aynen kız çok yoruluyor çok çalışıyo bu aralar
ne olsun canım ya aynı işte evde pineklemeye devam ara ara hayat koşuşturması oluyosen nasılsın bakalopppp
hehe aynı ya takılınca bırakamıyo insan yemek dedinde bak napcam ben ya aklıma soktunnn
yaa benim de kafaya takan bir yapım var havalardan mı malum günlerden mi çözemedim
teşekkür ederim canımaslında öyleyimdir her ne olursa olsun kendimi motive ederim de insanız sonuçta arada depresif olduğumuz da oluyor ne yalan diyim - eminim geçer brkaç güne
hoşgeldin selammmm sana da eseskrizantem yok biz yardımcı olalım
demiii demiiiibiz aslında iyi kızlarız bizi böle konuşturanlar utansııınnn
yaa benim de kafaya takan bir yapım var havalardan mı malum günlerden mi çözemedim
musakka yapcam annem sıcakta ne yapaım
karpuz yeter bana
boşver ya üzülmüyorum artık kimse için...yaa arada banada öle oluyo biliyo musun kuzum nedendir bilmem yada çok sebep vardırda hangisini söyleseknoldu canım ya kim üzdü senin gibi bi fıstığı
boşver ya üzülmüyorum artık kimse için...
:) annnaaammm benim kocaya yemek beğendiremiyoruz kiiiii
iyi yapıyorsun oh afiyet olsun sana dave aleykum selam kızcem .. naber nasılsın ..
totişi kaldırıp yemeği koyup öyle gelcektim ama cıkamadım ..
öyle bakınıyorum:82::126: :121::122::108:
çikolata yiyorum son günlerde hem de hergünikiside olabilir canımmmm ya bol bol çikolata tavsiye ediyorumm he sonra kilo olarak dönecek onlr daha sonra hiç çıkamayacağın bi depresyooon
iyi yapıyorsun oh afiyet olsun sana da
çikolata yiyorum son günlerde hem de hergüntartıda yol su elektrik olarak geri döndü
yok üzülmüyorum sanırım biraz reglin etkisiüzülme zaten olan bize oluyo millete bişi olduğu yokki
ses bir iki dünyadan doruğunannesinekızlarr sesss:26: kim var kim yok sağdan sayın bakem
yerse yer, yemezse o yapsın ben yerim
bende öle dicem bundan sonraaaaaaa
CANIM geçmiş olsuunn bende küçükken karın ağrısından doktora gitmiştim 13 yaşlarında falan her gün gidiyoduk hergün hiç bişey bulamıyorlardı 3 ay boyunca git gel en son hekimimi değiştirdim endoskopi vermişlerdi ülser baslangıcı varmış meğerse... AMA inşallah temiz çıkar tahlilleri kızçenin çok geçmiş olsun bu arada hemen hemen aynı kilodaymışız bende zayıflamak istiyom nasıl verdin bi kiloyu hemen ?
bende öle dicem bundan sonraaaaaaa
yok üzülmüyorum sanırım biraz reglin etkisi
ses bir iki dünyadan doruğunannesine
lily var ayshe var eses var ümitli de burada ha bir de sen
benüzülen kim yahu :26:
ben
son günlerde biraz depresifim de ondan bahsettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?