• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin konumuza :42:
balık burcunun hisleri mi kuvvetli olurmuş ben sadece klasik olarak duygusal olduklarını bilirim o kadar :8:
ben de bazen kendim için düşünürüm erkeği idare edememe düşüncesi sara beni :26::52:

Hoşbuldum canım.
Bizimkinde bi his var düşman başına :18: Gizli bişey yapmaya kalksam burnumun dibinde bitiyo herif :27:
Aynen bende şu kocalarını pervane edebilen kadınlara şaşıyorum :25:

Selam canım senin ve tüm arkadaşlarımızın geçmiş kandili mübarek olsun dün pek giremedim daha doğrusu birkaç yere girince yetişemedim diyelim:17:

ben de özelden yazmıştım sana:3:

hoşgeldin sefalar getirdin:29::16:

ne kursu düşünüyorsun canım?
oyy canım benim maşallah Rabbim kabul etsin orucunu:nazar:

canım infertilite ile pko farklı diye biliyorum yani biri yumurtalıkta kist oluşması bir diğeri de kısırlık ama bunun da evreleri var sanırım yani hiç çocuk sahibi olamazsın değil sonuçta...

Başınız sağolsun

Canım nişanlın babasının yitirmenin acısını atlatamamış ve bunu sinirle ifade ediyor gibi geldi bana ama tabii önceden de öfkeliyse bir uzman desteği alması gerekebilir. Yani sinirli bir erkeğin sinirini sen alamazsın ancak kontrol etmesine destek olabilirsin ama düzelmeyi kendi istemeli ssen değiştiremezsin

canım emziriyorsan çok diyet falan yapmamaya çalış çünkü bebeğin küçük henüz - Allah bağışlasın yavrunu kuzucuğu benim için de öp:emir_bebek::nazar::38:

amiiin teşekkürler llliycim dün çok sefiilleri oynuyordum aç bitap ekrana yapışmıştım resmen :52::52:

Hoşbuldum canım.
Bizimkinde bi his var düşman başına :18: Gizli bişey yapmaya kalksam burnumun dibinde bitiyo herif :27:

hadi ya mı diyim vay be diyim hay maşallah mı diyim :52::52:
parmaklarında oynatırlar mum ederler de ben de öyle beceri yok yapsam ağzıma burnıma bulaştırıyorum özel ders almak gerekiyor :52::52:

Ver gazı ver coşkuyu diyorsun yani?:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Valla taktik güzel - ben de güçlü kadın modundayımdır zaten bu yönümden erkekler korkuyor ama ne yapayım ezik tipler olmasınlar azıcık "erkek" gibi olsunlar o zaman valla bak kendimi geri çekerim zaten kk sayesinde biraz "iş bilmez" modunda takılmanın daha iyi olduğunu öğrendim

ayynenn dostum..ezik olmıcaksın..yani kadınsı işlerde kendine güvenecen..
ama her işe de atlamıcan, incilerin dökülecek yoksa..
ne de olsa kocan güçlü kuvvetli aslan gibi o en iyisini yapar!! (yani kocan öyle düşündüğünü bilecek):23::23:
ben bazen eşime durduk yere hata hatırlatırım: aşkım o kaslar Allahın bana bi lütfu..benim güçsüzlüğümü Allah senin gücün kuvvetinle kapatıyo..
Allaaah sen gör ozaman benim herifin yüz ifadesini... :)))

Bende dört gözle okuyorum yazılanları.
Saf mıyım neyim bi halt becerebildiğimde yok :37::37:

estağfurullah tatlım saflık değil o...sadece politik değiliz..ama olacazzz, hem de en fettanından :)))

hadi ya mı diyim vay be diyim hay maşallah mı diyim :52::52:
parmaklarında oynatırlar mum ederler de ben de öyle beceri yok yapsam ağzıma burnıma bulaştırıyorum özel ders almak gerekiyor :52::52:

Hahayy aynı ben gibisin sende demek ki :27:
Kaş yaparken göz çıkartıyorum ben.
Ya da dediğin gibi yüzüme gözüme bulaştırıyorum sonrası da rezillik :24:

lilly :3::3:
krizinin yanı sıra seninde engin bilgilerine başvurmak gerekiyor sende az tilki değilsin :52:
yok kız valla değilim hatta anneme bile derim sen çok stratejik bir kadınsın ben evli olsam beceremem dan dun söylerim lafı diye... o da kızım napcan idare etcen der ama birçok konuda fevriyimdir aslında sadece insan ilişkilerinde empati kurmak gerektiğine inanıp bu yönden geliştirmeye çalışırım kendimi.
yoksa işte erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim çoğu zaman onların yanında çatır çatır kadın haklarını savunurum:1:

Hoşbuldum canım.
canım elimden geldiğince çare olamasam da herkesi dinlemeye açığımdır çünkü akıl akıldan üstündür demişler herkesten bir şey öğrenebiliriz diye düşünürüm ve farklı bakış açıları öğrenmeye çalışırım o yüzden gel yaz çiz bilgimiz ölçüsünde destek oluruz
bak o son cümledeki kadınlardan biri annemdir:1:

amiiin teşekkürler llliycim dün çok sefiilleri oynuyordum aç bitap ekrana yapışmıştım resmen :52::52:
oyy kıyamam sana - bugun nasılsın peki?

Selam canım senin ve tüm arkadaşlarımızın geçmiş kandili mübarek olsun dün pek giremedim daha doğrusu birkaç yere girince yetişemedim diyelim:17:

ben de özelden yazmıştım sana:3:

hoşgeldin sefalar getirdin:29::16:

ne kursu düşünüyorsun canım?
oyy canım benim maşallah Rabbim kabul etsin orucunu:nazar:

canım infertilite ile pko farklı diye biliyorum yani biri yumurtalıkta kist oluşması bir diğeri de kısırlık ama bunun da evreleri var sanırım yani hiç çocuk sahibi olamazsın değil sonuçta...

Başınız sağolsun

Canım nişanlın babasının yitirmenin acısını atlatamamış ve bunu sinirle ifade ediyor gibi geldi bana ama tabii önceden de öfkeliyse bir uzman desteği alması gerekebilir. Yani sinirli bir erkeğin sinirini sen alamazsın ancak kontrol etmesine destek olabilirsin ama düzelmeyi kendi istemeli ssen değiştiremezsin

canım emziriyorsan çok diyet falan yapmamaya çalış çünkü bebeğin küçük henüz - Allah bağışlasın yavrunu kuzucuğu benim için de öp:emir_bebek::nazar::38:

bilmiyorum ki halk eğitime gidince bakıcm artık ama yemek ve pasta istiyorm ben

evet ayrı şey ikiside cnm bulduğm doktr hem pko la ilgileniyo hemde infertilite ile

yok kız valla değilim hatta anneme bile derim sen çok stratejik bir kadınsın ben evli olsam beceremem dan dun söylerim lafı diye... o da kızım napcan idare etcen der ama birçok konuda fevriyimdir aslında sadece insan ilişkilerinde empati kurmak gerektiğine inanıp bu yönden geliştirmeye çalışırım kendimi.
yoksa işte erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim çoğu zaman onların yanında çatır çatır kadın haklarını savunurum:1:

canım elimden geldiğince çare olamasam da herkesi dinlemeye açığımdır çünkü akıl akıldan üstündür demişler herkesten bir şey öğrenebiliriz diye düşünürüm ve farklı bakış açıları öğrenmeye çalışırım o yüzden gel yaz çiz bilgimiz ölçüsünde destek oluruz
bak o son cümledeki kadınlardan biri annemdir:1:

oyy kıyamam sana - bugun nasılsın peki?

Kesinlikle öyle birbirimize destek olma zamanı şimdi :52:

yaw şu kk.de bi sohbet odası olsa seri bi şekilde yazışsak...biri el atsın şu işe....:28:

Daha evlenmedim canım ertelendi düğünümüz kp vefatından dolayı :50:

hmm başınız sağolsun canım nişanlın çok kötüdür şuan Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Hahayy aynı ben gibisin sende demek ki :27:
Kaş yaparken göz çıkartıyorum ben.
Ya da dediğin gibi yüzüme gözüme bulaştırıyorum sonrası da rezillik :24:

sen yine yüzüne gözüne bulaştırıyosun ben burnumada bulaştırıyorum :52::52:
biraz feyz almamız gerekiyor çevredikilerden :27:

ayynenn dostum..ezik olmıcaksın..yani kadınsı işlerde kendine güvenecen..
ama her işe de atlamıcan, incilerin dökülecek yoksa..
ne de olsa kocan güçlü kuvvetli aslan gibi o en iyisini yapar!! (yani kocan öyle düşündüğünü bilecek):23::23:
ben bazen eşime durduk yere hata hatırlatırım: aşkım o kaslar Allahın bana bi lütfu..benim güçsüzlüğümü Allah senin gücün kuvvetinle kapatıyo..
Allaaah sen gör ozaman benim herifin yüz ifadesini... :)))
oooo sen kocana en büyük sensin, paşasın diye gazlıyorsun egosunu şişirip keyfine bakıosun yani :1::1::1:
tatlım ezik değilimdir hiç ama işte strateji de bilmem :1:

bilmiyorum ki halk eğitime gidince bakıcm artık ama yemek ve pasta istiyorm ben

evet ayrı şey ikiside cnm bulduğm doktr hem pko la ilgileniyo hemde infertilite ile
git git pasta-yemek güzeldir ben de burada olsa boş vakitlerde pasta kursu istiyorum ama ilçede var burada yok:50:

Back
X