- Emoji Skoru
- 866
- Puanlar
- 168
iyidir ne olsun eylülüm senden naber nasıl gidiyor hayat dostooom![]()
iyidir corççç aynı işte h.sonu benimkiyle buluşceezzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir ne olsun eylülüm senden naber nasıl gidiyor hayat dostooom![]()
hmm başınız sağolsun canım nişanlın çok kötüdür şuan Allah yardımcınız olsun...
sen yine yüzüne gözüne bulaştırıyosun ben burnumada bulaştırıyorum
biraz feyz almamız gerekiyor çevredikilerden![]()
yok kız valla değilim hatta anneme bile derim sen çok stratejik bir kadınsın ben evli olsam beceremem dan dun söylerim lafı diye... o da kızım napcan idare etcen der ama birçok konuda fevriyimdir aslında sadece insan ilişkilerinde empati kurmak gerektiğine inanıp bu yönden geliştirmeye çalışırım kendimi.
yoksa işte erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim çoğu zaman onların yanında çatır çatır kadın haklarını savunurum
canım elimden geldiğince çare olamasam da herkesi dinlemeye açığımdır çünkü akıl akıldan üstündür demişler herkesten bir şey öğrenebiliriz diye düşünürüm ve farklı bakış açıları öğrenmeye çalışırım o yüzden gel yaz çiz bilgimiz ölçüsünde destek oluruz
bak o son cümledeki kadınlardan biri annemdir
oyy kıyamam sana - bugun nasılsın peki?
oooo sen kocana en büyük sensin, paşasın diye gazlıyorsun egosunu şişirip keyfine bakıosun yani![]()
tatlım ezik değilimdir hiç ama işte strateji de bilmem
git git pasta-yemek güzeldir ben de burada olsa boş vakitlerde pasta kursu istiyorum ama ilçede var burada yok![]()
iyidir corççç aynı işte h.sonu benimkiyle buluşceezzz![]()
ooo bi parti yapalım sen geç marginin topiğe geliyorum![]()
parti miiyaz sen bana beklıyorum
![]()
oooo sen kocana en büyük sensin, paşasın diye gazlıyorsun egosunu şişirip keyfine bakıosun yani![]()
tatlım ezik değilimdir hiç ama işte strateji de bilmem![]()
Amin dostlar sağolsun. Allah razı olsun. Evet onun krizleriyle uğraşıyorum 7 aydır![]()
Kesinlikle. Tecrübelilerden tüyolar iyi gelecektir bize![]()
nişnalının başı saolsun ama çok zor bi durum onu atlatmak zor ötesi allah sabır versin sende sevdiceği olarak şu sıralar senin üzerine düşen biraz sorumlulklar var ..
yeniden başınız saolsun allahım yardım etsin![]()
aynen canım...hatta bu şimdi kilo almaya korkuyo fiziğim bozulur diye.. e malum bende kıskanıyorum onun seksi fiziğine kadınların dibi düşünce..aşkım kilon çok iyi yakışıklıımm beniimmm diye diye göbek bağlattımm...oh değme keyfime :)))
bi de kerem burkinin fiziğini çok beğeniyo onun gibi olmaya çalışıyo..geçen sanki onun onu beğendiğini hiç bilmiyo gibi: aşkım fiziği güzel ama baksana omuzları düşük, oysaki benim kocaciimin omuzları pehlivan gibi..
wayy adamdaki havayı görecen..:)))
Amin... Zaten şu 18 aydır bi çektiğimi ben biliyorum.
Önce hastalık ve tedavisi şimdi de kaybımız...
Çok severdim kayınpederimi,öz babamdan farksızdı.
Diyorum kendi kendime ben bu kadar yanıyorsam kimbilir nişanlım ne halde![]()
hoşgeldin yemek topiklerinin güzeli
iyidir corççç aynı işte h.sonu benimkiyle buluşceezzz![]()
canım estağfirullah öğretmek de ne demekişte o empati önemli olan yok yok senden öğrencek şeyimiz var :13:
bugün çok iyiyim şükür karnımız tok aklımız çalışıyor![]()
kız ne karıştırıyorsunuz bakayım siz kendi aranızda bir jargonunuz var kabul de biz anlamıozzz:44:ooo bi parti yapalım sen geç marginin topiğe geliyorum![]()
kız sen aşmışsın maşallahaynen canım...hatta bu şimdi kilo almaya korkuyo fiziğim bozulur diye.. e malum bende kıskanıyorum onun seksi fiziğine kadınların dibi düşünce..aşkım kilon çok iyi yakışıklıımm beniimmm diye diye göbek bağlattımm...oh değme keyfime :)))
bi de kerem burkinin fiziğini çok beğeniyo onun gibi olmaya çalışıyo..geçen sanki onun onu beğendiğini hiç bilmiyo gibi: aşkım fiziği güzel ama baksana omuzları düşük, oysaki benim kocaciimin omuzları pehlivan gibi..
wayy adamdaki havayı görecen..:)))
canım estağfirullah öğretmek de ne demeksanırım bu beklentiyi düşürmekle de alakalı. Ben herşeyi kendim halletmeye, zorda kalmadıkça yardım istememeye çalışırım. Kimse benim yüzümden zahmet çeksin istemem o yüzden de fazla isteklerde bulunmam insanlardan. Bir de hep kendi açımdan bakmak yerine karşımdaki insan açısından bu olay nasıl yorumlanabilir diye düşünürüm tabii az çok tanımak lazım o insanı da... Duygusal mı, fevri mi, inatçı mı, nazlı mı, kıskanç mı...vs?
kız ne karıştırıyorsunuz bakayım siz kendi aranızda bir jargonunuz var kabul de biz anlamıozzz:44:
kız sen aşmışsın maşallah![]()
canım estağfirullah öğretmek de ne demeksanırım bu beklentiyi düşürmekle de alakalı. Ben herşeyi kendim halletmeye, zorda kalmadıkça yardım istememeye çalışırım. Kimse benim yüzümden zahmet çeksin istemem o yüzden de fazla isteklerde bulunmam insanlardan. Bir de hep kendi açımdan bakmak yerine karşımdaki insan açısından bu olay nasıl yorumlanabilir diye düşünürüm tabii az çok tanımak lazım o insanı da... Duygusal mı, fevri mi, inatçı mı, nazlı mı, kıskanç mı...vs?
kız ne karıştırıyorsunuz bakayım siz kendi aranızda bir jargonunuz var kabul de biz anlamıozzz:44:
kız sen aşmışsın maşallah![]()
iyiyim Allah'a şüküramann estağfurullah :93::93:
hoşbuldm canım nasılsın![]()
peki senin standardını düşüremediğin beklentilerin ne? yani belki bu açıdan düşünürsek belki daha kolay ve aşama aşama ilerlerizyok lilliycim jargonluk değildetopiği meşgul etmiyelim diye düşündüm
bi arkadaşımın lafını etmiş oldun hayat felsefesi buydubeklentiyi yüksek tutumamak
ben belli işeyden sonra bunu beceremiyorum heralde beklentilerimi nedense dizginliyemiyorum salıyorum
iyiyim Allah'a şükürteşekkür ederim canım
peki senin standardını düşüremediğin beklentilerin ne? yani belki bu açıdan düşünürsek belki daha kolay ve aşama aşama ilerleriz
mesela benim taviz veremediğim beklentim saygıdır. olmazsa olmaz![]()
Allah iyilik versin
bende iyiyim![]()
iyiyim Allah'a şükürteşekkür ederim canım
peki senin standardını düşüremediğin beklentilerin ne? yani belki bu açıdan düşünürsek belki daha kolay ve aşama aşama ilerleriz
mesela benim taviz veremediğim beklentim saygıdır. olmazsa olmaz![]()