günaydın kızlar. cmartesi benim yavruları alıp gezdim tozdum. çokdandır çocuklarımla yanlız zaman geçiremiyorduk.onlarada bana da iyi geldi. tabii sıpalar baya para harcattılar

neyse pazar günü sonda bende benimkiyle tartıştım. baya olmuştu tartışmayalı özlemişim dicem yuh diceksiniz

sebep şu: kahvaltı için evin yakınında fırınımız var. eşim oradan börek falan alıyım dedi oğlan arkasına aglayınca dur giydiriyim de onuda götür dedim. demez olaydımdım:26: oğlanla tam asnsöre binecekler asansör geldi asansörün kapısı açılınca 17 aylık yeni yüren bebeğe hadi oğlum gir demzmi

ben kzıorum oğlanı kucagına al arada kalır. o dıoki hala dur bişi olmaz ben bakıyorum. yahu al diorum sinirlendim iyice çocuk sıkışacak tansiyonum fırladı ayy die bagırmışım apartman inledi. benimkide gir içeri die bagırmazmı

sen eve gelirsin dedim kapadım kapıyı neyse gitti geldiler ama ben okadar korktum ki kend,me gelemedim. eve gelince dedim sen ne zmn bu kadar sorumsuz oldun ya kapıya sıkışsa kolu arada kalsa. demezmi asansörün sensörü var:26: yuhd edimya elktrik gitse oanda napıcan ozmn.yok cnm sende abartıyorsun dedi. dedim kalhvaltını otur yap şimdi oturmadım sofraya.( bence sorun yok zaten rejimdeyim açlığa alıştım

) neyse konuşmadım çok yalvardı bende yemem çocuklar zülüyor gel die tmm dedim 1 bardak çay içtim kalkdım. bir daha aynı sorumsuzluğu yaparsan oğlanlanı emant etmem dedim

şuna bakya erkek ne bilsin çocuk nasıl ortaya geliyor. konu çocuklarım olunca panter oluyorum elimde değil

ana gibi düşünemez yavrularını. neyse berbat geçti pazarım.hala konuşmuyorum bu arada konuyu kafasında iyice pekiştirsin

arada burnunu sürtmek iyidir

heaa banlanma sebebimi sormuşsunuz. evet ben öyle pek tartışmaya girmem ama hatun öyle bir kaşındıki artık sığ beyinli deyince banlanmışım

çokda fifi

hiç bukadar uzun yazmamıştım parmaklarım agrıdı yeter

sizde ne var ne yok.