzel gecti bahsetmiştim ya sana abla belki merak edersin diye yazdım kk olmasa böle güzel dostluklar edinemezsim sanırsam

Selam arkadaşlar
yaklaşık 3 haftadır taşınma hazırlığı yapıyorum
en son evimizi tuttuk tam taşınacakken bi aksilik çıktı ve taşınamadık
ev darmadağın her yer perişan halde;işin kötü yanı biz hala ev bulamadık ve ev sahibimizle sözleşmemiz vardı bugün evi boşaltacağımıza dair.
Ne yapacağımızı bilmezken;Dün amcam'ın teklifiyle şok geçirdim diyebilirim.
ben aile şirketinde çalışıyorum
amcam kuzenlerim vs.
ailemde akraba apt.ında oturuyor
alt katta amcam üst kattada başka bir amcam ve aileleri
böyle yani neyse bu apt.en alt katı boş
amcam ev aradığımı duymuş ve bana gel o daireye taşın dedi.
kira ödemezsin sadece elektirik ve su parası ödersin diye konuştu
ben pek bişey söylemedim.
dünden beridir düşünüyorum
akrabalarımın dolu olduğu bir yerde evli olarak yaşamak ne kadar doğru olur.
Sizlerden de fikir istiyorum
ev bulamıyorum burda kiralarda çok yüksek
sizce oraya taşınıp kira derdinden kurtulayım mı?
yoksa hiç işim olmaz deyip uzakta mı oturmalıyım?

kızlar bugün sıkı yönetim var deniz arkadaşımıza yardımcı olup onun hakkında en iyi neyse onu sölicez ve ona yardım edicez her kez paylaştıgım konuyu okusun

şimdi denizcim
seninle uzun zamandan beri konusuyoruz dertleşiyoruz sen bana hep acık oldun beni degerli görüp hep dertlerinle benle paylaştıgın için teşekkür ederim
hep senin iyiliğini isteyenlerden birisiyim canım benim
burası hepimizin konusu yuvası sıkıntın olsun olmasın her zaman seni burda görmek isterim
öncelikle şu anda buhramlı günlerinin gececeğini umuyorum
inş sana yorumlarımla yardımcı olurum canım benim
kocanın bazı konularda sorumsuzca davranıp kötü huylara sahip olup eskiden boca girdiniz için maddi sıkıntınız oldugunu
ve de bir evin beyi gibi davranıp cok fazla sorumluluk almadını bilmekteyim ve sana karsı olan tutumları da hoşuma gitmiyor evet ama
şu aralar kaç gündür bir tasınma olayı vardı ve hala ev bulamadınız biliyorum
amcan sana bir teklif sunmus ne kadar amcanlar dedikoducuda olsa ne kadar hayatınız göz önünde olup dedikodular gecsede
siz birbirinizle konusup bile isteye gittikten sonra kapınızı kapatmayı bildikten sonra emin ol sizi cok fazla etkilemez ama sen
her sözden etkilenen ve kafaya takan birisin bu yüzden her şeye cok ta kırılıyorsun ama hayat seni bazı şeylere zorlarken böle bir lütfu sırf bu korkuların yüzüden elinin tersiyle itmen resmen sizin daha kötü bir duruma düşmenize neden olacaktır
kocamla aram daha cok bozulacak diye düşünürsen kocanı alıp karsına konusursan olabilecek en kötü lafların aranızı bozmak istemedini söyleyip tembihlersen cok fazla gaza gelip aranızda kavga cıkableceğini zannetmiyorum

hosbuldum kızceler ben iyiyim hamdolsun
sıcak alanyadan selam olsun ..
sizler nasılsınız görüsmeyeliiiiii ..

abuu sıcak valla bugün izmir yanıyor anam yağmur vardı nerdeee
bir gıram sogukluk damla akmıyorr valla
caymı ısmarlıyon kızçe bana dur içem bari canımda istemişti hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…