• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ohhh be sonunda yazabildinn kuzum yaaaa naassin bakem ozledinmi beni

Bende seni canim cepten girdim size bakabilmek icin ama coktan cikmisin sanirsam
Ayyy canım benim özlemez miyim hiç? valla kk benim vazgeçilmezim özlemişim:29::29::38:

ben geldimmm..
sen de kimsin diyenleri duyar gibiyim..
yeni tilki adayı..:9:
hoşgeldinnnn:3:
kızlar ben çağırdım ümitliyi çünkü onun da tilkiliğe ihtiyacı olduğunu düşündüm sağolsun davetime icabet etti:16:

Ozaman ben demiyim kimsin diyeee
Hos geldin tatlim nasilsin

iyyim canım çok sağol seni sormalı..
lilynin tavsiyesi üzerine geldim..
bi odunda bende var söylemesi ayıp..
bi yıllık taze odun..
o dert sürükledi beni buralara:9::9:

iyyim canım çok sağol seni sormalı..
lilynin tavsiyesi üzerine geldim..
bi odunda bende var söylemesi ayıp..
bi yıllık taze odun..
o dert sürükledi beni buralara:9::9:
Ufffff nedir bu odunlardan cektigimiz hos geldin lily iyi yapmis seni cagarmakla burda herkez herkeze derdini rhatca doker herkezde birbirlerine tavsiyede bulu ur ayptir solrmrsi tilkilik orenir bende zor yollardan tilkiligi orenen biriyim ve hqlada oreniyorum canim benim ne odunlugu var kiz kocanin
Ayyy canım benim özlemez miyim hiç? valla kk benim vazgeçilmezim özlemişim:29::29::38:

hoşgeldinnnn:3:
kızlar ben çağırdım ümitliyi çünkü onun da tilkiliğe ihtiyacı olduğunu düşündüm sağolsun davetime icabet etti:16:
Ama kk yi ozleme beni ozle bananeeee yaaaaa telden yaziyorum mimik koyamiyorum halimden anla

Ufffff nedir bu odunlardan cektigimiz hos geldin lily iyi yapmis seni cagarmakla burda herkez herkeze derdini rhatca doker herkezde birbirlerine tavsiyede bulu ur ayptir solrmrsi tilkilik orenir bende zor yollardan tilkiligi orenen biriyim ve hqlada oreniyorum canim benim ne odunlugu var kiz kocanin

Ama kk yi ozleme beni ozle bananeeee yaaaaa telden yaziyorum mimik koyamiyorum halimden anla
valla özledim kız hatta bugun krizantemle irtibata geçsem mi demedim değil hani :))) sohbet şahaneydi keşke yakın olsaydık yine yapardık

canım açtığım konulara bakma imkanın varsa herşeyi yazdım sayılır..
genel itibariyle farklı dillerden konuşuyoruz eşimle..
bence birbirimize göre değiliz gibi..
ama oldu bikere..
hayırlısı..
şimdilik çocuk düşünmüyorum adam edene kadar..
bi yıllık evliyim bu arada :))

valla özledim kız hatta bugun krizantemle irtibata geçsem mi demedim değil hani :))) sohbet şahaneydi keşke yakın olsaydık yine yapardık
Evet hala seninle aohbetine dpyamadim zaman ne kadar cabuk gecti anlamadim canim yaaa inan keske ogun bize kalsaydinda gece sohbet edeydik dicektim utancimdan diyemedim yanlis anlarsin diye ama ssicak kanlisin cok sekersin kanim sana cok kaynadi yaa
canım açtığım konulara bakma imkanın varsa herşeyi yazdım sayılır..
genel itibariyle farklı dillerden konuşuyoruz eşimle..
bence birbirimize göre değiliz gibi..
ama oldu bikere..
hayırlısı..
şimdilik çocuk düşünmüyorum adam edene kadar..
bi yıllık evliyim bu arada :))

Suanda bakamiyorum canim telden girdigimden ama evliliklerde en buyuk sorun iletisim kopuklugu zaten bix cok yasadik halada yasiyorux ama eskisi kadar deil

Kızlar ii gcleeeeerrr.....
Kim var kim yok....
Krizcim yazamdm kaç gündür ama takip ediyorum ii adam etmişin valla...nazar değmesin...
Dolmacim sinav stresin ne alemde atlattin mi?
Deniz yine bi var bi yok...
Dorugun annesi niye banlandin meraktayim...
Ezgicim hayırlı olsun taşınmışin...
Bitirim sen Kayseri de misin ben de Kayseri'deyim...
Eses naber nye ses vermiosun kendi konuna gidion dimi arada bak buraya. ...
Istanbullum baristin mi kocacinla?
Aysecik sen bana niye hic yzmiosun..?
Herkese ii haftalaarrr....;)

ßůšr@

Ohhh be sonunda yazabildinn kuzum yaaaa naassin bakem ozledinmi beni

Bende seni canim cepten girdim size bakabilmek icin ama coktan cikmisin sanirsam

evet canım benim çıktım bişey için girdim ama senin msjı görünce cvp veriyimde öyle çıkayım dedim :8::8:
lilly hoşgeldin ne zamandır görünmüyordun ortalıklarda :6:
yeni gelen arkadaşımızada hoşgeldin diyeyim adınada tam bakamadım ama odu bi eşi varmış o aklımda kaldı işte ona hoşgeldin diyim :52:
veee ben çıkayım artık :10:
herkeslere tatlı uykular :37::3::3:

Kim var kim yok....
Krizcim yazamdm kaç gündür ama takip ediyorum ii adam etmişin valla...nazar değmesin...

ßůšr@
tamda çıkıyordum sanada cvp yazmamak olmayacak şimdi :9:
düşüncen ve ilgin için çok mersii büşracım :29:
sınavım kritik bi durum içindeyim iç açıcı geçmedi merakla sonucu bekliyorum dua edinde geçmiş olyım sınavı bekleyene kadar ben 100 200 doğururum artık :52::52:
sen nasılsın :6:

Evet hala seninle aohbetine dpyamadim zaman ne kadar cabuk gecti anlamadim canim yaaa inan keske ogun bize kalsaydinda gece sohbet edeydik dicektim utancimdan diyemedim yanlis anlarsin diye ama ssicak kanlisin cok sekersin kanim sana cok kaynadi yaa

Suanda bakamiyorum canim telden girdigimden ama evliliklerde en buyuk sorun iletisim kopuklugu zaten bix cok yasadik halada yasiyorux ama eskisi kadar deil

Benim lilymmmm bitanedir. arkadaşların en güzeli o :16::16:

hatasını anladı şimdi görecek ooo benim gercek yüzümüü korsun benden uleyynnn :23::23::23:

aboooo meraklandım valla kız :1::1::1:
anlat hele de örenecek su isin aslını :23::23::23::ssz:

Bir kaç gün giremeyebilirim canım.
Geldiğimde hatırlatta döküleyim bende :61:

napcn adama kız :):53::53::53:
yicem bitircem onuuu :ssz::ssz::ssz::ssz:
ben yapacamı yaptım özür diledi barıştık ama bir daha olursa kafasını kesin daha beter kırıcam :22::22::22:
Kim var kim yok....

ßůšr@
ohhh beee sonunda takip ediyosun yani bende yazdıklarımızı okuyamıyosun sandımdım
nber kuzum nasılsın he valla canım adam oldu sayılır ama erkek milleti işte bir yanı düzelse diyer yanı bozuluyor
evet canım benim çıktım bişey için girdim ama senin msjı görünce cvp veriyimde öyle çıkayım dedim :8::8:
lilly hoşgeldin ne zamandır görünmüyordun ortalıklarda :6:
yeni gelen arkadaşımızada hoşgeldin diyeyim adınada tam bakamadım ama odu bi eşi varmış o aklımda kaldı işte ona hoşgeldin diyim :52:
veee ben çıkayım artık :10:
herkeslere tatlı uykular :37::3::3:
iyiki yazdın canım benim dün sizle konustuktan sonra birde annemlere gittik orda cay içtik cok gec saatte yattık o yüzden bu gün gec kalktık
tamda çıkıyordum sanada cvp yazmamak olmayacak şimdi :9:
düşüncen ve ilgin için çok mersii büşracım :29:
sınavım kritik bi durum içindeyim iç açıcı geçmedi merakla sonucu bekliyorum dua edinde geçmiş olyım sınavı bekleyene kadar ben 100 200 doğururum artık :52::52:
sen nasılsın :6:
100 200mu dogurmakmı
Benim lilymmmm bitanedir. arkadaşların en güzeli o :16::16:
evet bade lily le yüz yüze tanısmak bana nasip oldu kendisi cok yana yakın inan sohbetine doyamadım cok sevdim onu
hoş geldin canım sende aramızda
Bir kaç gün giremeyebilirim canım.
Geldiğimde hatırlatta döküleyim bende :61:
ozaman alıntılayarak cevaplayayımda geldiğinde gör sonra dökül büyük bir sabırla ve meraklan bekleyeceğim :1::1::1::1:

evettttt bugünkü yoklamamızı alalım hemen hatunlar kaç gündür alamıyorum zatii :ssz::ssz::ssz::ssz:
R]​
:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER][/CENTER]

Son düzenleme:
günaydın kızlar. cmartesi benim yavruları alıp gezdim tozdum. çokdandır çocuklarımla yanlız zaman geçiremiyorduk.onlarada bana da iyi geldi. tabii sıpalar baya para harcattılar:1: neyse pazar günü sonda bende benimkiyle tartıştım. baya olmuştu tartışmayalı özlemişim dicem yuh diceksiniz:23: sebep şu: kahvaltı için evin yakınında fırınımız var. eşim oradan börek falan alıyım dedi oğlan arkasına aglayınca dur giydiriyim de onuda götür dedim. demez olaydımdım:26: oğlanla tam asnsöre binecekler asansör geldi asansörün kapısı açılınca 17 aylık yeni yüren bebeğe hadi oğlum gir demzmi:47: ben kzıorum oğlanı kucagına al arada kalır. o dıoki hala dur bişi olmaz ben bakıyorum. yahu al diorum sinirlendim iyice çocuk sıkışacak tansiyonum fırladı ayy die bagırmışım apartman inledi. benimkide gir içeri die bagırmazmı:47: sen eve gelirsin dedim kapadım kapıyı neyse gitti geldiler ama ben okadar korktum ki kend,me gelemedim. eve gelince dedim sen ne zmn bu kadar sorumsuz oldun ya kapıya sıkışsa kolu arada kalsa. demezmi asansörün sensörü var:26: yuhd edimya elktrik gitse oanda napıcan ozmn.yok cnm sende abartıyorsun dedi. dedim kalhvaltını otur yap şimdi oturmadım sofraya.( bence sorun yok zaten rejimdeyim açlığa alıştım:1:) neyse konuşmadım çok yalvardı bende yemem çocuklar zülüyor gel die tmm dedim 1 bardak çay içtim kalkdım. bir daha aynı sorumsuzluğu yaparsan oğlanlanı emant etmem dedim:47: şuna bakya erkek ne bilsin çocuk nasıl ortaya geliyor. konu çocuklarım olunca panter oluyorum elimde değil:43:ana gibi düşünemez yavrularını. neyse berbat geçti pazarım.hala konuşmuyorum bu arada konuyu kafasında iyice pekiştirsin:1: arada burnunu sürtmek iyidir:ssz: heaa banlanma sebebimi sormuşsunuz. evet ben öyle pek tartışmaya girmem ama hatun öyle bir kaşındıki artık sığ beyinli deyince banlanmışım:1: çokda fifi:51: hiç bukadar uzun yazmamıştım parmaklarım agrıdı yeter:ssz: sizde ne var ne yok.

Son düzenleme:
evettttt bugünkü yoklamamızı alalım hemen hatunlar kaç gündür alamıyorum zatii :ssz::ssz::ssz::ssz:
R]​
:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER][/CENTER]

burda hocaaaammm:37::52::52::52:

günaydın kızlar. cmartesi benim yavruları alıp gezdim tozdum. çokdandır çocuklarımla yanlız zaman geçiremiyorduk.onlarada bana da iyi geldi. tabii sıpalar baya para harcattılar:1: neyse pazar günü sonda bende benimkiyle tartıştım. baya olmuştu tartışmayalı özlemişim dicem yuh diceksiniz:23: sebep şu: kahvaltı için evin yakınında fırınımız var. eşim oradan börek falan alıyım dedi oğlan arkasına aglayınca dur giydiriyim de onuda götür dedim. demez olaydımdım:26: oğlanla tam asnsöre binecekler asansör geldi asansörün kapısı açılınca 17 aylık yeni yüren bebeğe hadi oğlum gir demzmi:47: ben kzıorum oğlanı kucagına al arada kalır. o dıoki hala dur bişi olmaz ben bakıyorum. yahu al diorum sinirlendim iyice çocuk sıkışacak tansiyonum fırladı ayy die bagırmışım apartman inledi. benimkide gir içeri die bagırmazmı:47: sen eve gelirsin dedim kapadım kapıyı neyse gitti geldiler ama ben okadar korktum ki kend,me gelemedim. eve gelince dedim sen ne zmn bu kadar sorumsuz oldun ya kapıya sıkışsa kolu arada kalsa. demezmi asansörün sensörü var:26: yuhd edimya elktrik gitse oanda napıcan ozmn.yok cnm sende abartıyorsun dedi. dedim kalhvaltını otur yap şimdi oturmadım sofraya.( bence sorun yok zaten rejimdeyim açlığa alıştım:1:) neyse konuşmadım çok yalvardı bende yemem çocuklar zülüyor gel die tmm dedim 1 bardak çay içtim kalkdım. bir daha aynı sorumsuzluğu yaparsan oğlanlanı emant etmem dedim:47: şuna bakya erkek ne bilsin çocuk nasıl ortaya geliyor. konu çocuklarım olunca panter oluyorum elimde değil:43:ana gibi düşünemez yavrularını. neyse berbat geçti pazarım.hala konuşmuyorum bu arada konuyu kafasında iyice pekiştirsin:1: arada burnunu sürtmek iyidir:ssz: heaa banlanma sebebimi sormuşsunuz. evet ben öyle pek tartışmaya girmem ama hatun öyle bir kaşındıki artık sığ beyinli deyince banlanmışım:1: çokda fifi:51: hiç bukadar uzun yazmamıştım parmaklarım agrıdı yeter:ssz: sizde ne var ne yok.

kız zaten asonsör elktirikle çalışmıyomu elektirikler gitse kapı nasıl kapanıpta bebegin eli sıkışıcak :1::1::1:

Kizlar selamlar.. gunaydnnnn.
Nabersiniz.
Baktim cok kisi yok, yazilarim gorunur dedm.

Back
X