• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ya canı sıkılıyo saf saf konusuyo töbe töbeeee
valla yaaa
neymiş efendim dolmam ben kilo aldımmı araba alamamısız kendimize cart curtt böle varyaa tavan yapıyor sinirlerim o konustukca :19:

kilo alırsan neden araba alamıyonuz ki cnm
anlamadm ben :(

ya canı sıkılıyo saf saf konusuyo töbe töbeeee
valla yaaa
neymiş efendim dolmam ben kilo aldımmı araba alamamısız kendimize cart curtt böle varyaa tavan yapıyor sinirlerim o konustukca :19:

takılıyo kız sana erkekler lafın nereye gideceğini bilmeden takılır işte tavan yaptığını da göremez illa senin dile geirip gözüne sokman daha doğrusu kulağına sokman gerekiyor :40:
Benim arkadaşıma kimse kilo almışssında diyemez :20::20:
Sadece ben derim diyomuşum :52::52:

yaa kv dır dır başımın etini yiyo kilo alma
araba alın el ev aldı daha siz alamadınız :19::19:

kayın validenkemi oturuyn ki kuzum :(
arabayla kilonn ne alakası var ya çok konuşmasın ona söle bnm arkadaşım seni döver de :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

takılıyo kız sana erkekler lafın nereye gideceğini bilmeden takılır işte tavan yaptığını da göremez illa senin dile geirip gözüne sokman daha doğrusu kulağına sokman gerekiyor :40:
Benim arkadaşıma kimse kilo almışssında diyemez :20::20:
Sadece ben derim diyomuşum :52::52:

kız kocam dese haklı dicem kendimi ona begendirttiyomm kv diyoo kayınvalidem yanii

saolun :) zaten şimdilik dertli değilim olurum zamanla :))
ne ediyim oturuyom yap yap :)
sen ne ediyon kuzum :)
he he oturrr :1::1::1:
kayın validenkemi oturuyn ki kuzum :(
arabayla kilonn ne alakası var ya çok konuşmasın ona söle bnm arkadaşım seni döver de :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
hee sölicem zati bütün kk arkamda akıllı ol dicemm bazen patavatsızlık yapıyor işte beni deli ediyor
bize hiç kahve ikram etmedin pardn kave :19::19::52::52:

ben sana gönlümü vermişim hatun ne kahvesi :23::23::23::1::1::1:

kız kocam dese haklı dicem kendimi ona begendirttiyomm kv diyoo kayınvalidem yanii

kv mi of of hiç kaçış yok demi :10::10:
O ne ney oluyormuş boşver kulak arkası at veya yarı şaka yarı ciddi laf sok allah allah biraz anneliğini bilsede ağırlığını koysa yüz göz ettiriyor illa :20::20:
Eşinin haberi var mı

kv mi of of hiç kaçış yok demi :10::10:
O ne ney oluyormuş boşver kulak arkası at veya yarı şaka yarı ciddi laf sok allah allah biraz anneliğini bilsede ağırlığını koysa yüz göz ettiriyor illa :20::20:
Eşinin haberi var mı

ona cemkirdim işte anneni söle benle yüz göz etmesin dedim anlattım oda hak verdi kocam annesini tanıdıgı için artık benden yana :31::31:

ona cemkirdim işte anneni söle benle yüz göz etmesin dedim anlattım oda hak verdi kocam annesini tanıdıgı için artık benden yana :31::31:

çevremdeki kişilerde hep der erkek ilk etapta anneyi korur ama sonrada eşine hak veriri kendi gözüyle annesinin yaptıklarını görünce..
çok iyi olmuş :29:

çevremdeki kişilerde hep der erkek ilk etapta anneyi korur ama sonrada eşine hak veriri kendi gözüyle annesinin yaptıklarını görünce..
çok iyi olmuş :29:

zaen gercekten öle oluyor canım benimm ilk baştaa anneci oluyor sonra sonra karıcı oluyor

he he oturrr :1::1::1:

hee sölicem zati bütün kk arkamda akıllı ol dicemm bazen patavatsızlık yapıyor işte beni deli ediyor

ben sana gönlümü vermişim hatun ne kahvesi :23::23::23::1::1::1:

oturuyom zati :)
söle arkndayız cnm :)

dolma bnle neden konuşmuyon kiiiiiiiiiiiiiii :43:

Back
X