• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hmm başınız sağolsun canım nişanlın çok kötüdür şuan Allah yardımcınız olsun...

Amin dostlar sağolsun. Allah razı olsun. Evet onun krizleriyle uğraşıyorum 7 aydır :50:

sen yine yüzüne gözüne bulaştırıyosun ben burnumada bulaştırıyorum :52::52:
biraz feyz almamız gerekiyor çevredikilerden :27:

Kesinlikle. Tecrübelilerden tüyolar iyi gelecektir bize :17:

yok kız valla değilim hatta anneme bile derim sen çok stratejik bir kadınsın ben evli olsam beceremem dan dun söylerim lafı diye... o da kızım napcan idare etcen der ama birçok konuda fevriyimdir aslında sadece insan ilişkilerinde empati kurmak gerektiğine inanıp bu yönden geliştirmeye çalışırım kendimi.
yoksa işte erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim çoğu zaman onların yanında çatır çatır kadın haklarını savunurum:1:

canım elimden geldiğince çare olamasam da herkesi dinlemeye açığımdır çünkü akıl akıldan üstündür demişler herkesten bir şey öğrenebiliriz diye düşünürüm ve farklı bakış açıları öğrenmeye çalışırım o yüzden gel yaz çiz bilgimiz ölçüsünde destek oluruz
bak o son cümledeki kadınlardan biri annemdir:1:

oyy kıyamam sana - bugun nasılsın peki?

işte o empati önemli olan yok yok senden öğrencek şeyimiz var :13:
bugün çok iyiyim şükür karnımız tok aklımız çalışıyor :52::52::32:

oooo sen kocana en büyük sensin, paşasın diye gazlıyorsun egosunu şişirip keyfine bakıosun yani :1::1::1:
tatlım ezik değilimdir hiç ama işte strateji de bilmem :1:

git git pasta-yemek güzeldir ben de burada olsa boş vakitlerde pasta kursu istiyorum ama ilçede var burada yok:50:

nerdesn ki sen cnm?

oooo sen kocana en büyük sensin, paşasın diye gazlıyorsun egosunu şişirip keyfine bakıosun yani :1::1::1:
tatlım ezik değilimdir hiç ama işte strateji de bilmem :1:

aynen canım...hatta bu şimdi kilo almaya korkuyo fiziğim bozulur diye.. e malum bende kıskanıyorum onun seksi fiziğine kadınların dibi düşünce..aşkım kilon çok iyi yakışıklıımm beniimmm diye diye göbek bağlattımm...oh değme keyfime :)))
bi de kerem burkinin fiziğini çok beğeniyo onun gibi olmaya çalışıyo..geçen sanki onun onu beğendiğini hiç bilmiyo gibi: aşkım fiziği güzel ama baksana omuzları düşük, oysaki benim kocaciimin omuzları pehlivan gibi..
wayy adamdaki havayı görecen..:)))

Amin dostlar sağolsun. Allah razı olsun. Evet onun krizleriyle uğraşıyorum 7 aydır :50:

Kesinlikle. Tecrübelilerden tüyolar iyi gelecektir bize :17:

nişnalının başı saolsun ama çok zor bi durum onu atlatmak zor ötesi allah sabır versin sende sevdiceği olarak şu sıralar senin üzerine düşen biraz sorumlulklar var ..
yeniden başınız saolsun allahım yardım etsin:50:

nişnalının başı saolsun ama çok zor bi durum onu atlatmak zor ötesi allah sabır versin sende sevdiceği olarak şu sıralar senin üzerine düşen biraz sorumlulklar var ..
yeniden başınız saolsun allahım yardım etsin:50:

Amin... Zaten şu 18 aydır bi çektiğimi ben biliyorum.
Önce hastalık ve tedavisi şimdi de kaybımız...
Çok severdim kayınpederimi,öz babamdan farksızdı.
Diyorum kendi kendime ben bu kadar yanıyorsam kimbilir nişanlım ne halde :43:

aynen canım...hatta bu şimdi kilo almaya korkuyo fiziğim bozulur diye.. e malum bende kıskanıyorum onun seksi fiziğine kadınların dibi düşünce..aşkım kilon çok iyi yakışıklıımm beniimmm diye diye göbek bağlattımm...oh değme keyfime :)))
bi de kerem burkinin fiziğini çok beğeniyo onun gibi olmaya çalışıyo..geçen sanki onun onu beğendiğini hiç bilmiyo gibi: aşkım fiziği güzel ama baksana omuzları düşük, oysaki benim kocaciimin omuzları pehlivan gibi..

Gaz konusunda seni örnek alıcam :7: :27:

Amin... Zaten şu 18 aydır bi çektiğimi ben biliyorum.
Önce hastalık ve tedavisi şimdi de kaybımız...
Çok severdim kayınpederimi,öz babamdan farksızdı.
Diyorum kendi kendime ben bu kadar yanıyorsam kimbilir nişanlım ne halde :43:

baba :16: kaybetmenin ne olduğunu benden başka kimse daha iyi anlayamaz heralde yalan dünya gerçekten hayat bi eksikle devam edliyor :50:

:52::52:

iyidir corççç aynı işte h.sonu benimkiyle buluşceezzz :32::32::32::51::51::51:
hoşgeldin yemek topiklerinin güzeli:3:

işte o empati önemli olan yok yok senden öğrencek şeyimiz var :13:
bugün çok iyiyim şükür karnımız tok aklımız çalışıyor :52::52::32:
canım estağfirullah öğretmek de ne demek:17: sanırım bu beklentiyi düşürmekle de alakalı. Ben herşeyi kendim halletmeye, zorda kalmadıkça yardım istememeye çalışırım. Kimse benim yüzümden zahmet çeksin istemem o yüzden de fazla isteklerde bulunmam insanlardan. Bir de hep kendi açımdan bakmak yerine karşımdaki insan açısından bu olay nasıl yorumlanabilir diye düşünürüm tabii az çok tanımak lazım o insanı da... Duygusal mı, fevri mi, inatçı mı, nazlı mı, kıskanç mı...vs?

ooo bi parti yapalım sen geç marginin topiğe geliyorum :52::52::52:
kız ne karıştırıyorsunuz bakayım siz kendi aranızda bir jargonunuz var kabul de biz anlamıozzz:44:

kız sen aşmışsın maşallah:nazar::1:

canım estağfirullah öğretmek de ne demek:17: sanırım bu beklentiyi düşürmekle de alakalı. Ben herşeyi kendim halletmeye, zorda kalmadıkça yardım istememeye çalışırım. Kimse benim yüzümden zahmet çeksin istemem o yüzden de fazla isteklerde bulunmam insanlardan. Bir de hep kendi açımdan bakmak yerine karşımdaki insan açısından bu olay nasıl yorumlanabilir diye düşünürüm tabii az çok tanımak lazım o insanı da... Duygusal mı, fevri mi, inatçı mı, nazlı mı, kıskanç mı...vs?

kız ne karıştırıyorsunuz bakayım siz kendi aranızda bir jargonunuz var kabul de biz anlamıozzz:44:

amann estağfurullah :93::93:

hoşbuldm canım nasılsın :16::16:

yok lilliycim jargonluk değilde :52: topiği meşgul etmiyelim diye düşündüm :6:
bi arkadaşımın lafını etmiş oldun hayat felsefesi buydu :40: beklentiyi yüksek tutumamak :29:
ben belli işeyden sonra bunu beceremiyorum heralde beklentilerimi nedense dizginliyemiyorum salıyorum

amann estağfurullah :93::93:

hoşbuldm canım nasılsın :16::16:
iyiyim Allah'a şükür:16: teşekkür ederim canım:38:

yok lilliycim jargonluk değilde :52: topiği meşgul etmiyelim diye düşündüm :6:
bi arkadaşımın lafını etmiş oldun hayat felsefesi buydu :40: beklentiyi yüksek tutumamak :29:
ben belli işeyden sonra bunu beceremiyorum heralde beklentilerimi nedense dizginliyemiyorum salıyorum
peki senin standardını düşüremediğin beklentilerin ne? yani belki bu açıdan düşünürsek belki daha kolay ve aşama aşama ilerleriz:34:
mesela benim taviz veremediğim beklentim saygıdır. olmazsa olmaz:19:

peki senin standardını düşüremediğin beklentilerin ne? yani belki bu açıdan düşünürsek belki daha kolay ve aşama aşama ilerleriz:34:

:38::38:

bende iyiyim :17::17::17::9::9:

saygı kesinlikle tabiki şart bu ikili ilişkilerdede öyle :29:
standardımı düşüremediğim beklentilerim hıımmm güzel soru :44::44:
şöyle söyliyim yani senin soruna cvp olmayacak belki ama..
ben sürpriz yapmayı çok severim..
hediye verdim mi çok özenerim..
özel günleri daha anlamlı kıldırmak için elimden geleni yaparım..
fakat gelen karşılık ..
tamam nankörlük etmiyim saolsun özel günler unutulmaz ama benim özeni göremem..
ve klasik görüşme durumları var..
ben yeri göğü yıkarım oda görüşmek için öyle ama sorumluluk ağır basar..

Back
X