• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kizlar selamlar.. gunaydnnnn.
Nabersiniz.
Baktim cok kisi yok, yazilarim gorunur dedm.

cnm hg. sen yazarsında ben görmezmiyim hiç kaçırmam:) ay geçen hafta 2 kilo vermişim bugun tartı günümdü. aman şkür tekrar kilo vermeye başladım. bi 64 olsam:ssz: oğluşun nasıl

cnm hg. sen yazarsında ben görmezmiyim hiç kaçırmam:) ay geçen hafta 2 kilo vermişim bugun tartı günümdü. aman şkür tekrar kilo vermeye başladım. bi 64 olsam:ssz: oğluşun nasıl

Kacirmaaa tabiisiiiiiii:21:
Ne diyeti yaptnn, bnm bu aralar durdu. Hos hfta sonu yedim ama bu hfta cook umutluyum,m. Oglisde iyi nasil olsun, sukur ates atlattik, hapsiriodu o da kesildi. Pipiside iyilesior

Kizlar selamlar.. gunaydnnnn.
Nabersiniz.
Baktim cok kisi yok, yazilarim gorunur dedm.
hoş geldin canım benm sen yaz ben kalabalık bile olsa seni görürür cevaplarım canım benim
evet kalabalık değiliz kızlar hala daha uyuyorlar horul horul :1::1::1:
nasılsın :ssz::ssz::ssz:
hb kzuum:54: yukarıda yazdıklarımı okudunmu kı:26: ne diosun bu işe
okudum yav ilk ona yazdım da sen görmedin :1::1::1:
yavrum sıkıştıgı anda diyorumyaaaaaaaaa sende harun gibi beni delirtme:47:bebegin olsun hele görürüm seni :43:

kavga etcem diye paralamısın kendini rahatladın mı bari :ssz::ssz::ssz:
yazık adama :1::1::1:

kızlarben bir kahvaltı yapem geliyorum bensiz takılın sindilik :1::1::1:

Kacirmaaa tabiisiiiiiii:21:
Ne diyeti yaptnn, bnm bu aralar durdu. Hos hfta sonu yedim ama bu hfta cook umutluyum,m. Oglisde iyi nasil olsun, sukur ates atlattik, hapsiriodu o da kesildi. Pipiside iyilesior

ay bu piplerle başımız arada kaldı:1: cnm pek tavsiye etmesemde malesef yapıyorum arada.metobolizma duruyor bi yerde. şok diyet yapıyorum 2 hafta arayla 2. 3 gün. sadece sebze yada çorba yada meyve öyle bide sporu ekleyince ( fazla yapamıyorum) olduyor işte tekrar başlıyorum vermeye.14 kilo verdim şubattan beri. 64 hedef bakalım son bir ayda 4 kil vermeyi hedefledim inşlh olur

kızlarben bir kahvaltı yapem geliyorum bensiz takılın sindilik :1::1::1:

Afiyet olsun, kahvlti masani cekip paylaassanda istahmz artsaa, artip hemen azalsa yanil.:1:
Bende iyiyimm kocisle az tartistk dun. Takmiorm amaaa,:21:

hoş geldin canım benm sen yaz ben kalabalık bile olsa seni görürür cevaplarım canım benim
evet kalabalık değiliz kızlar hala daha uyuyorlar horul horul :1::1::1:
nasılsın :ssz::ssz::ssz:

okudum yav ilk ona yazdım da sen görmedin :1::1::1:

kavga etcem diye paralamısın kendini rahatladın mı bari :ssz::ssz::ssz:
yazık adama :1::1::1:

püüüüüüüü:47: rahatlamadım:ssz: akşama az daha kızıyım dicemde adamda tık yok. tmm olur diyor afgız tadıyla kavga bile edemiyoruz:ssz:

ay bu piplerle başımız arada kaldı:1: cnm pek tavsiye etmesemde malesef yapıyorum arada.metobolizma duruyor bi yerde. şok diyet yapıyorum 2 hafta arayla 2. 3 gün. sadece sebze yada çorba yada meyve öyle bide sporu ekleyince ( fazla yapamıyorum) olduyor işte tekrar başlıyorum vermeye.14 kilo verdim şubattan beri. 64 hedef bakalım son bir ayda 4 kil vermeyi hedefledim inşlh olur

Aynenn ama erken atlattm ben sukur. Bende su 5gnlk diyeti yapicam

Günaydın kızlar :3:
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Krizantem - canım yoklamayı beğendim:34: yani buradayım:1:
Dorugunannesi - anne olmak böyle olsa gerek ama geçen hafta malum izindeydim tv'de Doğan Cüceloğlu anlattı çocukları birşeyleri başarmaları için kendi hallerine bırakmalıyız hemen imdada yetişip kurtarıyoruz ama bu çocuğun kişilik gelişimi için doğru değil dedi - aslında eşin sorumsuzca davranmış ama çocuklara karşı aşırı savunmacı olmak da iyi değilmiş - yanlış anlama ben anne olmamakla birlikte çocuklar konusunda çok hassasımdır kıyamam onlara ama ben annemi kardeşimi büyütürken çok gözlemlemişimdir ve hep derdim biraz rahat bırak çocuğu çok üstüne düşme - bana kızardı kıskanıyorsun diye ama şimdi sorumluluk alırken zorlanan içe kapanık bir çocuk oldu
Hkmt-krkya - seni diyet topiklerinde görmüştüm sen de hoşgeldin - gerçi ben bu aralar ara verdim ama birkaç güne toparlanırım herhalde
Dolma - sen nasılsın canım hafta sonu senin de mi sınavlar vardı yoksa?:44: çok geçmişte neler yazıştınız bakamadım ama sınavlarım var yazmışsın - valla ben de uyku arası soru çözdüm kalırsa seneye kalsın artık yapacak birşey yok olan oldu
Bade'm - canım hoşgelmişsin güzel dileklerin için teşekkür ederim:38:
Deniz,Tulipa, Büşra, Ayşe kızlar sizler nasılsınız görüşmeyeli?

Afiyet olsun, kahvlti masani cekip paylaassanda istahmz artsaa, artip hemen azalsa yanil.:1:
Bende iyiyimm kocisle az tartistk dun. Takmiorm amaaa,:21:
neden tartıstınız yaa ben küçük ölçekli tartısmalara alıstım canım :1::1::1:
az ye az:47: :ssz::ssz: tartacam seni:47:
valla diyete cok fazla uydugumu söleyemem :17::17::17:
püüüüüüüü:47: rahatlamadım:ssz: akşama az daha kızıyım dicemde adamda tık yok. tmm olur diyor afgız tadıyla kavga bile edemiyoruz:ssz:
edepsizzzz bırak adamı rahatt :1::1::1::1:
selam krizantem naber kuzum :3::3::3::3:
hoş gelmişssen canoooo
ne zamandan beri dohbet edemiyoruz ölzedim seni :54::54::54:
Günaydın kızlar :3:
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Krizantem - canım yoklamayı beğendim:34: yani buradayım:1:
Dorugunannesi - anne olmak böyle olsa gerek ama geçen hafta malum izindeydim tv'de Doğan Cüceloğlu anlattı çocukları birşeyleri başarmaları için kendi hallerine bırakmalıyız hemen imdada yetişip kurtarıyoruz ama bu çocuğun kişilik gelişimi için doğru değil dedi - aslında eşin sorumsuzca davranmış ama çocuklara karşı aşırı savunmacı olmak da iyi değilmiş - yanlış anlama ben anne olmamakla birlikte çocuklar konusunda çok hassasımdır kıyamam onlara ama ben annemi kardeşimi büyütürken çok gözlemlemişimdir ve hep derdim biraz rahat bırak çocuğu çok üstüne düşme - bana kızardı kıskanıyorsun diye ama şimdi sorumluluk alırken zorlanan içe kapanık bir çocuk oldu
Hkmt-krkya - seni diyet topiklerinde görmüştüm sen de hoşgeldin - gerçi ben bu aralar ara verdim ama birkaç güne toparlanırım herhalde
Dolma - sen nasılsın canım hafta sonu senin de mi sınavlar vardı yoksa?:44: çok geçmişte neler yazıştınız bakamadım ama sınavlarım var yazmışsın - valla ben de uyku arası soru çözdüm kalırsa seneye kalsın artık yapacak birşey yok olan oldu
Bade'm - canım hoşgelmişsin güzel dileklerin için teşekkür ederim:38:
Deniz,Tulipa, Büşra, Ayşe kızlar sizler nasılsınız görüşmeyeli?

heee şöleee bundan sonra her gün yokalama cekecem haberinizola :ssz::ssz::ssz::ssz:

mama yiyor şişko. hg bu arada ben banlıyken geldin sen sanırım:1:

hosbuldum cnm .. sende hosgeldin:13:
bende mamma yapıorum amcamın kızı gelcek,:55:
slak kek & börek & salata sizde atlayın gelin haydi krizantemlee :10:

hoş gelmişssen canoooo
ne zamandan beri dohbet edemiyoruz ölzedim seni :54::54::54:

hosbuldum kuzum .. :29:
özledimm seni bende .. :13:

ama senin benim durumlarından haberin yok sanırsam
ne zamandan beri seni burda göremiyordum kuzum nasılsın
benim kocayla 2 gündür kavga ettik sinir krizleri gecirtti bana :22::22::22:

hosbuldum cnm .. sende hosgeldin:13:
bende mamma yapıorum amcamın kızı gelcek,:55:
slak kek & börek & salata sizde atlayın gelin haydi krizantemlee :10:

ıslak kek:26: börek odane:26: ben unuttum neydi onlar. yeme yeme sende egh:1: salatayı uzatın ytr:43:

Back
X