Günaydın kızlar

Yeni gelenler hoşgeldiniz
Krizantem - canım yoklamayı beğendim

yani buradayım
Dorugunannesi - anne olmak böyle olsa gerek ama geçen hafta malum izindeydim tv'de Doğan Cüceloğlu anlattı çocukları birşeyleri başarmaları için kendi hallerine bırakmalıyız hemen imdada yetişip kurtarıyoruz ama bu çocuğun kişilik gelişimi için doğru değil dedi - aslında eşin sorumsuzca davranmış ama çocuklara karşı aşırı savunmacı olmak da iyi değilmiş - yanlış anlama ben anne olmamakla birlikte çocuklar konusunda çok hassasımdır kıyamam onlara ama ben annemi kardeşimi büyütürken çok gözlemlemişimdir ve hep derdim biraz rahat bırak çocuğu çok üstüne düşme - bana kızardı kıskanıyorsun diye ama şimdi sorumluluk alırken zorlanan içe kapanık bir çocuk oldu
Hkmt-krkya - seni diyet topiklerinde görmüştüm sen de hoşgeldin - gerçi ben bu aralar ara verdim ama birkaç güne toparlanırım herhalde
Dolma - sen nasılsın canım hafta sonu senin de mi sınavlar vardı yoksa?:44: çok geçmişte neler yazıştınız bakamadım ama sınavlarım var yazmışsın - valla ben de uyku arası soru çözdüm kalırsa seneye kalsın artık yapacak birşey yok olan oldu
Bade'm - canım hoşgelmişsin güzel dileklerin için teşekkür ederim

Deniz,Tulipa, Büşra, Ayşe kızlar sizler nasılsınız görüşmeyeli?