• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kızlar slm
işyerinde bilgisayar sıkıntısı hala devam edio bir tane laptop var
ordan bakıom arada takip edemiom fazla yani :50:
kocamla konuşmuoum dün hiç konuşmadım uyudum odada oda
yanıma karnımın klasik müzik açmış koymuş bi ara duydum uyumaya devm ettim ama
duymamzlıktan geldim 1 saat falan dinledi oğluşumm.bilirsiniz düğüne götürmedi
neymiş d.günüymüş falan ohh anneside bişi ypmadı boşu boşuna gitmedi belki gider
bana sürpriz yapar dedim ama yokk bahanesi o işte gitmemek için konuşmıcam
arkadaşı falan evlensin gitmicem tek başına gitsin artık çok sinirliyim çünkü şuanda
öle de devam edicek.

Ben takip edemedim canim yaa sen naptin gittin mi dugune

kızlar slm
işyerinde bilgisayar sıkıntısı hala devam edio bir tane laptop var
ordan bakıom arada takip edemiom fazla yani :50:
kocamla konuşmuoum dün hiç konuşmadım uyudum odada oda
yanıma karnımın klasik müzik açmış koymuş bi ara duydum uyumaya devm ettim ama
duymamzlıktan geldim 1 saat falan dinledi oğluşumm.bilirsiniz düğüne götürmedi
neymiş d.günüymüş falan ohh anneside bişi ypmadı boşu boşuna gitmedi belki gider
bana sürpriz yapar dedim ama yokk bahanesi o işte gitmemek için konuşmıcam
arkadaşı falan evlensin gitmicem tek başına gitsin artık çok sinirliyim çünkü şuanda
öle de devam edicek.

Canım d.gununu kutlamadin mi adamın sirf düğüne gtmedik diye...
Ya herkes gider yanında bi tek o kalır kirildigini kizdigini ve bi daha sen de dugunlere gitmicgni soleseydin ve d.gununu kutlayp öle yatsaydin bari tamam o haksız da d.gunu dugunden daha özel diimi kuzum yaa üzüldüm bak şimdi...

ßůšr@

Ya herkes gider yanında bi tek o kalır kirildigini kizdigini ve bi daha sen de dugunlere gitmicgni soleseydin ve d.gununu kutlayp öle yatsaydin bari tamam o haksız da d.gunu dugunden daha özel diimi kuzum yaa üzüldüm bak şimdi...

ßůšr@

Hos geldin kuzum

sorumsuzlukları beni cok yoruyor kuzum bu hislerimide onada söledim ya kendini düzelt ya düzelt deidm

kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
10 kere arıyorum lazım oluyor ortada yok iş yapmıyor
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
sogudum senden sevmiyorum artık seni dedim çok agır konustum ama cokk
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
aksam beni yemege götürecekmiş orda konusacakmısız aglamaktan yüzü gözü şişti
seviyorum üzülüyorum onada ama benden ben gitti artık umrumdan değil
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim :19::19::19:

kimsecikler yokmus bosunamı yazdım ben şimdi :ssz::ssz::ssz::ssz:

kız ben dedim onu seni sevmiyom artık diye iyi oku :ssz::ssz::ssz:

yok sonra düzelttm canım dedim diye yazdım can havliyle yazdım ya eksik yazmısım
sonrada pişman oldum cok agladı diye ama artık cocuk gibi davranmaya başladı canım :19:

bilmiyorum canım yaa kafam cok karısık :53::53::53:

he ya oda doru nerde bizim kızlar aksamları bu saatte herkez buralarda olması lazım idi :26::26:

kızgınsın bize yani ben varım yaa sevinmedin mi :1:

benim koca bu kafayla giderse ona yok bebek falan bence anca rüyalarımda görürüm :31::31::31:

istiyo istemezmi ama ona güvenip bir de cocuk sorumlulugu tek basıma üstlenirsem ozaman ben biterim
biraz daha akıllanmasını beklicem sanırım
kışa doru ama ben genede düşünüyorum

sen bebekmi düşünüyorsun canım yoksa :1::1:

tmm da ben bir seneden beri olmuyor ama cokta taktıgını zannetmiyordum
canım bu kadar istediğini bilmiyordum

ooooo senin durum bizden dahi vahimdir yari evli sayilirsin sen gel gel :1:

dun geceden beri cok agladii aglamasina daha da tahammulum yok oldu resmen kixlar icr sinir oldum gel sarildi ozur dilerim dedi valla bida ole olmicam dedi ben bu kadar gaddar deildim sonunda basardilar yaptilar
Uzuldum hem kendime hem ona

Yok eleman skntimix bir yandan calismasi laxim yan gelip yatiyor bunaldim artik yeminlen si ir krizi gecirdim dun canimatak etti bosucam seni dedim gel yemege cikalim umut anlamiyosun sanirim gozumde dgerin yok bes para etmessin sen dedim kuzum bak bir tane pantolonum yok benim doru duzgun
Ustum basim yok tek bi tane var onuda kv almisti zamaninda ben evlendigimden beri ustume basima bisey almiyorum man skntimiz gecsin sonra diyenbeyfendi her cumartesi icki icicekmis ben ondan nefret ediyorum suan icim almiyo ya almiyooo artik isyann
Yalvardi kac kere gece yanima geldi duzelcem ddi cok agladi ben oturma odasinda uyudum
Su ann okadar ofkeliyimki ona Allah korkum olmasa gebertirim onu

Offf bu kadar kötü noldu birden kuzum yaa...
Bence sen istanbullumun da dediği gibi bir süre kendi hâline bıraksan kendine izin versen gitmesen iş yerine olmaz mı yaa sıkıntı da kalırsa kalsın boşver hem iyi bir ders olur ona da...

Ya ne biliim çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca senin morale ihtiyacın var biraz alışveriş yap kuaföre git evinle ilgilen kadın olduğunu hissedersin biraz ya böyle hep iş ve sürekli burun buruna bunalmisin sen çok. ..
Bi süre borctu senetti işti güçtü diil de şöyle evinde bi dinlensen bunları erkek düşüncek sen her şeyi yaparsan e o da güvenip salar tabi kafa bu kadar çalışıyo napsin erkek sonuçta...

Bi saçını boyat uzunsa kisalt değişiklik yap kendine iyi gelcektir eminim çık alışveriş yap sen tutumlu olursan o savurur yani benimki öyle en azından...

Kendine zaman ayır tatlım...

ßůšr@

bende pek giremiorum zaten canım işyerinde bilgisayar sıkıntısı var arada bakıom birtane laptop
var..hayır canım gitmedik işte anlattım ya annesi bişi de yapmadı bekliodu evdeydi öle gitmek istemedi
bahanesiydi o işte ya konuşmuorum ki sinirliyim çok bende gitmicem artık onla yalnız gitsin umrumda da olmıcak
uyudum ben dün akşam oda karnımın yanına klasik müzik açmış koymuş çocuk dnlesn die 1saat falan kalmış öle
arada duydum da duymamazlıktan geldim falan öle bakalım bugün kuzeninin düğünü var
mecbur gidicem nolıcak orda bilmiorumm.

ßůšr@

canım d.günü 1 gün önce 12 yi hemen geçince kutladım hediyesini daha önce almıştım
sabah işe giderken de güzelce öpcüklerle gönderdim ayrıca kutladım tekrardan işteydim başka
bişi yapamdım hafta sonuna gelydi çok şey yapıcağımı zten bilio paar yaparım belki durumumuza
bağlı gerçi de.arkadaşım için bişi yapmak istemiorum ama hep aynısını yapıo karşı tarafa hep mecburiyetten gido
bahane yapıo bazı şeyleri ona kızıoum ben konu arkadaş falan değil normalde zaten gitmio bari düğün falan
ozamanlar gitsşn istioum normalde zaten hadi karşıya gidelim demiorum kii.

Yok eleman skntimix bir yandan calismasi laxim yan gelip yatiyor bunaldim artik yeminlen si ir krizi gecirdim dun canimatak etti bosucam seni dedim gel yemege cikalim umut anlamiyosun sanirim gozumde dgerin yok bes para etmessin sen dedim kuzum bak bir tane pantolonum yok benim doru duzgun
Ustum basim yok tek bi tane var onuda kv almisti zamaninda ben evlendigimden beri ustume basima bisey almiyorum man skntimiz gecsin sonra diyenbeyfendi her cumartesi icki icicekmis ben ondan nefret ediyorum suan icim almiyo ya almiyooo artik isyann
Yalvardi kac kere gece yanima geldi duzelcem ddi cok agladi ben oturma odasinda uyudum
Su ann okadar ofkeliyimki ona Allah korkum olmasa gebertirim onu

çok haklısın canım bizler onlar için okadar fedakarlık yapıourz da onlar bizim için
hiç bişi yapmıo bu oluncada sibirlenioruz enyai yerine koyuyoruz kendimizi daha analarına
karşı bile koruyamıolar boşver burnu sürtsün bişi oluo sonra özür diliolar geçio tekrarlıolar
birdaha alışıolar öyle boşver çok uzatma tabi ama burnunuda sürttür.hem çalıosun hem bişi
almıosun üzerine başına yok canım öle senn kadar okadar çabalıcak ozaman üzülme sen boşver
o üzülsünnn aman içkiye falan verirde kendinni ozmaanda.
.

Offf bu kadar kötü noldu birden kuzum yaa...
Bence sen istanbullumun da dediği gibi bir süre kendi hâline bıraksan kendine izin versen gitmesen iş yerine olmaz mı yaa sıkıntı da kalırsa kalsın boşver hem iyi bir ders olur ona da...

Ya ne biliim çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca senin morale ihtiyacın var biraz alışveriş yap kuaföre git evinle ilgilen kadın olduğunu hissedersin biraz ya böyle hep iş ve sürekli burun buruna bunalmisin sen çok. ..
Bi süre borctu senetti işti güçtü diil de şöyle evinde bi dinlensen bunları erkek düşüncek sen her şeyi yaparsan e o da güvenip salar tabi kafa bu kadar çalışıyo napsin erkek sonuçta...

Bi saçını boyat uzunsa kisalt değişiklik yap kendine iyi gelcektir eminim çık alışveriş yap sen tutumlu olursan o savurur yani benimki öyle en azından...

Kendine zaman ayır tatlım...

ßůšr@

Zaman ayirabilmek icin durumun musayit olmasi laxim rleman alamiyorux skmamix laxim diye ben calisiyorum oda sozde calisiyo yemin ediyorum eve gidincr canim cikiyor surekli mzmizlaniyo dun cok agladi dun gece ondan ilk defa ayri yattim geceleri kabuslarla uyandim yeminle gece geldi ozur diledi agladii iteledim artik soguttun beni kaybettin dedim aglaya aglaya gitti geri busra yemin ediyorum kafayi yicem uzuluyorum ama duzelmezse bu is bitecek

Zaman ayirabilmek icin durumun musayit olmasi laxim rleman alamiyorux skmamix laxim diye ben calisiyorum oda sozde calisiyo yemin ediyorum eve gidincr canim cikiyor surekli mzmizlaniyo dun cok agladi dun gece ondan ilk defa ayri yattim geceleri kabuslarla uyandim yeminle gece geldi ozur diledi agladii iteledim artik soguttun beni kaybettin dedim aglaya aglaya gitti geri busra yemin ediyorum kafayi yicem uzuluyorum ama duzelmezse bu is bitecek

hemen okadar olumsuz düşünme karı koca arasında
herşey olur da düzelir seviosunuz sonuçta azcık ders ver ona
tek başıma gitmio artık banada yazık falan die hem işyeri hem ev
yetişemiorum falan die seviosa zaten dayanamaz öle boşanıcam falan
deme yani kuzum.

bende pek giremiorum zaten canım işyerinde bilgisayar sıkıntısı var arada bakıom birtane laptop
var..hayır canım gitmedik işte anlattım ya annesi bişi de yapmadı bekliodu evdeydi öle gitmek istemedi
bahanesiydi o işte ya konuşmuorum ki sinirliyim çok bende gitmicem artık onla yalnız gitsin umrumda da olmıcak
uyudum ben dün akşam oda karnımın yanına klasik müzik açmış koymuş çocuk dnlesn die 1saat falan kalmış öle
arada duydum da duymamazlıktan geldim falan öle bakalım bugün kuzeninin düğünü var
mecbur gidicem nolıcak orda bilmiorumm.

canım d.günü 1 gün önce 12 yi hemen geçince kutladım hediyesini daha önce almıştım
sabah işe giderken de güzelce öpcüklerle gönderdim ayrıca kutladım tekrardan işteydim başka
bişi yapamdım hafta sonuna gelydi çok şey yapıcağımı zten bilio paar yaparım belki durumumuza
bağlı gerçi de.arkadaşım için bişi yapmak istemiorum ama hep aynısını yapıo karşı tarafa hep mecburiyetten gido
bahane yapıo bazı şeyleri ona kızıoum ben konu arkadaş falan değil normalde zaten gitmio bari düğün falan
ozamanlar gitsşn istioum normalde zaten hadi karşıya gidelim demiorum kii.

çok haklısın canım bizler onlar için okadar fedakarlık yapıourz da onlar bizim için
hiç bişi yapmıo bu oluncada sibirlenioruz enyai yerine koyuyoruz kendimizi daha analarına
karşı bile koruyamıolar boşver burnu sürtsün bişi oluo sonra özür diliolar geçio tekrarlıolar
birdaha alışıolar öyle boşver çok uzatma tabi ama burnunuda sürttür.hem çalıosun hem bişi
almıosun üzerine başına yok canım öle senn kadar okadar çabalıcak ozaman üzülme sen boşver
o üzülsünnn aman içkiye falan verirde kendinni ozmaanda.
.
Umrumda deilsin dedim bundan sonra git kendini gebert dedim cok agir konustum canim karsimda cocuk gii agladi yalvardi simdi sinirim gecince inan icim szliyo bende aglamak istiyorum ama artik beni curuttun dedim sana hic sevgim kalmadi dedm simdide karsima gecmis kucuk emrah gibi beni izliyo ne duruyon sen dedim sei izliyorum dedi simdi bos durma git ksk halisini al dedim gittim tamm dedim offf kafayi yicem yaa kafayii

Sizinkide bir tuhaf ders olmustu ona annesi hic bisey yapmayinca
Hic uzulmedim valla kuzeninin dugunundede bole yaparsahic tinlama sen git derim o gitmese

hemen okadar olumsuz düşünme karı koca arasında
herşey olur da düzelir seviosunuz sonuçta azcık ders ver ona
tek başıma gitmio artık banada yazık falan die hem işyeri hem ev
yetişemiorum falan die seviosa zaten dayanamaz öle boşanıcam falan
deme yani kuzum.

Valla bende isteyerek solemedim canim ama korkusundan sabaha kadar agladi kucuk cocuk gibi benim senden baska yaimda kimsem yok sen de beni birakip gitme dedi dedi agladi
Sonra bende agladim ama napimm yaa ne yana kendimi vursam o tarafim agriyo

Valla bende isteyerek solemedim canim ama korkusundan sabaha kadar agladi kucuk cocuk gibi benim senden baska yaimda kimsem yok sen de beni birakip gitme dedi dedi agladi
Sonra bende agladim ama napimm yaa ne yana kendimi vursam o tarafim agriyo

Umrumda deilsin dedim bundan sonra git kendini gebert dedim cok agir konustum canim karsimda cocuk gii agladi yalvardi simdi sinirim gecince inan icim szliyo bende aglamak istiyorum ama artik beni curuttun dedim sana hic sevgim kalmadi dedm simdide karsima gecmis kucuk emrah gibi beni izliyo ne duruyon sen dedim sei izliyorum dedi simdi bos durma git ksk halisini al dedim gittim tamm dedim offf kafayi yicem yaa kafayii

Sizinkide bir tuhaf ders olmustu ona annesi hic bisey yapmayinca
Hic uzulmedim valla kuzeninin dugunundede bole yaparsahic tinlama sen git derim o gitmese

bak şimdiden ders oluo ona sürtüo burnu korku sardı onu
o korku çok kötü bişidir deavm etsin bölee aklı başına gelir merak etme
daha fazla üzme kendini sizin sadece zaman ihtiyacınız var sadce akşamları evde
görüşseniz inan böle olmaz ama işi de düşünüon sende haklısın ne diim ki.
benm kuzenim değil canım kendi kuzeni benm kuzenim falan olsa
dinlemem ki arkadaşımda yaptığım gibi yapmam ki mecbur gidicek ozaman.

bak şimdiden ders oluo ona sürtüo burnu korku sardı onu
o korku çok kötü bişidir deavm etsin bölee aklı başına gelir merak etme
daha fazla üzme kendini sizin sadece zaman ihtiyacınız var sadce akşamları evde
görüşseniz inan böle olmaz ama işi de düşünüon sende haklısın ne diim ki.
benm kuzenim değil canım kendi kuzeni benm kuzenim falan olsa
dinlemem ki arkadaşımda yaptığım gibi yapmam ki mecbur gidicek ozaman.

Bak bak simdi msj cekmis seni cok seviyorum ne olur beni affet diye

kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
10 kere arıyorum lazım oluyor ortada yok iş yapmıyor
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
sogudum senden sevmiyorum artık seni dedim çok agır konustum ama cokk
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
aksam beni yemege götürecekmiş orda konusacakmısız aglamaktan yüzü gözü şişti
seviyorum üzülüyorum onada ama benden ben gitti artık umrumdan değil
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim :19::19::19:

evet bayağı ağır konuşmuşssun buna rağmen iyi valla arkanda dolanıp yemeğe çıkarıyor demekki hatasını cidden farketti ve seni kaybetme korkusu sardı:18:

helal krizantemim iyi laf etmişsin kız kocanada üzüldüm şimdi arada salıyolar öyle de ben seni takdir ettim güzel konuşmuşsun şuan benimde öyle bir konuşma yapmam lazım ama inanırmısınız halim yok düşünüyorum sorun bu çözmem ve konuşmam lazım diyorum sonra aman konuşacam düzelecek barışınca nolacak diyorum o dereceye geldim arada ayarları bozuluyor cidden ya bende dünden beri hiç bişi yiyemedim ağzımıda iki kere falan açmışımdırpaso çay içiyorum uyuyorum buraya giriyorum işte çocuk olmasa gömülecem yatağa dün 11 de yattım sabah 5 de uyandım şimdi siz nasılsınız düzeldinizmi

aynen öyle bakalım ne kadar gidicek.ne korkucaklar canım
öyle gelinler varki kv yanına yaklaşmıolar valla iide yapıolar
kv naparsa yaranamıo çok görüorum helal olsun onlara keşke
bizde yapablseydik.
Tmm canım sen dersine bak allah zihin açıklığı versin..

sınırını bilmek gerekiyor inşallah bende öyle gelinlerden olurum yani saygısızlık etmem sevmeyede çalışırım ama istemediğimi yaptırmayan bi kv olur inşallah bunuda sağlamak ayrı evlerin olması inşallah..
çok teşekkür ediyorum ama sınavın hiç iyi değildi çok sınırdayım bilmiyorum napacam dua edin bana..
Sonuçlar açıklanana kadar dokuz değil 109 doğurum ben kesin

bak bak simdi msj cekmis seni cok seviyorum ne olur beni affet diye

vay be tezin işe yaradı desen krizi bende şu tezimi hazırlamak istiyorum hızlandırılmış tez kursun var mı :52::52:
Acilen ama :10::10:
Sende yoksun ortalıklarda zaten :19:

[sıze=3]herkeslere merabalar :3::3:
Hem hava puslu hem ben puslu :51:
Ahey ahey ahey :23:
[/sıze]

Back
X