evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Sagol canim.gecenlerde gelmistim buraya aslinda doruk arkadasim ordan biliyorum.hani ikizlerim vardi 3,ye hamileydim hatirlayabildin mi o deli dembelegim iste

Selam canım nerelerdesin nişanlınla aran nasıl oldu???

Canım selam. Gelemedim kv hastaydı onunla ilgilendim
Nasılsınız?
Aramız bugün daha iyi gibi. Bol bol dua okuyorum.
Çevrenin genel izlenimi nazar değdiği konusunda.
Bir de şu kp kaybetme işi

Yaw anlamadım ben bu adamı bacim...adam kahvaltı hiç yapmaz alışkanlığı değil, geçen ben sınava giderken niye hazirlamadin diyo..yemezdin dedim..olsun yapaydin..yani adamcagiza süpriz yemekler süslü püslü tatlılar masajlar yapiyom ben Anadolu erkeğiyim yüzümü yikadigimda havlu uzatman bunlardan daha önemli diyo...ben de hiç anlamam böyle inceliklerden...naapsammkii....

Canım naz yaptığı kesin de işte nasıl jestlerden hoslandigini bilsem ona göre davranırm en azından kendimi paralamam

Onun istediği sen hep yap o isterse yer istemezse yemez.az ye de hizmetci tut deseydin :)):) ne yani hep hazir ol da olurmu insan

Onun istediği sen hep yap o isterse yer istemezse yemez.az ye de hizmetci tut deseydin :)):) ne yani hep hazir ol da olurmu insan

aynen canım..dedim zaten: valla çözemedim ben seni, herşeye laf ediyon hangisi öncelikli anlamadım, sadece senin için en önemlilerde yorum yaparsan ona göre davranırım..o da bişi demedi..:44:

aynen canım..dedim zaten: valla çözemedim ben seni, herşeye laf ediyon hangisi öncelikli anlamadım, sadece senin için en önemlilerde yorum yaparsan ona göre davranırım..o da bişi demedi..:44:
Bence bi kâğıda hepsini yazsın hiç ugraştırmasın seni:))

Canım selam. Gelemedim kv hastaydı onunla ilgilendim
Nasılsınız?
Aramız bugün daha iyi gibi. Bol bol dua okuyorum.
Çevrenin genel izlenimi nazar değdiği konusunda.
Bir de şu kp kaybetme işi
Ay canım kıyamam yaaa şimdi kv acılı teselli etmek lazım tabii - peki görümce ya da elti flan var mı?

Canım seninki her an emrine amade hazır asker gibi ol istiyor yani ne istediğini de bilmiyor da kafasına nasıl eserse ümitli yapsın mantığı güdüyor bence
Canım naz yaptığı kesin de işte nasıl jestlerden hoslandigini bilsem ona göre davranırm en azından kendimi paralamam
canım bence sen ona onun isteklerini çok umursayan kadınmış gibi davranma baksana bunu kullanıyor belli ki - hatta bu kadın nasılsa ne desem yapacak diye şımarmış boşver kendi dünyana takıl klasik anadolu erkeği olmak bir matah değil ki lafı edilsin
ben işyerinde erkeklerle iç içe çalışan tek bayanım ve her tip ve görüşten adam var burada, anadolu erkeği modunda takılan adam bile teşekkür etmeyi bilir üstelik ben odunum der (hiç odunluğunu görmedim ki iş harici halini de görmüşümdür) bence karakterle ilgili seninki çok şımartılmış pohpohlanmış ama sen onun annesi değil eşisin ona göre davranması gerekir

katılıyorum canım sana
o da bilmiyor ki ne istediğini sırf sana eziyet olsun
boşver sen kendi hayatına odaklan onu takma ne laf derse desin sen bi laf bulursun karşılığında

canım benim..çok sağol...
beğenmiyosa kapının yeri belli hiç kasamam...
aklıma gelirse yaparım
bekleyedursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…