evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

CANIM şimdi şöyle gerçekten biraz akrabalarından uzak durucan evlilikde ama suan zor durumdasın madem evde bulamadın denemekten bişey çıkmaz birsey kaybetmezsin demi biraz mesafeli durursun işne gücüne bakarsın baktın olmuyo bu arada ev ararsın acele etmeden NACİZANE BU BENİM FİKRİM suan bende kirada oturuyorum kiracılıkda zor yani gideceğin yerde üst kat yada allt kat komsunlada anlaşamayabilirsin sen bi dene bence

ooo alanyada soguk klima calısıorrr , bende sıkıldım
aboo ben seni listeye eklememişim yaa aybettim bak şimdi

kız bana değil denize yazcan gene adres karıstırdın bak bu iki oldu

ohh hatuna bakk gez babam gez inş bizdebu yaz tatile gideriz ya öle istiyorumki yaa
sen benim yerimede gez

eltimlerle ama nasıl olacak bilmem olayları biliyosun ya kaynanam cephesinden ses yok hala sinirden catlıcam varya

BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

daha yeni görüyorum listeyi hahahahaaaa

ne listesi kız bu
tilkilik listesi kuzu kız sen ilk sayfayı okumadın mı yavv oku ilk sayfayı bende seni listeye eklim
eltimlerle ama nasıl olacak bilmem olayları biliyosun ya kaynanam cephesinden ses yok hala sinirden catlıcam varya
sakın sakın sakınnn sesin solugun cıkmasın canım benim sakınnn bekle onlardan ses gelmedikce senden de ses cıkmasın

oo izmirde güzel yer kızcem
degiselim gell

keşkeee bu sefer alanyaya gitsem kv kalpten gider herhal

kuzu bizde ben değilim tilki,ben cok saf iyi niyetliyim malesef
de getsin gel alanyaya tatilee sekerim yüzelimmmmmmmmmmmm

aboo ben seni listeye eklememişim yaa aybettim bak şimdi

kız bana değil denize yazcan gene adres karıstırdın bak bu iki oldu

HASPİNALLAAAAAH ya sen ne paylaşıyon kızım deniz paylaşsınnn

yardımcı olduk be kıza alla alla
yazdını kopyala denize yapıştır yavru

canım benim yaa sağolasın fıstığım
başımda bi dünya dert vardı gelemedim

CANIM şimdi şöyle gerçekten biraz akrabalarından uzak durucan evlilikde ama suan zor durumdasın madem evde bulamadın denemekten bişey çıkmaz birsey kaybetmezsin demi biraz mesafeli durursun işne gücüne bakarsın baktın olmuyo bu arada ev ararsın acele etmeden NACİZANE BU BENİM FİKRİM suan bende kirada oturuyorum kiracılıkda zor yani gideceğin yerde üst kat yada allt kat komsunlada anlaşamayabilirsin sen bi dene bence

kızlar bugün sıkı yönetim var deniz arkadaşımıza yardımcı olup onun hakkında en iyi neyse onu sölicez ve ona yardım edicez her kez paylaştıgım konuyu okusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…