evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

ve aleykum selam kızcem .. naber nasılsın ..
totişi kaldırıp yemeği koyup öyle gelcektim ama cıkamadım ..
öyle bakınıyorum :82::126::121::122::108:

yaa benim de kafaya takan bir yapım var havalardan mı malum günlerden mi çözemedim

ikiside olabilir canımmmm ya bol bol çikolata tavsiye ediyorumm he sonra kilo olarak dönecek onlr daha sonra hiç çıkamayacağın bi depresyooon

ve aleykum selam kızcem .. naber nasılsın ..
totişi kaldırıp yemeği koyup öyle gelcektim ama cıkamadım ..
öyle bakınıyorum :82::126::121::122::108:
iyi yapıyorsun oh afiyet olsun sana da

ikiside olabilir canımmmm ya bol bol çikolata tavsiye ediyorumm he sonra kilo olarak dönecek onlr daha sonra hiç çıkamayacağın bi depresyooon
çikolata yiyorum son günlerde hem de hergüntartıda yol su elektrik olarak geri döndü

iyi yapıyorsun oh afiyet olsun sana da

çikolata yiyorum son günlerde hem de hergüntartıda yol su elektrik olarak geri döndü

henüz yapamadım ki yiyeyim..
çindeki adam gibi pc başında ölcem :126:

bu kk nasıl bir şeydir bağımlılıkkkk yapıyoo :126::126::126:
yemekler ocakta yanıyo,ev sel götürse duyulmuyo

canım sagol tahlil verdik genetik tahlili. 25 güne çıkacak.inşlh bişi çıkmaz.bende koşturmakdan üşüttüm boğazım şişti. fenayım wallahi pc elime alacak halim yokdu.ilaç falan iyiyim birazdaha. cnm diyetimi sormuşsun. anlatıyım. kahvaltıda mutlaka tam buğday ekmeği 2 dilim az zeytin az yağlı peynir 1 yumurta. sınırsız domates salatalıkbiber.öğlen yemiyorum ben. aralarda sürekli su içiorum.akşam 2 köfte yada tavuk okadar. sebze yemeği 2 dilim ekmek. şehriye çorbaları hariç tüm çorbalar. pirinç pilavı yasak, hamur işi, tatlılar falan. bulgur pilavıda kararınca ben 4-5 kaşıkdan fazla yemem. en geç 6 da yemelisin akşam yemeğini. meyve aralarda ye derler ama yanlış daha fazla acıktırıyor. kahvaltıda az şekerli olanlardan yiyebilirisn kararınca. bide spor yürü yada avde efor sarfedebilecegin soprları yap. bunun gibi şeyler işte bir zaman sonra yaşam tarzın oluor sen nasılsın tatlım

bende öle dicem bundan sonraaaaaaa

ben hala onu demeye cesaret edemiyorum...yani beğenmediysen sen yap desem 2 gün küser...kız gibi küsüyo anacımm...
gerçi en başta ne tarz yemek sevdiğini söyledi..şimdi tutup hiç sevmediği bi şeyi yapsam tafra yapar üstüne bi de..

ses bir iki dünyadan doruğunannesine
lily var ayshe var eses var ümitli de burada ha bir de sen[/QUOTE]

sessinde güzelmiş , yokyok sen evde kalmıcan nasılsın şekrim sende yokdun galiba benm gibi

ben
son günlerde biraz depresifim de ondan bahsettik

havadalardan hayatım can sıkıcak bişeyler bulmak şu günlerde daha kolay sanki geçici diye düşünmekde fayda var. gezegenler geriliyor bizimde sinirler geriliyor. eşime söylemişdim bunu geçen gün. dün ben sinirlenip ters ters bakınca sakin ol hayatım gezegenler geriliyor herşey düzelecek dedi.güldük baya bende sana diyorum şimdi sende bişi yok sorun gezegenlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…