• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Günaydın :3:
Herkese hayırlı Cumalar :16:
Bakalım bugün kimler var bir yoklama alalım :1:
Bir de yeni katılıp listeye girmek isteyenler yazsınlar ilk sayfaya ekleyelim:34:

BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113:DoLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113::3::3::3::16::16::16:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

Son düzenleme:
Kocam ilen sanirsam aramiz duzeldiiiii:-):-):-):-):-)

...
oh oh şükür kuzum daha iyi olun inşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
:-):-):-):-) sabah sabahh yeminlenn butunn stresimi aldin Allah razi osuunnn aksama giricemm sohbetlesekkk

...
kız hangi akşam kaçta? randevu ver de ona göre toplaşalım:1: şaka bir yana maşallah işleriniz iyi herhalde ki giremiyorsun olsun canım işleriniz iyi olsun, huzurunuz olsun borçlarınız ödensin biz nasılsa buradayız:16:

belki biliyorsunudur ben bi bucuk yıldır bebek istiyorum gecen ay 5 gün geçikdi çoğu arkadasım bidahaki ay olur benimde öle olmuştu falan diyo çok umutlandım bu ay antibiyotik kulnmam lazım rahatsızlandım kullanmak istemedim o yuzden kan testi yaptırdım beta 0,100 çıktı değilmişim hamile adete 7 gün var daha ama işte öle çok üzüldüüüm :43::43::43:
Ayşeciğim, illa ki üzülüyorsundur biz ne desek belki teselli etmez ama hayırlısını dileyip Allah'a bırakmaktan başka da çaremiz yok çünkü bu hayatta her istediğimiz o an olmuyor beklemek, sabretmek, dua etmek gerekiyor inşallah Rabbim hayırlı olan zamanda kuzucuğunu gönderir sana.

öyle tabi canım ama insan çok üzülüyo herkezin bebek yokmu karnın boş mu aa kilo almışın bişi var m istemiyon mu olmuyo mu sorularından bıktım :43::43::43:
İnsanlar maalesef çok boş konuşuyorlar ve üzdüklerinin farkında değiller bekarken neden evlenmiyorsun evlenirsin çocuk var mı olsa ikinci ne zaman vs vs bu soruların ardı arkası yok o yüzden sen kendine bak eşinle mutluluğuna bak gerisi kendiliğinden gelir Allah'ın izniyle...

geldim heralde galiba sanırsam:37:
Bugün de aynını ben diyorum kızlar neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::47::47::47:

başta krizi
lilly
doruğunannesi
ve tüm tpoik arkadaşlarım
berat kandiliniz mübarek olsun
dileklerimiz dualrımız kabul olsun
hayırlı kandiller
Selam canım senin ve tüm arkadaşlarımızın geçmiş kandili mübarek olsun dün pek giremedim daha doğrusu birkaç yere girince yetişemedim diyelim:17:

valla okadar yoruluyorumku canim inan yolundami deilmi diye onu bile dusunecek vaktim olmuyo su anda 70 tane alintili cevabim vqr hic birisine yazamiyorum senin bana ozelden yazdiklarini goruyorum ama cevaplayamiyorum uzuluyorum yaa inan seni cok ozledim kizma bana sakin
ben de özelden yazmıştım sana:3:

amaninnn ne güzel topicmiş burası böyleee:54:
hoşgeldin sefalar getirdin:29::16:

ısır ısır yeeeeeeeeeeeeeeeee avatarımı :9::9::9::9::9::9::9:
napım valla evdeyim kafam dağılsn diye halk eğitm kurslarına yazılcm onları araştırıyorm sen nasılsn neler yapıyosn cnm:16::16::16::16:
ne kursu düşünüyorsun canım?
yanaklarını sıkacam bi tane de tekme atcam arkasından :52::52:
niyetliyim bitirimcim ya acıktım aklımdan binbir yemekler geçiyor :27:
kafa dağıtıyım diye geliyim dedim buray ama hiçte aklım çıkmıyor yemekler :9:
duşa girecem giremedim mecalim yok ben ramazanda naapıcam bilemiyorum :52:
oyy canım benim maşallah Rabbim kabul etsin orucunu:nazar:

kısırlık ve polikistikover demek cnm
canım infertilite ile pko farklı diye biliyorum yani biri yumurtalıkta kist oluşması bir diğeri de kısırlık ama bunun da evreleri var sanırım yani hiç çocuk sahibi olamazsın değil sonuçta...

Maalesef o da var ben nişandan sonra işten ayrılmak zorunda kaldım.
Bir de ekimde kayınpederimi kaybettik...:50:
Başınız sağolsun

Hoşbuldum çok sağolun.
Nişanlım çok sinirli.
Bazen kızmadığı şeylere an geliyor patlıyor anlayamıyorum :19:
Canım nişanlın babasının yitirmenin acısını atlatamamış ve bunu sinirle ifade ediyor gibi geldi bana ama tabii önceden de öfkeliyse bir uzman desteği alması gerekebilir. Yani sinirli bir erkeğin sinirini sen alamazsın ancak kontrol etmesine destek olabilirsin ama düzelmeyi kendi istemeli ssen değiştiremezsin

evet oğlum 5 aylık 14 kilo verdim 4 kilo daha vercem inşallah:1:
canım emziriyorsan çok diyet falan yapmamaya çalış çünkü bebeğin küçük henüz - Allah bağışlasın yavrunu kuzucuğu benim için de öp:emir_bebek::nazar::38:

burdayım..ben geldimmm....bdv'de yorum yapcak konu bırakmadım...şimdi burdayım...
bu arada yavaş yavaş tilkiliği öğreniyorum lilycim..son yorumlarıma bi bak istersen:34:

Başınız sağolsun

Canım nişanlın babasının yitirmenin acısını atlatamamış ve bunu sinirle ifade ediyor gibi geldi bana ama tabii önceden de öfkeliyse bir uzman desteği alması gerekebilir. Yani sinirli bir erkeğin sinirini sen alamazsın ancak kontrol etmesine destek olabilirsin ama düzelmeyi kendi istemeli ssen değiştiremezsin

Vefatından önce 1 sene o illet hastalıkla uğraştık :50:
Hayır ölümünden önce böyle değildi.
Ama uzman yardımını da kabul etmez.
Ona göre hep bizler tetikliyoruz olayları.
Gerçi çoğu kez hatasını anlıyor ama bizi kırıyor işte :50:

burdayım..ben geldimmm....bdv'de yorum yapcak konu bırakmadım...şimdi burdayım...
bu arada yavaş yavaş tilkiliği öğreniyorum lilycim..son yorumlarıma bi bak istersen:34:

Hoşgeldin.
Aynen bdv yi geziyorum konu konu bende :27:

Hoşgeldin canım ben de bugün bdv takılıyordum
Valla diaz'ın konusundaki yorumuna bayıldım:1: "dudak büzdür, kirpiklerini kırpıştır" falan:1:
Asıl benim sizden tilkilik öğrenmem lazım canım zira ben evli de değilim sevgilim de yok

Vefatından önce 1 sene o illet hastalıkla uğraştık :50:
Hayır ölümünden önce böyle değildi.
Ama uzman yardımını da kabul etmez.
Ona göre hep bizler tetikliyoruz olayları.
Gerçi çoğu kez hatasını anlıyor ama bizi kırıyor işte :50:
Peki ben senin beni kırmandan rahatsızım üzülüyorum bak artık psikolojim bozuluyor psikoloğa gideceğim ama senin de benimle gelmeni istiyorum falan diyebilirsin
ya da psikoloğa gidip içini döküp nişanlına da psikolog tedavim için seni de dinlemek istiyor falan desen?

Hoşgeldin canım ben de bugün bdv takılıyordum
Valla diaz'ın konusundaki yorumuna bayıldım:1: "dudak büzdür, kirpiklerini kırpıştır" falan:1:
Asıl benim sizden tilkilik öğrenmem lazım canım zira ben evli de değilim sevgilim de yok

aynen öyle...
neymiş: kocalarımız kahramannn..
bizlerr onlara muhtaç küçük sevimli kız çocuklarıyız...:))
yeni sloganım : gazla gitsinn!!:52::52:

Peki ben senin beni kırmandan rahatsızım üzülüyorum bak artık psikolojim bozuluyor psikoloğa gideceğim ama senin de benimle gelmeni istiyorum falan diyebilirsin
ya da psikoloğa gidip içini döküp nişanlına da psikolog tedavim için seni de dinlemek istiyor falan desen?

Benim nişanlım resmen cin diye tabir edilenler var ya ondan.
Hisleri de kuvvetli balık burcu.
Dediğin gibi tek çarem benim gitmem...
Bazı zaman tatlı dille o kadar güzel konuşuyoruz ki...
Özledim eski hallerimizi.
Bir de erkeği idare etmeyi mi bilmiyorum acaba ben :26:
Öyle demişti bi kez tartışma sırasında :2:

aynen öyle...
neymiş: kocalarımız kahramannn..
bizlerr onlara muhtaç küçük sevimli kız çocuklarıyız...:))
yeni sloganım : gazla gitsinn!!:52::52:
Ver gazı ver coşkuyu diyorsun yani?:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Valla taktik güzel - ben de güçlü kadın modundayımdır zaten bu yönümden erkekler korkuyor ama ne yapayım ezik tipler olmasınlar azıcık "erkek" gibi olsunlar o zaman valla bak kendimi geri çekerim zaten kk sayesinde biraz "iş bilmez" modunda takılmanın daha iyi olduğunu öğrendim

Canım eğer o sana idare etmeyi bilmiyorsun diyorsa zaten şimdiden suçlamaya başlamıştır bence sen git uzman desteği al
Açıkçası ben balık burcu erkeklerle anlaşamıyorum çok aşırı duygusallar o yüzden yorum yapamıyorum Allah kolaylık versin ne diyeyim
evli arkadaşlar daha güzel taktik verirler eminim

hoşgeldin konumuza :42:
balık burcunun hisleri mi kuvvetli olurmuş ben sadece klasik olarak duygusal olduklarını bilirim o kadar :8:
ben de bazen kendim için düşünürüm erkeği idare edememe düşüncesi sara beni :26::52:

Evet ben yeni yeni ısınıyorum konuya.
İyiyim çok sağol ya sen? :17:

ben de iyyim çok sağol..tilkilik kursunun yeni üyelerindenim..
ama çok hevesliyim en geç bi aya çırak çıkacam :))

Valla taktik güzel - ben de güçlü kadın modundayımdır zaten bu yönümden erkekler korkuyor ama ne yapayım ezik tipler olmasınlar azıcık "erkek" gibi olsunlar o zaman valla bak kendimi geri çekerim zaten kk sayesinde biraz "iş bilmez" modunda takılmanın daha iyi olduğunu öğrendim

Canım eğer o sana idare etmeyi bilmiyorsun diyorsa zaten şimdiden suçlamaya başlamıştır bence sen git uzman desteği al
Açıkçası ben balık burcu erkeklerle anlaşamıyorum çok aşırı duygusallar o yüzden yorum yapamıyorum Allah kolaylık versin ne diyeyim

Dinlemen bile çok büyük birşey benim için.
Gerçek hayatta kimseye bişey anlatamıyorum.
Ailelerimiz desen malum kendi sıkıntıları kendilerine :50:
Zamanla ya bitecek bu durum ya da doğru uzmana :2:

ben de iyyim çok sağol..tilkilik kursunun yeni üyelerindenim..
ama çok hevesliyim en geç bi aya çırak çıkacam :))

Bende dört gözle okuyorum yazılanları.
Saf mıyım neyim bi halt becerebildiğimde yok :37::37:

lilly :3::3:
krizinin yanı sıra seninde engin bilgilerine başvurmak gerekiyor sende az tilki değilsin :52:

Back
X