• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
şükür iç güveysinden hallice

konu kendini salıp salmamak deil sadece karşımızdaki tek hücreli birer odun olmalarından kaynaklanıyo kuaförde çıkma stil danışmanı gibi gez dolan bakım kokuların mahaleye yayılsın görevlerini tm yerine getir naparsan yap bunlara yaraamazsssınnn

hayırdır canım seninki kızdırdı sanırım seni :20:

hayırdır canım seninki kızdırdı sanırım seni :20:

beni kimse kızdıramaz ben kendim kızarım :27:aman ayse herkesde olan bendede var olay bu ne konuşacak ne tartışacak halim takatim kalmadı zira kendimi gerizekalı hisetmeme neden oluyo :) resmen zekamla dalga geçildiğini düşünüyorum okadar basit geliyor artık bana bu karı koca ilişkileri şaşırmamak çok kötü bişey karşındakinin bir sonraki cümlesini bir sonraki adımını ezbere bilmek ve karşındakinin senin bırak bir sonraki cümleyi o anda açık açık tane tane söylediğin kelimeleri bile algılamakda problem yaşaması çook yıpratıyor beni üzerime üşengeçlik çöküyor bi avuç içlerimde terleme gözlerimde ateş beynimde karıncalanma oluyo :27:

beni kimse kızdıramaz ben kendim kızarım :27:aman ayse herkesde olan bendede var olay bu ne konuşacak ne tartışacak halim takatim kalmadı zira kendimi gerizekalı hisetmeme neden oluyo :) resmen zekamla dalga geçildiğini düşünüyorum okadar basit geliyor artık bana bu karı koca ilişkileri şaşırmamak çok kötü bişey karşındakinin bir sonraki cümlesini bir sonraki adımını ezbere bilmek ve karşındakinin senin bırak bir sonraki cümleyi o anda açık açık tane tane söylediğin kelimeleri bile algılamakda problem yaşaması çook yıpratıyor beni üzerime üşengeçlik çöküyor bi avuç içlerimde terleme gözlerimde ateş beynimde karıncalanma oluyo :27:

canım boşveeer takıyoruzda ne oluyo sinirlenme anca kendine zarar oyur ve konuş hislerini söle

noluo canımmm...
kuzucum herşeyb o kadar üst üst geldiki siz karı koca sevgili olmayı unuttunuz..
konuştuğunuz paylaştığınız tek şey iş...
buda sizi iş arkadaşı ev arkadaşı durumuna getirdi..
bir süre bence sen işlerden uzak durmalısın kafayı dağıtmalısın canım..
yoksa ALLh korusun patlama noktasına gelirsin

sorumsuzlukları beni cok yoruyor kuzum bu hislerimide onada söledim ya kendini düzelt ya düzelt deidm

canım buda neee
ne oluyo yaa niye böyle konuşuyorsun ki?
bak ben neler neler yaşadım ama eşimi yinede seviyorum
allah hepimizin evine huzur versin inşallah
sende bunalmışsın anlaşılan ondan böyle konuşuyorsun sakin ol kuzum

yaaa bayan tilki demekki sende sayfalara tam bakamıyormuşssunki görememişssin benim çıkmadığımı :52::52:
Ben bugün giremiycem krizim yarın malüm sınav var şimdi şöyle bi meraba diyip çıkacam :10::10:

:53::53::53::53::53::53:
Krizi ne oldu canım benim sen böyle şeyler demezdin ne olursa olsun

[sıze=3]bütün topik arkadaşlarım kocaman merabalar diyorum sizlere gününüz en güzelinden geçssin bugün bensiz geyiğinizi derdinizi paylaşın ben maalesef yyokum sınavım var bugünlük mazur görün :8::8:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[/sıze]

Noldu krizantem'ciğim?

gözlük tak diyene bak yürü git :27:
Sen de görmüyosun işte hata bizlerde değil işte sayfalar bir anda dolunca nasıl görelim nasıl takip edelim :10::10:

ayy çok geri kalmışım okuyamıorum ya :50::50:
kime nolduu kimler sıkıntılı bakayım.bizim dün dğün vardı
çok oynamışım bugün çok yorgunum gittiğim gibi eve uyucam bakalım eşimin d.günü ile
ilgili bişi olmazsa tabi.düğün var tabi bugünde gidemioruz sölediğim şeyde devam yani karar değişmedi:50::50:
napayaım eşimle boğaz boğazamı gireyim ne desem götürmüoo.

geç gelecek sanırım dediğine göre izin alınıpta geç kalınma değil..
Canım krizim ne diyeyim sen ticaretin içindesin sana daha iyi bilirsin ama daha önce dediğim gibi elemanlarla uğraşmak her yiğidin harcı değilki bi tek sana özgü değilki bu kaytarmak için fırsat kolla bunlar..
Napıcan işte gerek uyarı gerek kızma o şekilde idare edebildiğin kadar idare edecen

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
Aybalam balam balam :52::52:

Canım bende sviyorsun eşini..
ama yaşadıklarınız sizi soğuklaltırdı birbirinizden..
kolay şeyler yaşamadınız..
ilişkiniz sadece iş üzerine oldu..
en son ne zaman şöle el ele gezdiniz..
yada yan yana yatıp film izleyip sohbet ettiniz canım..
varsa yoksa borç ve senetler oldu hayatınız..
bu hisleir hissetmen o kadar normalki kuzucummm..
dediğim gibi biraz uzaklaşman lazımn tatlım

Gunaydin kuzum

Evet canim hepimiz calistigimiz icin aksamlari giriyoruz genellikle yaa ondan dun burasi patlama yasandi
Sen yoktun gene pc den girmedinde sana yazilan alintilanlari gormuyorsun canim

Hayırdır kuzum noldu kiii sıkıntı ne sen de mi soğudun...
Ya bi de 4yil olsaydı ve benim gibi olsaydın napardin...
Toparlamaya çalış bence güçlü olmazsan mesafe sokarsan sonu gelmiyooooo.......

ßůšr@

yok canım her kadın güzeldir :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

selammmm evli mutlu yoğun iş kadını Naber :16::16::16:

selam kızlar kimler burada bakalım :7::7: :1:

selam olsun nassınız

CANIM YA NOLDU sana böle diyorsun sen bebiş istiyosun yani kocanı seviyosun arada olur böle seyler hata yaptım falan deme :19::19:

kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
10 kere arıyorum lazım oluyor ortada yok iş yapmıyor
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
sogudum senden sevmiyorum artık seni dedim çok agır konustum ama cokk
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
aksam beni yemege götürecekmiş orda konusacakmısız aglamaktan yüzü gözü şişti
seviyorum üzülüyorum onada ama benden ben gitti artık umrumdan değil
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim :19::19::19:

Son düzenleme:
kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
10 kere arıyorum lazım oluyor ortada yok iş yapmıyor
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
sogudum senden sevmiyorum artık seni dedi çok agır konustum ama cokk
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
aksam beni yemege götürecekmiş orda konusacakmısız aglamaktan yüzü gözü şişti
seviyorum üzülüyorum onada ama benden ben gitti artık umrumdan değil
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim :19::19::19:

İYİ DEMİŞSİN canım seni sevmiyorum ne demek yaaaaa şuna bak

kız ben dedim onu seni sevmiyom artık diye iyi oku :ssz::ssz::ssz:

ogudum senden sevmiyorum artık seni dedi ..... YAZMIŞSIN kuzum herneyse ya ama seni anlamalı çok çalışıp yoruluyosun bide ev işi yapıyosun seni el üstünde tutmalı telime cevap vermesehep sarjı bitse bende kızarım ağırlığını koymakla iyi yapmışsın :20:

ogudum senden sevmiyorum artık seni dedi ..... YAZMIŞSIN kuzum herneyse ya ama seni anlamalı çok çalışıp yoruluyosun bide ev işi yapıyosun seni el üstünde tutmalı telime cevap vermesehep sarjı bitse bende kızarım ağırlığını koymakla iyi yapmışsın :20:

yok sonra düzelttm canım dedim diye yazdım can havliyle yazdım ya eksik yazmısım
sonrada pişman oldum cok agladı diye ama artık cocuk gibi davranmaya başladı canım :19:

yok sonra düzelttm canım dedim diye yazdım can havliyle yazdım ya eksik yazmısım
sonrada pişman oldum cok agladı diye ama artık cocuk gibi davranmaya başladı canım :19:

pişman olma kuzum silkelenip kendine gelsin oda... erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim ...
çok iyi demişssin durumu özetlemişsin ama fazlada uzatma araya soğukluk girmesin hepten :54:

pişman olma kuzum silkelenip kendine gelsin oda... erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim ...
çok iyi demişssin durumu özetlemişsin ama fazlada uzatma araya soğukluk girmesin hepten :54:

bilmiyorum canım yaa kafam cok karısık :53::53::53:

bilmiyorum canım yaa kafam cok karısık :53::53::53:

BU KADAR TAKMA KAFANA canım kendini hasta etme ve bak sen bebek istiyosun stres sana zarar verir akışa bırak ama sen bugün diyeceğini demişsin sen zatenn:16:

BU KADAR TAKMA KAFANA canım kendini hasta etme ve bak sen bebek istiyosun stres sana zarar verir akışa bırak ama sen bugün diyeceğini demişsin sen zatenn:16:

he ya oda doru nerde bizim kızlar aksamları bu saatte herkez buralarda olması lazım idi :26::26:

:1::1: sen benim yüzümü güldürensin Allah ta senin yüzünü güldürsün yavremm :1::1:

amin inşallah canım kızzzz ben varım ya ne sessizi :52::52::52: hemen muhabbet açıyom sana ne zaman bebek düşünüyon söle bakemm:1::1:

Back
X