• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
istiyo istemezmi ama ona güvenip bir de cocuk sorumlulugu tek basıma üstlenirsem ozaman ben biterim
biraz daha akıllanmasını beklicem sanırım
kışa doru ama ben genede düşünüyorum

aynen canım onadan yemekde aynı bunu söle:1::1::1::1:

tmm da ben bir seneden beri olmuyor ama cokta taktıgını zannetmiyordum
canım bu kadar istediğini bilmiyordum

VALLA canım eşimde bende çok istiyoruz valla benden sonra evlenen herkez hamiş çok sinir oluyoya bi o mutluluğu yaşayamadım kiii eşime hamileyim diyeyim falan :14::14::14:

kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
10 kere arıyorum lazım oluyor ortada yok iş yapmıyor
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
sogudum senden sevmiyorum artık seni dedim çok agır konustum ama cokk
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
aksam beni yemege götürecekmiş orda konusacakmısız aglamaktan yüzü gözü şişti
seviyorum üzülüyorum onada ama benden ben gitti artık umrumdan değil
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim :19::19::19:

kuzum :(
üzülme düzelir ya erkkler hep böle bnmkide aynı :(

kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim :19::19::19:
Canim biraz sert olmuş ama bence içini dokmekle çok iyi yapmissin tatlim..simdi ona sans ver düzelmesini izle şekerim..

kızzz nereye gittinnnn:3:

kuzum :(
üzülme düzelir ya erkkler hep böle bnmkide aynı :(

Canim biraz sert olmuş ama bence içini dokmekle çok iyi yapmissin tatlim..simdi ona sans ver düzelmesini izle şekerim..

dun geceden beri cok agladii aglamasina daha da tahammulum yok oldu resmen kixlar icr sinir oldum gel sarildi ozur dilerim dedi valla bida ole olmicam dedi ben bu kadar gaddar deildim sonunda basardilar yaptilar
Uzuldum hem kendime hem ona

bekarların gözü korkuyor şimiden kvlerden valla sonumuz hayır olsun hayırlı insanlar olsun :16:
aman bencede nazar değmesin maaşşallah :nazar:
ben çok kalamıycam 34 cüm bu da nasıl bi isim oldu :53::52:
malüm sınavım var pekte çalışasım yok başımda ağrıyor ama mecburen mecburen :27:

aynen öyle bakalım ne kadar gidicek.ne korkucaklar canım
öyle gelinler varki kv yanına yaklaşmıolar valla iide yapıolar
kv naparsa yaranamıo çok görüorum helal olsun onlara keşke
bizde yapablseydik.
tmm canım sen dersine bak allah zihin açıklığı versin..

ahh canım biraz ağır konuşmuşun ya senden nefret ediorum falan kavga sırasında
bende bazen derim kocama ama kavga esnasında değil oda bende seni seviorum der
sinirli olduğunu bilir ama öle ciddi olunca zoruna gider adamın yazık bak ağlamış
ama yapmasın oda gerçi ilgili olsun işine baksın hep karıya bırakılmazki iş durumları
nasıl biraz izin yapsan kendine kafanı dağıtsan belki birbirnizi özlersiniz anlarsınız
ama eleman sıkıntınız vardı dimi çıkamazsın heralde.

kızlar slm
işyerinde bilgisayar sıkıntısı hala devam edio bir tane laptop var
ordan bakıom arada takip edemiom fazla yani :50:
kocamla konuşmuoum dün hiç konuşmadım uyudum odada oda
yanıma karnımın klasik müzik açmış koymuş bi ara duydum uyumaya devm ettim ama
duymamzlıktan geldim 1 saat falan dinledi oğluşumm.bilirsiniz düğüne götürmedi
neymiş d.günüymüş falan ohh anneside bişi ypmadı boşu boşuna gitmedi belki gider
bana sürpriz yapar dedim ama yokk bahanesi o işte gitmemek için konuşmıcam
arkadaşı falan evlensin gitmicem tek başına gitsin artık çok sinirliyim çünkü şuanda
öle de devam edicek.

ahh canım biraz ağır konuşmuşun ya senden nefret ediorum falan kavga sırasında
bende bazen derim kocama ama kavga esnasında değil oda bende seni seviorum der
sinirli olduğunu bilir ama öle ciddi olunca zoruna gider adamın yazık bak ağlamış
ama yapmasın oda gerçi ilgili olsun işine baksın hep karıya bırakılmazki iş durumları
nasıl biraz izin yapsan kendine kafanı dağıtsan belki birbirnizi özlersiniz anlarsınız
ama eleman sıkıntınız vardı dimi çıkamazsın heralde.

Yok eleman skntimix bir yandan calismasi laxim yan gelip yatiyor bunaldim artik yeminlen si ir krizi gecirdim dun canimatak etti bosucam seni dedim gel yemege cikalim umut anlamiyosun sanirim gozumde dgerin yok bes para etmessin sen dedim kuzum bak bir tane pantolonum yok benim doru duzgun
Ustum basim yok tek bi tane var onuda kv almisti zamaninda ben evlendigimden beri ustume basima bisey almiyorum man skntimiz gecsin sonra diyenbeyfendi her cumartesi icki icicekmis ben ondan nefret ediyorum suan icim almiyo ya almiyooo artik isyann
Yalvardi kac kere gece yanima geldi duzelcem ddi cok agladi ben oturma odasinda uyudum
Su ann okadar ofkeliyimki ona Allah korkum olmasa gebertirim onu

Back
X