• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ıslak kek:26: börek odane:26: ben unuttum neydi onlar. yeme yeme sende egh:1: salatayı uzatın ytr:43:

ben dün valla bir yedim bir yedim börek kekler tatlılar Allah Allah karnım kocaman eve geldim dün dayı kızının bebegine diş partisi yapıldıda :17::17::17:

neden tartıstınız yaa ben küçük ölçekli tartısmalara alıstım canım :1::1::1:

valla diyete cok fazla uydugumu söleyemem :17::17::17:

edepsizzzz bırak adamı rahatt :1::1::1::1:

hoş gelmişssen canoooo
ne zamandan beri dohbet edemiyoruz ölzedim seni :54::54::54:

heee şöleee bundan sonra her gün yokalama cekecem haberinizola :ssz::ssz::ssz::ssz:

cnm bizde aslında tam tersi oğlan düşer bnmki hmn koşar dur derim kendi kalksın hmn atlayınca ahh cnm die yaygarayı basıyor danam çünkü. yere memesi düşer evde bnm ki koşar kaynatsakmı die. hiç aldırmam yıkar veririm. ben görmeden defarlarca düşüp agzına götürüyr zaten:) vs. anlıcan asıl korumacı o yaşayarak ögrensin diyen ben. ama bizim olay tehkile arzediyor:26: kızdıgım buydu benim.. sana sonuna kadar katılıyorum:ssz:

cnm bizde aslında tam tersi oğlan düşer bnmki hmn koşar dur derim kendi kalksın hmn atlayınca ahh cnm die yaygarayı basıyor danam çünkü. yere memesi düşer evde bnm ki koşar kaynatsakmı die. hiç aldırmam yıkar veririm. ben görmeden defarlarca düşüp agzına götürüyr zaten:) vs. anlıcan asıl korumacı o yaşayarak ögrensin diyen ben. ama bizim olay tehkile arzediyor:26: kızdıgım buydu benim.. sana sonuna kadar katılıyorum:ssz:

lilye yazıyordum yanlış alıntı yapdım krizim:1:Allah beni naapmasın:37:

hımm ozaman boşuna yorum yapmim sen dorusunu yapıyorsun çünkü şekerimm :54::54::54:

misafirim var yine yineeee:43: hazırlık yapıcam. gidiorum beni özleyin:ssz: yada özlemeyin:47: (dikkat!! tehdit):37:

kızlar benim içinde artık calısma zamanıdır :41:aslında gec bile kaldım ama sizlerle sohbet edeyim diye biraz daha erteledim işlerimi siz yazın ben telden cevap vermeye calısıcam gene hepinizi :54::54::54:

takma tabi. taktak takacak yerimiz kalmadı yaa. salla çok düşünme üstünde durma:23:

Durmuyorum walla, ustunde durunca ben uzuluorm sadce. Bakiorm gun snra hcbise olmams gibi dawranior,
Kriziantem, dun arkadasyla gorusucekti, dedm daha 2gun once goorusmediniz mi,, bunu dedm sadece. Basladi ben mi erkek sen mi, blmemnee blirsim klasik seylrr. Gorusme de demedm, gt gorus dedm, sadece sordum. Netice uyuzligundam gtmedi. Bugun de laf eder, snn yuzunden gitmedm bilmemne. Arkadssm kalmadi cvremde snn yuzunden der dururrr. Aman hee tmm sensn diiip gcicem. Napimm.

Llye, evt diyet gunlgnin müdaviniyim.

Dorugunannes, sekerm diyet yontemlernde yazar 5gunde 5kilo diyeti diye.

eltimlerle ama nasıl olacak bilmem olayları biliyosun ya kaynanam cephesinden ses yok hala sinirden catlıcam varya
Ben yokken yazıştıklarınızı okumaya başlamıştım o yorumlarda gördüm - senin eltiyle ne problemin vardı anımsayamadım da?:44:

neden tartıstınız yaa ben küçük ölçekli tartısmalara alıstım canım :1::1::1:

valla diyete cok fazla uydugumu söleyemem :17::17::17:

edepsizzzz bırak adamı rahatt :1::1::1::1:

hoş gelmişssen canoooo
ne zamandan beri dohbet edemiyoruz ölzedim seni :54::54::54:

heee şöleee bundan sonra her gün yokalama cekecem haberinizola :ssz::ssz::ssz::ssz:
çek anacım hatta var ya kim önce gelirse yoklama alsın ne dersiniz?:34:

hosbuldum cnm .. sende hosgeldin:13:
bende mamma yapıorum amcamın kızı gelcek,:55:
slak kek & börek & salata sizde atlayın gelin haydi krizantemlee :10:
Valla 10 saatlik yoldan geldim bir de üstüne Antalya çok gelir ama Eskişehir olsaydı düşünebilirdim:1:

ama senin benim durumlarından haberin yok sanırsam
ne zamandan beri seni burda göremiyordum kuzum nasılsın
benim kocayla 2 gündür kavga ettik sinir krizleri gecirtti bana :22::22::22:
Kız kocayla ne diye kavga ettiniz valla okumam gereken 90 küsür sayfa var meraktan çatlatma beni:44:

ıslak kek:26: börek odane:26: ben unuttum neydi onlar. yeme yeme sende egh:1: salatayı uzatın ytr:43:
Ben diyetteyken de canım çok çekerse yiyorum valla hiç kısamam çünkü 15 yıldır diyet yapa yapa öğrendiğim birşey varsa ki tüm uzmanlar da bunu der - herşeyden yiyerek kilo verilebilir ben bu yöntemle hiç yediğimden kısmadan aksine çoğaltarak kilo verdim son 1,5 aydır birşey yapmadığım halde aynı kilodayım birkaç gün içinde toparlanıp tekrar başlayacağım inşallah bakalım

ben dün valla bir yedim bir yedim börek kekler tatlılar Allah Allah karnım kocaman eve geldim dün dayı kızının bebegine diş partisi yapıldıda :17::17::17:
Afiyet olsun dayının kızını da öp benim için bir dahaki sefere:34:
Anladım canım - işte erkeklerde düşünce mekanizması biizm kadar hızlı çalışmıyor odun ya anca yontulacak:37:
(yazdıklarından bana cevap verdiğini anladım alıntı yanlış olmuş :1:)

misafirim var yine yineeee:43: hazırlık yapıcam. gidiorum beni özleyin:ssz: yada özlemeyin:47: (dikkat!! tehdit):37:
Özleriz kız neden özlemeyelim:16:

kızlar benim içinde artık calısma zamanıdır :41:aslında gec bile kaldım ama sizlerle sohbet edeyim diye biraz daha erteledim işlerimi siz yazın ben telden cevap vermeye calısıcam gene hepinizi :54::54::54:
Kolay gelsin, bol siparişler bol kazançlar olsun krizantemcim:16:

Durmuyorum walla, ustunde durunca ben uzuluorm sadce. Bakiorm gun snra hcbise olmams gibi dawranior,
Kriziantem, dun arkadasyla gorusucekti, dedm daha 2gun once goorusmediniz mi,, bunu dedm sadece. Basladi ben mi erkek sen mi, blmemnee blirsim klasik seylrr. Gorusme de demedm, gt gorus dedm, sadece sordum. Netice uyuzligundam gtmedi. Bugun de laf eder, snn yuzunden gitmedm bilmemne. Arkadssm kalmadi cvremde snn yuzunden der dururrr. Aman hee tmm sensn diiip gcicem. Napimm.

Llye, evt diyet gunlgnin müdaviniyim.

Dorugunannes, sekerm diyet yontemlernde yazar 5gunde 5kilo diyeti diye.
Eşin nazlı mı? Merak ettiğim birşey var bir ilişkide neden hep suçlama olur? Yani tamam sen sormuşsun o da trip atmış sonra inatlaşıp gitmemiş ama sen gitme demediğin halde suçlu nasıl oluyr da sen oluyorsun? Ben sen şöylesin böylesin diyen birine "ben sana baştan ne olduğumu söyledim yalan birşey demedim ben buyum" deyip yol verdim hiç çekemem naz, trip:19: ben kimseye nazlanmıyorum burada da ben miyim erkek sen misin de naz yapıyorsun diyesim gelir:47:
Benim günlüğümün mü müdavinisin anlamadm:44:

Eşin nazlı mı? Merak ettiğim birşey var bir ilişkide neden hep suçlama olur? Yani tamam sen sormuşsun o da trip atmış sonra inatlaşıp gitmemiş ama sen gitme demediğin halde suçlu nasıl oluyr da sen oluyorsun? Ben sen şöylesin böylesin diyen birine "ben sana baştan ne olduğumu söyledim yalan birşey demedim ben buyum" deyip yol verdim hiç çekemem naz, trip:19: ben kimseye nazlanmıyorum burada da ben miyim erkek sen misin de naz yapıyorsun diyesim gelir:47:
Benim günlüğümün mü müdavinisin anlamadm:44:

Lly yok nazli degil' eskiden gdemezsn derdm her gttgi yere tartisirdk. Esimde degisk bi huy aldi anlamiorm gtme de demiorm .. aman takmiorm cnm ya
Ben diyet gunlugune cok takiliyorm demek istedim. Kilo vermek icin.

amanın hızınıza yetişemiyomm hatunlar..
maşallah Allah muhabbetinizi artırsınn..
ben de bdv'da eşle ilgili yorumlarda eşimi çekiştirip rahatlıyodum sonra bura aklıma geldii..ee napıyonuz bakalımm :))

Kızlar ii gcleeeeerrr.....
Kim var kim yok....
Krizcim yazamdm kaç gündür ama takip ediyorum ii adam etmişin valla...nazar değmesin...
Dolmacim sinav stresin ne alemde atlattin mi?
Deniz yine bi var bi yok...
Dorugun annesi niye banlandin meraktayim...
Ezgicim hayırlı olsun taşınmışin...
Bitirim sen Kayseri de misin ben de Kayseri'deyim...
Eses naber nye ses vermiosun kendi konuna gidion dimi arada bak buraya. ...
Istanbullum baristin mi kocacinla?
Aysecik sen bana niye hic yzmiosun..?
Herkese ii haftalaarrr....;)

ßůšr@

ewet cnm kayserideyim ben erkiletteyim sen neredesin?

günaydın bu arada kızlar :9::9::9::9::9::9::9::9:

evettttt bugünkü yoklamamızı alalım hemen hatunlar kaç gündür alamıyorum zatii :ssz::ssz::ssz::ssz:
R]​
:1:BUYRUN TİLKİLER:1:
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:
[/CENTER][/CENTER]

yoklama mı :18::18::18::18::18:
yettim gariiiii :10::10:
krizi canım nasılsın sen hep erken güne başlardın geç uynamakla iyi etmişssin dinlenmiş oldun :32:

amanın hızınıza yetişemiyomm hatunlar..
maşallah Allah muhabbetinizi artırsınn..
ben de bdv'da eşle ilgili yorumlarda eşimi çekiştirip rahatlıyodum sonra bura aklıma geldii..ee napıyonuz bakalımm :))

bize çocukken hep denilen söz '' AZ ÖTEDE OYNAYIN '' :52::52::52::52:
Özellikle kadriye teyze :27::27:

Back
X