• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
allah dert vermesin herkesin kendince mutlaka dertleri oluyor bi şekilde bişeylerle sınanıyoruz işte..

amin :)
aynen öyle valla derdini veren allah dermanınıda verir inş. :)
sen kaç yaşndasın nerde oturuyosun?

amin :)
aynen öyle valla derdini veren allah dermanınıda verir inş. :)
sen kaç yaşndasın nerde oturuyosun?

30a merdiven dayadık diyelim :52::52:
Ankaradayım ya sen kaç yaşındasın ve nerdesin çabuk söyle süren başladı :52::52:

28 yaşındayım bir buçuk metre boyundayımm:51:muğladan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum :27:

oturuyom zati :)
söle arkndayız cnm :)

dolma bnle neden konuşmuyon kiiiiiiiiiiiiiii :43:
akııllıı ol kaynananaaaaaa:1::1:
altından bi çapanoğlu çıkmasında :52::52:
yokk çıksa çıksa ben cıkarım karsına yavremm
saol cnm :)
ben atmadım silme falan :)
dertler yıl geçtikçe artıyor heralde :43::43:
yok be karaktere ve kişiliğe göre değişiyor mutlu mesut olanlarda var aramızda
28 yaşındayım bir buçuk metre boyundayımm:51:muğladan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum :27:
aranızda en küçüküz benim ozaman :17::17: hoş geldinn kuzum :ssz:

akııllıı ol kaynananaaaaaa:1::1:

Yokk çıksa çıksa ben cıkarım karsına yavremm

yok be karaktere ve kişiliğe göre değişiyor mutlu mesut olanlarda var aramızda

aranızda en küçüküz benim ozaman :17::17: Hoş geldinn kuzum :ssz:

yavrıi küçük yavri :52::52:

Kimsecikler kalmamış krizde gitmiş heralde :55::55::55::55::55:
Bende mi gitsem acep :27:

he ya bende öle düşünüyorum bir kaç sene daha yorulurum ama sonra bende hayatımı yasamak istiyorum :ssz::ssz::ssz:

keyifine göre takıl canım hayat kısa derler ya hiç güzelim yaşlarına boşuna geçirme gez toz ne yapmak istersen yap o arada buraya uğramayı unutmada :27::27:

keyifine göre takıl canım hayat kısa derler ya hiç güzelim yaşlarına boşuna geçirme gez toz ne yapmak istersen yap o arada buraya uğramayı unutmada :27::27:

burası bizim senlen aksamları gizli buluşma yerimiz öle düşününce cok heyecanlı oluyor bazen kocam burda yazdıklarımı merak ediyor ama burası öle olduki benim mahremim gibi kocamdan bile sakladıgım yer :ssz::ssz:

burası bizim senlen aksamları gizli buluşma yerimiz öle düşününce cok heyecanlı oluyor bazen kocam burda yazdıklarımı merak ediyor ama burası öle olduki benim mahremim gibi kocamdan bile sakladıgım yer :ssz::ssz:

düşünsene bu gizemliliğin üstüne eşin şikayetçi oluyormuş dolma diye biri var şikayetçiyim diye :52::52::52::57::57:

Back
X