• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yoklama mı :18::18::18::18::18:
yettim gariiiii :10::10:
krizi canım nasılsın sen hep erken güne başlardın geç uynamakla iyi etmişssin dinlenmiş oldun :32:

Telden yaziyorum kuzum senin ya:zdigini gorunce yazayim dedim her zaman biliyosun gorusemiyoruz

Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşin nazlı mı? Merak ettiğim birşey var bir ilişkide neden hep suçlama olur? Yani tamam sen sormuşsun o da trip atmış sonra inatlaşıp gitmemiş ama sen gitme demediğin halde suçlu nasıl oluyr da sen oluyorsun? Ben sen şöylesin böylesin diyen birine "ben sana baştan ne olduğumu söyledim yalan birşey demedim ben buyum" deyip yol verdim hiç çekemem naz, trip:19: ben kimseye nazlanmıyorum burada da ben miyim erkek sen misin de naz yapıyorsun diyesim gelir:47:
Benim günlüğümün mü müdavinisin anlamadm:44:

Yazdim cnim bak hele

bize çocukken hep denilen söz '' AZ ÖTEDE OYNAYIN '' :52::52::52::52:
Özellikle kadriye teyze :27::27:

benim de genel psikolojimi yansıtan ifade diyelim :)))
insanlardan uzaklaşma haleti içerisindeyim :10::10::10:

Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum

,,canımm biraz uzaklaşşsan sen o ortamdann..
olmazmıki iş yerinde bari görmeyin birbirinizi

çok bir arada kalmaların sonuçları mı bunlar canım yalama oldu resmen kavga kavga o uzrsuzluğun içinde tüketiyorsunuz esasında kendinizi..
işmiş oymuş buymuş bırak en azından bi kaç gün kafanı dinle bir arada bulunmayın yada daha farklı daha kesin bi çözüm bulun..

Kızlar ii gcleeeeerrr.....
Kim var kim yok....
Krizcim yazamdm kaç gündür ama takip ediyorum ii adam etmişin valla...nazar değmesin...
Dolmacim sinav stresin ne alemde atlattin mi?
Deniz yine bi var bi yok...
Dorugun annesi niye banlandin meraktayim...
Ezgicim hayırlı olsun taşınmışin...
Bitirim sen Kayseri de misin ben de Kayseri'deyim...
Eses naber nye ses vermiosun kendi konuna gidion dimi arada bak buraya. ...
Istanbullum baristin mi kocacinla?
Aysecik sen bana niye hic yzmiosun..?
Herkese ii haftalaarrr....;)

ßůšr@

slm canımmm takip edemiorum yaaa :50::50:
ya kocam gitti şehir dışına tam barışamadan ama
cumartesi düğün vardı ya ii geçti annem falan gelmişti fazla
surat yapamadım dans ettik mecbren geri çevriemedim eğlendik
baya dünde annemle temzlik yaptık baya heryeri kaldırdık daha çok
annem tabi kurban olurumm ona.aniden bu sabahda kocam
gtti yani doğru düzgün barışamadık daha doğrusu ben o pek küs değildi
ben surat yaptıkça o yanıma gelio bişiler yapıo getirio falan kendi çapımda küstüm yani
şimdiden de özledimm :50::50:

slmm kızlar aramıza yeni katılan varmı bilmiourm
ama varsa hoşgeldiler.
nasılsınız ne var ne yok bakalım kimseyle ilgilenemiorum da
giremiorum çünkü çoğu kez anlettım nedeni ni inş.bende
yakından takip etmeye başlıcam herkesi öptüm hepinizi:54::54:
görüşücez inşşşş.

sağolun fıstıklar hepinizi çok seviyorum
herkesin fikri çok önemli benim için hakkımızda hayırlısı olsun
bi kaç gün daha bekleyip görelim bakalım ne olacak
annemle konuştum az önce telde anladığım kadarıyla onunda çekinceleri var ve bu beni dahada soğuttu
uzak olayım kirada olayım mantığındayım şuan ama bilemiyorum
son durum ne Denizcim??? ben konudan uzak kaldım ama merak ettim seni

heee yaaaaa anam bizim cenemizde susmazdı heeee hergün bir başka konu 2 haftada bu kadar sayfaya geldiysek :1::1::1:
anacım 1 hafta yok oldum 100 sayfa lak lak etmişiniz bu ne yaaa maşallah size:nazar:

sadece sen mi kv şikayet ederdinn bence topluca ederdik :1: neden hep böleler ya
kknın yarısı kvden dertli - ben en iyisi uzun bir süre evlenmeyi düşünmeyeyim hiç kv elti görümce çekemem valla kendi derdim kendime yetiyor:19:

Kiz yine mi kavga ettiniz yaa...
Noldu son durum ne. ¿

ßůšr@

slm canımmm takip edemiorum yaaa :50::50:
ya kocam gitti şehir dışına tam barışamadan ama
cumartesi düğün vardı ya ii geçti annem falan gelmişti fazla
surat yapamadım dans ettik mecbren geri çevriemedim eğlendik
baya dünde annemle temzlik yaptık baya heryeri kaldırdık daha çok
annem tabi kurban olurumm ona.aniden bu sabahda kocam
gtti yani doğru düzgün barışamadık daha doğrusu ben o pek küs değildi
ben surat yaptıkça o yanıma gelio bişiler yapıo getirio falan kendi çapımda küstüm yani
şimdiden de özledimm :50::50:

Olsun olsun iidir biraz mesafe daa çok özlersiniz...
Naz yapabldgin kdar yap..
Sen hamile diil miydin nası tmizlik yaptn kuzum yaa yorma kndini ev işi için...

ßůšr@

Kiz yine mi kavga ettiniz yaa...
Noldu son durum ne. ¿

ßůšr@

Bugun kavga eetik gene aslinda belkide abuk subuk sebeblerden bilmiyorum busraa kafam cok ama cok karisik bugun dagitilacak adresler vardi dedimki bak avukata gidicex sunu yapicaz bunu yapicaz falan diye sonra dun tamam dedi bunlari siralarken bugun ben halilari kontrol ediyorum dedi muhtara gidicem 1saate kalmaz gelirim dedi gidis o gidis
Iki saat oldu acti nevar dedi bende nerde kaldin deim bagardi cagardi ne o ben ona hesap soramazmisim geldi butun isler kaldi bak neden bu kadar sorumsux

...

Back
X