Kiz sen burda yaziyon yuzune yuzune soluyom ben yaaa hala tik yok yeminlembaşka yolu yok anam bunlar uslanmaz akıllanmaz benimkide ben buraya takıldıktan sonra bozuldu lan gayet iyiydi ha 48 yaş bunalımımı nedir ama ben anlamam bunalımdan kusura bakmasın telafi etmeye çalışıyo uygulamalı ama sözlü yook aç ağzınıda bi özür dile ya malmı ne o deilde kocama hakaretten içeri düşüecem ya bu son günlerdeki ettiğim hakareti toplasan 6 7 yıldır etmemişdim
gell 1 fırt çeken 2. fırt bedavvvvaa
Kavga ediyoz ediypzzz sonra gene sarilip yatiyozxx ne tuhafiz heee bisi dicem ama utaniyorum
Kizim kocan var kene benbgelmem ayip
...
kız kusura bama bilmiyodum yarana bastım alahım inşalah sorunsuz yuvan bi sürü çocuğun olur
de deeeeeeeeeeee utanma :)
kocam şehir dışına çok gidiyo bnm
iyi halt ediyorsun. her kavgada olmaztabikide bu yapdugının bi bedeli olmalı. seninkinin yemek yapılıyor, evtemizleniyor ,ütüsü yapılıyor.eee bide keyfi yerine getiriliyoradam gayet memnun işte hayatından sorun yokki.kendinden mahrum bırakmazsan bu erkekler bi halt anlamaz
Kizlar benim esimin bi taraflrindan yara gibi bisey cikti doktor 3 ay birbirinizden uzak kalicaniz dedi acaba bu nun bu denli manyakca davranmasi bundan mi acep size solmicektim ama saglik sonucta cocukta istiyo kocam ama bana yaklasamiyo bu sefer de sinirleniyomu diyorum onceden daha cok soz dinlerdi
...
Kizlar benim esimin bi taraflrindan yara gibi bisey cikti doktor 3 ay birbirinizden uzak kalicaniz dedi acaba bu nun bu denli manyakca davranmasi bundan mi acep size solmicektim ama saglik sonucta cocukta istiyo kocam ama bana yaklasamiyo bu sefer de sinirleniyomu diyorum onceden daha cok soz dinlerdi
...
hee benimkide ordakiler kesin erkek ha diyip duruyodu bi ara ben çıkıyom kızlar yemek yapacam işim uzun kardeşim gelecek kalın sağlıcakla görüşrüüz en kısa zamanda inşallah
yav yine bi potmu kırdım.ben yanlış anladım galiba:26: çok özür tatlım
İyi akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?
Krizantem çok sinirliydin en son daha iyi misin?
Ya bir şey sorcam buraya girdiğini biliyor. Yazdıklarını okumuyor mu eşin?
Ben gizli giriyorum valla yoksa ne yazıyorum ne yapar eder bulur,okur
olabilir cnm bazı erkkler düşkndür ayrı yattınzdanda sinirleniyo kızıyodur sana o yüzdende bağırıp çağırıp hırsını alıyordur
ohuuuuuu sen sölesene şunu baştantabiki olabilir bir sebep. dr ne dedi neden olurmuş altında yatan sebep ne şimdi nasıl peki.
yok cnm pot falan kırdığın ö.değil özüre gerek yok kuzum
hee benimkide ordakiler kesin erkek ha diyip duruyodu bi ara ben çıkıyom kızlar yemek yapacam işim uzun kardeşim gelecek kalın sağlıcakla görüşrüüz en kısa zamanda inşallah
Daha az sinirliyim ypkkk beee canimmm okuyamiyoe bileeeİyi akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?
Krizantem çok sinirliydin en son daha iyi misin?
Ya bir şey sorcam buraya girdiğini biliyor. Yazdıklarını okumuyor mu eşin?
Ben gizli giriyorum valla yoksa ne yazıyorum ne yapar eder bulur,okur
itiraf ediyoruuummm ben erkeğimmm
Iki ay oldu kizlarr yanasamiyo bana doktorrr banada gecmesin diye soledi stresten uzuntuden oldu dedi bizim basimiza senet olaylari falan geldi yaa ondan sonra ciktii buu borclardan cok sknti cektik ondan sonra cikti doktor uxuntuden olmus dedi
...
Iki ay oldu kizlarr yanasamiyo bana doktorrr banada gecmesin diye soledi stresten uzuntuden oldu dedi bizim basimiza senet olaylari falan geldi yaa ondan sonra ciktii buu borclardan cok sknti cektik ondan sonra cikti doktor uxuntuden olmus dedi
...
bida olmaz:26::26:
geçmiş olsun cnm demkki geçici hım
wuu adam kurdeşen olmuş :18: yazık kı 2 ay nedemeksen biraz rahatlasan iyi olacak bi yardım almaya ne dersin. piskolog yada piskiyatris. iyi gelir mutlaka destek al biraz rahatla. eşini idare etmen lazım sabır lazım.destek şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?