Yüzümde gülümsemeye neden oldun teşekkür ederim canımhavadalardan hayatım can sıkıcak bişeyler bulmak şu günlerde daha kolay sankigeçici diye düşünmekde fayda var. gezegenler geriliyor bizimde sinirler geriliyor. eşime söylemişdim bunu geçen gün. dün ben sinirlenip ters ters bakınca sakin ol hayatım gezegenler geriliyor herşey düzelecek dedi.güldük baya bende sana diyorum şimdi sende bişi yok sorun gezegenlerde
Yüzümde gülümsemeye neden oldun teşekkür ederim canımya biraz malum günlerden biraz havalardan sanırm bir de ben yılda birkaç kez böyle hüzünlenirim çok nadirdir yani onlardan birini yaşadığımı düşünüyorum geçer elbet
ya ben inan ki öyle somurtuk duramam gülerim herkese de içimde böyle depresyonlara girer çıkarım - bir de burada arkadaşım yok sanırım biraz sosyallik arıyorum hep aynı rutindeyimne güzel gülümsediysen:)) ben,mde vardır öyle günlerim.toprak günlerim diyorum benne yüzüm güler ne makyajım tutar ne fönüm cnım hiç bir şey yapmak istemez belli sebebide yokdur ayrıca.
oooo krizi bizi boşayalı 2 hafta olduAllahım krizzzzzzzzznerde bu krizzzzzzzz kızım kocayla arayı düzeltince bizi bşadın galiba
ya ben inan ki öyle somurtuk duramam gülerim herkese de içimde böyle depresyonlara girer çıkarım - bir de burada arkadaşım yok sanırım biraz sosyallik arıyorum hep aynı rutindeyim
oooo krizi bizi boşayalı 2 hafta oldukocayla ikinci balayı yapıyor heralde
ya ben inan ki öyle somurtuk duramam gülerim herkese de içimde böyle depresyonlara girer çıkarım - bir de burada arkadaşım yok sanırım biraz sosyallik arıyorum hep aynı rutindeyim
oooo krizi bizi boşayalı 2 hafta olduKocayla ikinci balayı yapıyor heralde
evet mutlu olsun herkesiyi öyle olsunmutlu olsun da gelmesin wcadı
canım en son tartışmışlardı ama sanırım tatlıya bağlandı ki işleri de yoğun ki gelmiyor gelemiyorbarıştılar mı küsler mi acaba gene ben anlamadım yahuuuuu :18::18:
güzel sözmüşkızlar ben kaçtım yemek yok. buzdolabının başına geçip uzun uzun düşünücem ne yapıyım die dahakapanışı Ceyhun yılmazın çok sevdiğim bi sözüyle kapatıyım.
Mesela ilerde çocukların "anne senin ilk aşkın kimdi" dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine "babandı" diyebilmeli insan.
canım başınız sağolsun ya çok zor bi durum gerçekten
bak bak bakk hem bana konu açtıyorlar hemde gelmiyorlar
Kızlaaaar acilen tilkiliğe ihtiyacım var....eşimle baya tartıştık..yani ciddi bi sıkıntı yok tatlıya bağladık ama sonuç olarak şu çıktı ortaya:
Bizim sevgi dillerimiz farklı..yani eşimin ifadesiyle :bana sürpriz pasta yapman yerine kapıdan girdiğimde önüme terlik koyman daha kıymetli benim için dedi..tabi tüm konuşma bundan ibaret değil ama anlatmaya çalıştığım şey: ona göre ben aristokrat oysa klasik Anadolu erkeği..ve doğal olarak benim sevgimi ifade ediş şeklim ona hitap etmiyo..biz nası orta yolda buluşcaz? Yani bu Anadolu erkekleri ne tür jestlerden hoşlanır?
Selam canım nerelerdesin nişanlınla aran nasıl oldu???Çok teşekkür ederim gerçekten öyle
Krizi yok biz yardımcı olalım BüşracımKrizcim nerdesin canm yaa hem özledim hem merak ediyorum....
Ay anacım buralardayım da topiklere yetişemiyorum artıkHeeeeyyy tüm tilkiler nerde bakiiimmm??
Sen de hoşgeldin aramızaayak yıkamaya hazır ol :)) işin garibi benim kocam da gelenksel bir tip gibi gözükür bu tip konularda ama tam bir aristokrattır ,bayılır öyle süprizlere ,süslü pastalara ,yemeklere .diyorum ki seninki tamamen gizli aristokratlık da erkekliğe sürdüremiyorsun şimdi delikanlılığa sığmıyor dimi diye :)) erkk milleti anacım bu anlamak zor ,şimdi herifin ayağını yıkasan bu sefer de yok artık ben öyle maço birimiyim der :)) bu arada pat diye girdim topiğe ama affola :)
canım bence kocan sana naz yapıyor, bence o akşam geldiğinde hoşgeldin hayatım deyip öpsen yeterli terliğini ayağına kendi giyiversin bir zahmetBu arada o benim sevgi dilimden anlıyo sayılır...yani genel olarak benim mutlu olacağım seyleri biliyo..ama ben onun kastettiği türden incelikleri bilmiyorum...kocası yada aile kültürü eşim gibi olanlar bi el atsanız anacımmm
Selam canım nerelerdesin nişanlınla aran nasıl oldu???
Krizi yok biz yardımcı olalım Büşracım
Ay anacım buralardayım da topiklere yetişemiyorum artık
Sen de hoşgeldin aramıza
Lütfen yaz biz olsak da olmasak da sorun değil bu topik herkese açık arkadaşlar ne demek pat diye girdim - krizantem de çok sever bu tür şeyleri
sen nasılsın kendinden bahsetmek ister misin?
Ben iyiym şükür yaa ben de arada girip bakıyorum yazmaya çalışıyorum işte sizlere - şu an işteyim geçen hafta şef yoktu çok işimiz olmadı bugunden itibaren artabilir amaKız yok bişe olduğundan diil d özledim hm de merak ediyorum.
Sen nasılsın canım sohbet etmei unuttuk yaa giremiyorum eskisi gibi.
Ben iyiym şükür yaa ben de arada girip bakıyorum yazmaya çalışıyorum işte sizlere - şu an işteyim geçen hafta şef yoktu çok işimiz olmadı bugunden itibaren artabilir ama
sende durumlar nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?