evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
gezmek istemeyisinin kendince nedeni neymiş hiç sordunmu ona canım benim :26:
tuhaf erkek milleti gezmeye meraklı olur

Tabiki sormaz olur muyum sevmiyorum diyo evde oturmak daha cazip geliyo play station var oyun filan oynar. Benimki farkli sevmeyen tiplerden canim ya ilginc valla

Tabiki sormaz olur muyum sevmiyorum diyo evde oturmak daha cazip geliyo play station var oyun filan oynar. Benimki farkli sevmeyen tiplerden canim ya ilginc valla

oooo oyun olursaaa normalll evett isyan bayraklarını cekme zamanıdır senin için canım benim
çocuguna bölemi örnek olucak

sen niye nazlıya hoş geldin demedin kız
hele nazllıya sor bakim nedeni o muymuss
sence kocamdan naısl hesabunu sorayım :26::26:

demedimmi valla sabahdan beri bi yemek yapıyom canım dan bezdim bu nedir yaa akılmı kaldıki nazlı kurusa bakma valla girip girip çıkıyom kocandan nasıl hesap soracan krizentem bekle sakinleş ama onu gözlemle daha sakin olsun en iyi anında konuuy öyle bi oraya getirki anlamasın sakin sakin sanki hiç onun canına okumuyomuşsun gibi davran anlamasın okadar emeğim nerde bu cümlemiydi de okadar sakin olki parlayıpda tipik erkek üste çıkması yapamasın bağırsa bile sen çok sakince otur emrah misali

gel fantezi yapalım de coistikmidir nedir onun kablosunu boynuna dola otururken yukarı doğru çekiştir bunu arkadan dolayıp ayaklarına bağlamamı domuz bağı yapmmaı istemiyosan hemen bırak o oyuçağıı de

Hahahhaaaa supersin valla cok guldum tamam der birakir o anda fantazi gerceklesir malum is bittikten sonra ohh gunun stresini atmis bi tekrar oyununun basina oturur yine o karli cikmis olur

Hahahhaaaa supersin valla cok guldum tamam der birakir o anda fantazi gerceklesir malum is bittikten sonra ohh gunun stresini atmis bi tekrar oyununun basina oturur yine o karli cikmis olur

senin stresini yerim lan de bi kamçı yap kendine bende böle stres atacam bundan böle de otur arkasına kamçıla o ney öle ya

senin stresini yerim lan de bi kamçı yap kendine bende böle stres atacam bundan böle de otur arkasına kamçıla o ney öle ya

Soyle uzunca olsun ki uzaktanda ise yarasin dimi ay valla bu erkeklerle bas etmek zor. Ya evlendik evleneli hic bi yere gitmedik ancak evde oturuyoruz iste bikac komsu arkadas filan ee surekli ayni seyler bayiyo esimle bugune kadar hic bi yere oturmaya gitmisligimiz yok o dereceyiz. Misafirlik olayina karsiymis kendini yasli hissediyomus misafirlige git gel ya ne tuhaf geliyodu ilk zamanlar

böyle zaten oturuşmuş koca karı gibisin ev misafirliğine gidelim tam olsun de ben öle demiştim bi ara

Kana kan dise dis diyosun yani nasil cekmeliyim peki isyan bayraklarini bi onerin var mi?
bugüne kadar tepkini nasıl verdin bu konuyla ilgili ilk baş rdan başlayalım

krizantem nazlıya ne soracam kız anlamadım ki
hani demişssin ya bazı erkekler lambalardan korkuyor diye benden ondan dedim nazlıya sor bir bakam korkuyomuymus diye
sen niye özür diliyon ya o senden dilesin öyle bi pişman etki elemanların önünde bi hata yaptım özür dilerim demeden barışma o zaman anca kurtarırsın karizmayı
kız ben ne özür dilicem o dilise bile elemanların yanında söledi yaa o hala soruma gitti
canım annem ya tüm arkadaşlarımda sever..demek senin annen de öyle ne güzel ama ne de olsa hemşehri sayılırız ondandır

allah uzak etsin beddualardan..en güzeli en dile yakışanı duadır bence
hee kuzum yaa sen bu aralar cok mu ders calısıyon hiç gözükmüyosun balım
Uyuyun uyuyun siz ben burda migde bulantisndan uyuyamayim siz uyuyun

kız ne uyuması ben calısıyom

Valla canim bugune kadar hep iyilikle soyledim beraber disari cikalim bi yerlere gidelim iste seninle vakit gecirmek istiyorum arada sirnasmalar falan hep bu tarz seyler israr ettim bazen o da ise yaramadi yani olmuyo bu adam ev kusu yav yok mu kafesinden cikarmanin bi yolu.

Gine mi gitdin dayanamayip:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…