Merhaba topiginizi yeni gordum konu guzel dusunulmus bu zamanda tilki olmayan zarar eder bence ne gibi tilkilik onerileri varmis birisi kisaca ozet gecebilir mi?
kocamla iş konusunda anlasamadık bir anlamda
bana anlattı durumu bir adamla ortak iş yapıcam falan dedi bende o adam fesat cok tehlikeli o adamla iş yaparsak cok kötü duruma düşeriz dedim
babamda iş yerinde benim
ona direk döndü elemanların yanında beni ikna etmeye calısarak ona anlatıyor bende
seni dinledim sende beni dinle dedim bir başka halıcı geldi sustuk
elemanların yanında bana dediki benim yaptıgım en büyük hata ne biliyomusun dedi
eşimi kendi işime karısştırmak dedi
elemanların bana bakısını o alaylı bakısını görmeliydiniz okadar kötü oldumki inanamazsınız aglıcam ama
aglayamıyorum su an çünkü nalet olası hala bu iş yerindeyim okadar batıcak diye borcun harcın içine
girdik diye eşek gibi çalıştım
borcumuzu ödedik ama yaranamadım
kendi kafama tüküreyim ki ben kendimi ezdirdim
kocama cok kırıldım kesinlikle konusmayı onunla istemiyorum
çok üzüldüm kızlar beni rezil etti millete
elemanlara
beni görünce bana alaycı bir şekilde dik dik bakıyorlar
bir daha iş yrine gelmeyi düşünmüyorum
bilmiiyorum belkide sinirliyim diyedir ama
içim uzun zamandan beri hiç bu kadar acımamıstı ...
bana anlattı durumu bir adamla ortak iş yapıcam falan dedi bende o adam fesat cok tehlikeli o adamla iş yaparsak cok kötü duruma düşeriz dedim
babamda iş yerinde benim
ona direk döndü elemanların yanında beni ikna etmeye calısarak ona anlatıyor bende
elemanların yanında bana dediki benim yaptıgım en büyük hata ne biliyomusun dedi
elemanların bana bakısını o alaylı bakısını görmeliydiniz okadar kötü oldumki inanamazsınız aglıcam ama
aglayamıyorum su an çünkü nalet olası hala bu iş yerindeyim okadar batıcak diye borcun harcın içine
elemanlara
öncelikle hoş geldin canım benim aramıza burda genelde genel olrak ögütler verilmiyor
kişi kendi durumundan bahsediyor üzüntüsünden bahsediyor
onlarda ya bende kendimizce yapılması gereken en iyi durum nedir gibi taktikler veriyoruz
burdaki çogu insan birbiriyle arkadaş dost kimse kimseden sırrını acısını saklamaz
o yüzden sende gönül rahatlıgıyla bütünn hissiyatını paylaşabilirsin bize
tekrardan hoş geldinn....
kuzum üzülme , ben karı kocanın aynı iş yerinde olması taraftarı değilim..
çalışma bence kocan baksın madem rahatsızsa ..
Kuzuum kiyamam sana gitme bence biraz sen gitmeyince nelerin ne hale gelcegini gorsun
Tesekkur ederim hosbuldum canim ben evliyim bi cocuk annesiyim monoton bi hayatim var ilcede yasiyorum ayrica esim inanilmaz asosyal evden disari cikmayi hiiiiiiic sevmez yengec burcu fena yani bi turlu bi yere cikmaya ikna edemiyorum ayda bir markete gideriz o yani ama tek cikmami sorun etmez ben cocukla cikiyorumda hep tek cikinca insan sklyo
babamda iş yerinde benim
elemanlara
kızlar gelmem önemli değil bana bunu onca emiğime ragmen milletin yanında nasıl söler
gezmek istemeyisinin kendince nedeni neymiş hiç sordunmu ona canım benim :26:
tuhaf erkek milleti gezmeye meraklı olur
valla kocana ne gibi bir işkence yapsan haklısın ben olsam bende o işyerine gitmezdim bi daha ama kocamıda sokmazdım işyerine girecek hali kalmazdı kimsenin o dik dik bakan elemanların gözlerini yuvasından çıkarır ellerine verirdim kendi kafalarına göre dik dik gidiyorlar duvara tosluyorlar sonrada ağlaya ağlaya geliyolar yanına aynı çocuk gibi çocuğada yapma yanarsın diyon yook gidip elini ocağa sürüyo yanıncada ağlayarak yanına geliyor ya aynı o hesap şimdii krizantemim sakin oluyosun biliyosun intikamm soğuk yenen bir meze çeşididir sakinleş bi bakalım eşin illaki gelecek yanına umursamıyormuş gibi davran avın ağlara takılarak illaki takıldığı an yanına gidip çat çat çat bu laf ları yedireceksin
Erkekler okuzun onde gideni benim kocamda dahil bizim gibi dusunemiyonlar adamlarin beyninde bile odun var soyledikleri sey nereye gitcek ne sekilde kircak dusunemiyolar o yuzden takma fazla ama kirildigini belli et bence
bazı erkekler varki trafikden kalabalıkdan ondan bundan korkuyolar buda öle bişi demekki
kızlar gelmem önemli değil bana bunu onca emiğime ragmen milletin yanında nasıl söler
söyleer ağza mühür yokki erkekler işkembeden konuşur beyninin bir kısmını kulanamaz ki bendede var bi tane anlattımya geçen en ufak bi basit konuda kaldırdı hayatıma müdahale ediyosun gıdım gıdım dedi gezmek istiyorum dedi normaldede lastik top gibi atarsın geri gelir hayatına s..... m dedim napiim onlamı uğraşacam ben bu durumlarda krizi fırsata çevirip stresimi atacağım bişey çıktı diye seviniyorumbendemi problemliyim nedir yaa ama valla öle hance planlar yapıyorumki iyide oluyo rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?