bu tip koca çeşidi gördüklerimden söylüyorum deişiyor ama bi 40 45 de bazı koca tipleri varki 45 deviriyor gene deişmiyor ehlileşeceğine giderek çocukluğa iniyor bu sonuncusu benim koca tipim oluyo bir fantezi sitesinden kırbaç almayı planlıyorum kızlar kocamı motorunun üstüne bantlayıp kırbaçlar girmeyi düşünüyorum yermişin yemezmisin yoksa bu böyle olmayacak bu zevke yaşanmaz yani
kelepçede al kurtulmasınyenmi yemenmi
[SUB][/SUB]
güzel söyledin heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kacak yer ariyordum zaten sende tamm ustune dedin heee
Cpkkk daha duymamzlik yaptim dsha ne kadar yapcam bilmem
Kismeti kapali anacim
...
bide canlısını dinlesen benden :))) çocuğun olmaz
Verr gazi husmennnn ver gazii
...
Bende inadim bu aksam babam bizde kalacak ona dua etsin yeminle yatakaynen ben şuan neyden dolayı küs olduğumu unuttum onun bana karşı tavrına taktım öyle bir taktımki belki sorunumuz ayrılma nedeni deil çok basit sorun ama sırf öküzlüğünden dolayı özür dilemeyi bilmediği için gözüm hiç bişi görmüyor kardeşim gelecek bu akşam o gidene kadar vakti var yoksa gidecem ya bu 36 numara ayağıma kapanacak ya kapanacak yani okadar pis inat ettim yeter ya kafamda bi yarım damarım var onuda bu harcadı devrelerim yandı ya
bide canlısını dinlesen benden :))) çocuğun olmaz
kaç gel bize
o odunu bırak
Bende inadim bu aksam babam bizde kalacak ona dua etsin yeminle yatak
Ari ayiriyodum isin ciddiyetini hala anlamiyo mal
Ohhh kaccam kapi oldu iki sonra kovmayim ama gerci sen kovsan dorugun annesine kacarim
...
Bende inadim bu aksam babam bizde kalacak ona dua etsin yeminle yatak
Ari ayiriyodum isin ciddiyetini hala anlamiyo mal
Ohhh kaccam kapi oldu iki sonra kovmayim ama gerci sen kovsan dorugun annesine kacarim
...
öyle dme bu gaz hayat kurtaıryor
Allah sizi naapmasınhanginize ne diyim
başka yolu yok anam bunlar uslanmaz akıllanmaz benimkide ben buraya takıldıktan sonra bozuldu lan gayet iyiydi ha 48 yaş bunalımımı nedir ama ben anlamam bunalımdan kusura bakmasın telafi etmeye çalışıyo uygulamalı ama sözlü yook aç ağzınıda bi özür dile ya malmı ne o deilde kocama hakaretten içeri düşüecem ya bu son günlerdeki ettiğim hakareti toplasan 6 7 yıldır etmemişdimAhhhh yarildimmm ufff bunedirrr yaaa kirbacmiii yeminlen cepten girmesem paylasacagim yuz ifadelerini sen anla
...
Verr gazi husmennnn ver gazii
...
Allah sizi naapmasınhanginize ne diyim
Gelll arkadasss gelllll hayat kurtaran gaza gellllll dorugun annesinden hediyeeee
Bosver bisi deme guluyoz isteee
...
kız hala ayırmadınmı yatagını sen. ohh ne güzel adam bi halt anlamz tabi ceza sistemin yanlış
Kavga ediyoz ediypzzz sonra gene sarilip yatiyozxx ne tuhafiz heee bisi dicem ama utaniyorumkız hala ayırmadınmı yatagını sen. ohh ne güzel adam bi halt anlamz tabi ceza sistemin yanlış
yok gııııııııııııııııııııııııı kovmam ben kardeş kardeş yaşarız
doğruları söylüyok biz
Kavga ediyoz ediypzzz sonra gene sarilip yatiyozxx ne tuhafiz heee bisi dicem ama utaniyorum
Kizim kocan var kene benbgelmem ayip
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?