olmazzz kabul edemiyorummmm buraki kilolu herkezi diyete sokucammm uleynnn
uyu ozaman canım benim kendini yormaaa
hamilelikte normaldir hele birde yaz geldi ya sen daha cok bayılırsın şimdi
Kizlar esyalirimi koliliyorum cok mutluyum yahu
kızzzz durrr tatlı yemiyim dorugun annesiyle diyete girdik yaaa
gerci dün lilyy için bozuk ama bugün devam
hayırdır canım yolculuk nereye ?
hamilelikte olur canım benim hem hassassın zaTEN bu durumda stress hemde hamilelik olucak okadar canım benimay bilmiorum tansiyon sorunu oluo galiba dün akşam başımda değil ensem varya nasıl ağrıdı ayağa kalktıkça
bıçak giriodu sankii..
Kizlar esyalirimi koliliyorum cok mutluyum yahu
aynen bugün devam canım benimmmmdün bende kocamın yüzünden bozdum ama bugün devaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm:128:
Tasiniyorum canim izmire gidicez valla hi koca karnimla is yapiyorum bitsin bi an once diye
Tasiniyorum canim izmire gidicez valla hi koca karnimla is yapiyorum bitsin bi an once diye
hamilelikte olur canım benim hem hassassın zaTEN bu durumda stress hemde hamilelik olucak okadar canım benim
aynen bugün devam canım benimmmm
kız kocanı bekle yardm etsnnn kendin yapma
O cok uyusuk ya vallahi òldüm bugun
kızlar gözümden kaçmıyor değill ben geliyorum herkez geliyor ben gidiyorum herkez yok mu oluyor ila benim olmam lazım deil burda bensizde shbet edin
izmirin neresine mutlu olduğuna göre sevdiğin yer nasıl oralar güzelmi ya ucuz arsa tarla varsa bende geliyim burda kalıcı olmayacağım sanırım arsalar pahalı
kuzum hamilemisin yaaa sennn kendini yormamamn lazım
Tatlim ben izmirliyim zaten salihliye gelmistim ama pek alisamadim maglum deniz yok ve ben deniz olmadn yapaamam hayatda urlada oturuyoduk biz simdi gine oraya gidicez urla pahali biraz sessiz sakin nezih biyer sahil kenari falan hos biyer fiyat konusundada ucuyolar acikcasi yazlik yer diye ama buca da birz fiyatlar uygunmus
urlayı bende çok beyeniyorum bizde denizsiz yaşayamayanlardanız muğlaya yerleştik ilçelerini didikliyoruz arsa alıp ev yapmak için evet burdakilerde uçmuş sevindim senin adına bi an önce bi ter taşınma işin inşalah çok sıkıntılı zamandır
Saol arkadasim. Muglada cok guzel 2 sene once gitmisdim bende yazlik yerler ya hep o yuzden fiyati tavan yapyolar hele bide yaz basi.. aynen zor oluyo bide hamileyim hantallastim iyice agir agir hareket ediyorum
bende hamileyken taşınmıştım hemde doğuma 15 gün kala bi avazda kurtul inşalah ne kadarlık bebişin kızmı erkekmi
kız sürekli girip çıkıyorum çocuğu yatırdım hem yemek yapıyorum arada girip bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?